שמתם לב

אני רואה שמחקו הכל אז לא נותר לי אלא לאחל

לגנדרן ולכולנו, כמאמר רבה של אנטבקה: God bless Gandran and keep him far away from us.

גבעון 1

New member
לא יפה ממש

הבחור נשמה.. עזר לי עכשיו בבחינות הפסיכומטרי, חבל על הזמן...חכם נדיב סימפטי אתן בכלל לא יודעות מי הוא, אולי הקפצתם לו את הפיוז...

גבעון 1

New member
יפה מאוד

הוא לא ביקש ממני , להיפך אמר לי "אל תתערב זה עניין שלי" אבל הבן אדם עזר לי ועוזר לעוד בפורום אז למה אתן נטפלות אליו, אני דברתי עמו בפון תאמיני לי בחור מצויין, לדעתי גאון... מה אתן רוצות ממנו הוא מצליח, יש לו עסק מצליח ומששג, הרבה שכל, ויכולת לעזור... את בכלל לא מכירה אותו אפילו אינך יודעת איך קוראים לו...

אולי בגלל שהוא עזר לך

אתה לא מצליח לראות עד כמה צורת ההתנהלות שלו כאן בפורום דוחה. תתאמץ ותבחין בזה. לא קשה.

גבעון 1

New member
מצטער להגיד לך

לא מצאתי שום דבר דוחה... מה שדוחה זה שהתאגדת את וחברייך כאן נגדו. והנה המשך איומים נוסח "אתה הבא בתור" זה לא יעבוד, זה נועד לכישלון חרוץ הבחור לא עשה כאן שום דבר הנוגד את חוקת פורומי תפוז, ולא את חוקת הפורום הזה, מי שכן לא בסיידר כאן זו את שממשיכה להסית נגדו גם כשאינו יכול להגיב.... דןןקא הוא גנדרן כועס עליי שהתערבתי בשבילו.... אבל אני בהחלט מכיר לו תודה, לא יתר מזה, אני חושב שאתם מתנהגים או יותר נכון מתנהגות כמו גן ילדים...

גבעון 1

New member
בדיוק בגלל זה, לנדות להחרים

בדיוק בגלל זה ולמרות שאני חרדי בהופעה שלי, אני לא סובל חרדים, כל הנידויים והחרמות על מי שלאבזרם ובשיטה שלי. זו בדיוק השיטה החרדית הארורה... ואת מחזירה אותי לימים הגרועים בחיי, אם מטרת הפורום לעזור לחרדים "אנוסים" את ממש עושה ההיפך מכך אתם פשוט לא סובלים , אותו , כי הוא שונה....

סוג ב

New member
אתה ממש מצחיק

על איזה נידוי אתה מדבר? הפורום נפתח עם הגדרה- פורום חרדים בעל כורחם. זה לא פורום כללי- הפורום הזה מיועד לחברים שהם אנוסים וחרדים בעל כורחם. היית צודק, אם זה היה פורום חרדי ודעותיו הדתיות היו מפריעות. אין כאן שום נידוי, יש פה רצון לגבש חברה של חרדים אנוסים וללא הפרעות וללא אנשים שאינם תחת הגדרה זו. אני בטוחה שגם בפורומים החרדים, יגבילו חברים שאינם תחת ההגדרה. או שבפורום מתכונים, יגבילו כותבי סיפורים או שירה. אותו רעיון בדיוק.

גבעון 1

New member
מצחיק ממש לא

אותי זה ממש לא מצחיק, רק אמרתי משהוא שנוגד דעה של שתי בנות כאן כבר התנפלות.... מה זה, אסור דעות אחרות? אני רואה שכל מי שלא מיישר קו ואומר אמן כן יהי רצון על כל הגיג של איזה בחורה כאן... כבר נפסל תשמעי אם אתן רוצות להקים פורום סגור בשבילך וחברותייך תגידי... פורום חרדים "אנוסים" זה כבר לא לדעתי יש כאן יחס משפיל למי שלא בדעה שלך... וחבל... זה בדיוק מה שאני קורא "הרוע החרדי", שבגללו אני לא סובל אותם. הסיבה שהם עכשיו מנסים לחסל אתרי אינטרנט וכ"ו היא כי זה נותן במה לשונה בחברה החרדית. והם פשוט שונאים את מי ששונה מהם. שחושב אחרת שלא מתלבש בדיוק כמוהם, שלא מתנדנד בתפילה בקצב שהם רוצים, שנמאס לו מכל הקשקושים על "דעת תורה" שהמציא מישהוא.... שאין לה שום אסמכתא, אז עוד מעט תפרסמו פה גם "דעת תורה" של הפורום באה בחורה נשואה חרדית, ואומרת שהיא מצליחה ליישב את הסתירות האלה.... ואתן מה עושות. היי את לא חרדית, אצלי בחוג היו מעיפים אותך" מה זה, ככה מקבלים אורחת... היא דיברה כאן על מתכונים בפורום ספרים? איזה מן דברים אלו דרך אגב אני גולש גם בפורומים חרדיים כמו בח"ח ועוד, יש שם כמה שבכלל לא חרדים ותתפלאי נותנים להם במה...

