שניצל

מצב
הנושא נעול.

ai27

Well-known member
משתנה. בדרך כלל מיונז, חרדל בהתאם למאכל, לפעמים אלף האיים ולפעמים קטשופ. פעמים רבות רוטב חמוץ-מתוק אך זה שוב יהיה תלוי במאכל. לעתים צ'ילי.
אנחנו מדברים על שניצל - סוג מאכל ידוע
הסיבה לכך שאמרתי שהשניצל לא יספיק להפוך לספוגי לא נובע מסוג הרוטב, אלא ממהירות האכילה שלי :).
אם אתה מוסיף את הרוטב מייד לפני האכילה זה יציל את השניצל
אבל אם אתה מזמין שניצל רטוב מהמטבח,
עד שהוא יגיע אליך הוא היה ספוגי
מה גם שלפעמים אשים את הרוטב בצד ופשוט אטבול בו כל ביס, כך שמה שכתבתי למעלה (הוספת רוטב בכל מחיר) יישמר, אך החשש מספוגיות לא תתקיים (אם כי זאת לא הסיבה שאעשה זאת. סתם עניין של נוחות לפעמים).
סופרמן דיבר על שניצלים שמגיעים עם רוטב מהמטבח
לא על "רוטב בצד"
 

Harrington

Well-known member
מנהל
אנחנו מדברים על שניצל - סוג מאכל ידוע
ותשובתי היא בדיוק כמו שכתבתי למעלה :).
אם אתה מוסיף את הרוטב מייד לפני האכילה זה יציל את השניצל
אבל אם אתה מזמין שניצל רטוב מהמטבח,
עד שהוא יגיע אליך הוא היה ספוגי
ברור שאני מוסיף את הרוטב. אם המטבח מוסיף והוא נספג, מבחינתי זה לא שונה מרוטב שבושל עם המאכל. כלומר אוסיף עוד רוטב משל עצמי, בדיוק כפי שכתבתי כבר בהתחלה.
סופרמן דיבר על שניצלים שמגיעים עם רוטב מהמטבח
לא על "רוטב בצד"
אשריהו. אני דיברתי על אהה, מה שכתוב שדיברתי :).
 

אלפיני

Well-known member
מה שכינת שניצל בואנוס איירס הוא בעצם שניצל פרמזן איטלקי.

היה החביב עלי ביותר כשגרתי ביבשת אמריקה לפני שנים רבות.

כיום אני מסתפק בשניצל רגיל, או שניצל ביין ופטריות , כי מחירי הגבינות גבוהים בישראל.
 

גמד הונגרי

Active member
שניצל טוב עושים מאגוז העגל פרוס דק (קצת פחות מחצי ס"מ). נתח 14 שבישראל קוראים לו אווזית.

מי שמחפש לחסוך משתמש בחזיר או עוף במקום.
 

אבי בן 1231

Well-known member
שניצל טוב עושים מאגוז העגל פרוס דק (קצת פחות מחצי ס"מ). נתח 14 שבישראל קוראים לו אווזית.

מי שמחפש לחסוך משתמש בחזיר או עוף במקום.
הלו מרגל של החמאס!!
תאמין לי שכמבריח תרמומיקסים ונינג'ות תרוויח יותר!
וגם תהנה מבישול קל!!!
אני מבשל עכשיו מרק אפונה, וואללה תענוג!!

רק אידיוט מסתכן בריגול לטובת אירגון טרור!!
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
 

אבי בן 1231

Well-known member
אישית, אני מעדיף מזון שאישתי מטפלת ומכינה אותו!
ובעקבות שני המכשירים שקנינו לאחרונה, עבודתה של אישתי בהכנת אוכל הפך למשחק קל מאוד!
 

mיטלמן

Well-known member
תרמומיקס שמכין שניצלים???

תגידי לבעל סימני הקריאה המסתורי הזה שישלח גם לי פרסומת.
בפרטי
שלא יפריע

ומה המכשיר השני?
נדמה לי, החיפוש לא עובד ואי אפשר לחזור ולבדוק, שהוא סוכן או משווק שלהם,
יתכן (נדמה לי שזה מה שקראתי) ויש לו שניים, אולי יש כמה דגמים,
לזכרוני, העבר הציף בפרסומות, כאמור, אין חיפוש, רק מציעה לא לעודד, כמו שאין לו גבולות עם סימני קריאה מיותרים, אולי כך גם עם הפרסום,
ואם טעות בידי, סליחה ומחילה.
ולמה שתהיה טעות? בדקתי, עברו רק 10 שנים וקצת.

 

גמד הונגרי

Active member
נדמה לי, החיפוש לא עובד ואי אפשר לחזור ולבדוק, שהוא סוכן או משווק שלהם,
יתכן (נדמה לי שזה מה שקראתי) ויש לו שניים, אולי יש כמה דגמים,
לזכרוני, העבר הציף בפרסומות, כאמור, אין חיפוש, רק מציעה לא לעודד, כמו שאין לו גבולות עם סימני קריאה מיותרים, אולי כך גם עם הפרסום,
ואם טעות בידי, סליחה ומחילה.
ולמה שתהיה טעות? בדקתי, עברו רק 10 שנים וקצת.
תחמנים הטורקים האלה...
נשמע שהוא סוג של מבריח
 
מצב
הנושא נעול.
למעלה