ai27
Well-known member
אנחנו מדברים על שניצל - סוג מאכל ידועמשתנה. בדרך כלל מיונז, חרדל בהתאם למאכל, לפעמים אלף האיים ולפעמים קטשופ. פעמים רבות רוטב חמוץ-מתוק אך זה שוב יהיה תלוי במאכל. לעתים צ'ילי.
אם אתה מוסיף את הרוטב מייד לפני האכילה זה יציל את השניצלהסיבה לכך שאמרתי שהשניצל לא יספיק להפוך לספוגי לא נובע מסוג הרוטב, אלא ממהירות האכילה שלי .
אבל אם אתה מזמין שניצל רטוב מהמטבח,
עד שהוא יגיע אליך הוא היה ספוגי
סופרמן דיבר על שניצלים שמגיעים עם רוטב מהמטבחמה גם שלפעמים אשים את הרוטב בצד ופשוט אטבול בו כל ביס, כך שמה שכתבתי למעלה (הוספת רוטב בכל מחיר) יישמר, אך החשש מספוגיות לא תתקיים (אם כי זאת לא הסיבה שאעשה זאת. סתם עניין של נוחות לפעמים).
לא על "רוטב בצד"