טענו בחיטים והודה לו בשעורים

המנהלת אומרת לך, שהפורום לא נפתח לדיונים ולוויכוחים, להתפלספויות ולהתנצחויות. תנסה לשנן את הגדרת מהות הפורום "גיבוש קבוצה חברתית אנוסה", ואז להגיב. באם הפורום היה צהובון כמו בח"ח (תחת הגבלה חריפה של איסור ביקורת רבנים), או במה לדיוני והגות דתיים כמו חופש ועצכ"ח, באמת לא היה סביר חסימתו של גנדרן. אבל חסימתו נעשתה תוך התעלמות משיפוט אישיותו ותוכן הודעותיו, הוא פשוט מאוד לא מתאים לגיבוש הקבוצתי.

לחוד

New member
יותר נכון: טענו בחיטים והודו לה' כי טוב

גם בשעורים הוא לא ענה...

גבעון 1

New member
עניתי בדיוק נמרץ

אם אתה רוצה או מנהלת הפורום רוצה לפתוח "תנועת נוער" בה יש "גיבוש חברתי" בבקשה, אני כבר לא נוער.... אם אני רוצה להתגבש זה עם החברה החמודה שלי... או שתהיה לי. אני ממש לא חושב שבאנו כאן לסניף של עזרא או בני עקיבא אין לי בעיה עם חסימת גנדרן אם המניעים עיניינים רק הכל נראה "תפור".... ואתה לא קובע מי מתאים ומי לא מתאים. תעסוק בעיניינים שלך.... תאמין לי אתה שווה הרבה פחות ממנו בכל תחום.... והוא גם יותר גבר ממך אני בטוח.... אני לא מתערב, כי הוא בקש ממני עכשיו אישית להפסיק עם זה ובח"ח אינו צהובון, אחרת היו סוגרים אותו מזמן, ואתה יודע כמה קשה להכנס לשם...

mister xy

New member
אתה לא נפסלת

ועד כמה שהבנתי גם גנדרן לא נחסם בגלל דעותיו אלא בגלל שהתבטא בצורה לא הוגנת. בסך הכל יש כאן שתי בנות שהנושא הזה מאד כואב להן (ובצדק) והן לא מסוגלות להתייחס לנושא הזה בצורה אובייקטיבית. ומצד שני יש כאן עוד עשרות חברים שלא מעוניינים להכנס לוויכוח הזה. מכיוון שאנחנו לא יודעים מה עבר על הבנות בעבר אי אפשר לשפוט אותן על כך..

גבעון 1

New member
כנראה לא שמת לב

כבר אחת התנפלה עליי בשצף קצף, "אתה הבא בתור" מה עשיתי לה אני שואל. כלום השפלתי אותה או פגעתי בה? כואב להן בבקשה תדברנה, כמה שהן רוצות, אבל לחסום מישהוא כי אמר משהוא לאיזה בחורה כאן... באמת חבר'ה תתבגרו אני לא רוצה להכנס לוויכוחים ואני מדיר רגליי מוויכוחים, אבל המניע לחסימה היה לא הוגן, עשו לו פרובוקציה מכוונת.

אם מישהו מציק, כל הזמן, ואינו תרום מעבר לזה

כלום אין לו מה לעשות כאן. מבקשים יפה, תהיה ענייני, והוא בתגובה - ממשיך להציק. די.

גבעון 1

New member
אני הצקתי כאן למישהוא?

אני הצקתי כאן למישהוא? אז מה זה "אתה הבא בתור" זה ברור שהן עשו לו אמבוש... אל תהיה תמים כל כך יש להן איזה בעיה, זה לא המקום לחיסולי חשבונות... אני במקרה ראיתי מה שנעשה איך היא בכוונה ה"דליקה" אותו, כדי שיתרגז לא הוגן.... זה לא בעיה להוציא מישהוא מהכלים גם לא אותך אם אני רוצה... אבל לי אין כוונות להפיל כאן מישהוא להן כן בפירוש....

למעלה