מצחיק ממש לא
אותי זה ממש לא מצחיק, רק אמרתי משהוא שנוגד דעה של שתי בנות כאן כבר התנפלות.... מה זה, אסור דעות אחרות? אני רואה שכל מי שלא מיישר קו ואומר אמן כן יהי רצון על כל הגיג של איזה בחורה כאן... כבר נפסל תשמעי אם אתן רוצות להקים פורום סגור בשבילך וחברותייך תגידי... פורום חרדים "אנוסים" זה כבר לא לדעתי יש כאן יחס משפיל למי שלא בדעה שלך... וחבל... זה בדיוק מה שאני קורא "הרוע החרדי", שבגללו אני לא סובל אותם. הסיבה שהם עכשיו מנסים לחסל אתרי אינטרנט וכ"ו היא כי זה נותן במה לשונה בחברה החרדית. והם פשוט שונאים את מי ששונה מהם. שחושב אחרת שלא מתלבש בדיוק כמוהם, שלא מתנדנד בתפילה בקצב שהם רוצים, שנמאס לו מכל הקשקושים על "דעת תורה" שהמציא מישהוא.... שאין לה שום אסמכתא, אז עוד מעט תפרסמו פה גם "דעת תורה" של הפורום באה בחורה נשואה חרדית, ואומרת שהיא מצליחה ליישב את הסתירות האלה.... ואתן מה עושות. היי את לא חרדית, אצלי בחוג היו מעיפים אותך" מה זה, ככה מקבלים אורחת... היא דיברה כאן על מתכונים בפורום ספרים? איזה מן דברים אלו דרך אגב אני גולש גם בפורומים חרדיים כמו בח"ח ועוד, יש שם כמה שבכלל לא חרדים ותתפלאי נותנים להם במה...