שרשורבוקר/ערב אחרון של החופש
|פרה

לילההה../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

חזרתייייי עכשיו מהיומולדדתת היהה נחממד היא אהבת תמתנה שקנינו להה
ואחר כך הלכתי לחברה וראינו תסרט "רק ידידים" אבל באמצע לא הרגשצתי טוב והתקשרתי לאבא שלייי שיבוא לקחת אותיייי והוא ואמא שלי הלכוו לאיזה מסיבההה אזז הוא אמר לאחי לבוא לקחת אותייייי אזז הוא באא ועכשיו אני בבביתת... ואיי ניראליי יש לי חוםםם
אוופ ממש לא באלי להיות חולה עכשיו ואני מרגישה ממש חלשההה
קיצרר ניראלי אני הולכת לישון מחר אני אמורה לקום ב8 יש לי חזרה ב9 ואייייי לא באלי ללכת אבל הוא אמר שחייביםם לבוואאאא!! כי זה חזרה לפני ההופעהה
שיהיה לכולם לילה טובב
ומי שמתחיל ללמוד מחררר שיהנהה

hila846

New member
זיפפ תרגישי טוב מאמיי../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

שמחה שנהנתת ותהניי:]

אייללוש

New member
נראלי אני אזוז לישון שעה../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif

זהו אוף עוד שעה אני אמורה לקום[ב6
]להתארגן ולצאת לאוטובוס
בע עפתי לנסות לישון

../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif|גזוז

אתמול בערב היה אמור להיות לי מסיבה בנוער העובד והלומד לכבוד סוף שנת הלימודים.. כולם הגיעו והמדריכים לא היו שם.. כשצלצלנו אליהם אמרו לנו ששני מדריכים הם בצפון ונלחמים שם.. ואחת סבתא שלה בבית חולים.. השתעממנו ולא רצינו ללכת הביתה אז הלכנו לאכול פיצה ואח"כ לסרט.. היה מזה כיף
כשחזרנו מהסרט הלכתי לישון אצל חברה והיה מזה כיף.. חחחח.. דיברנו כל הלילה... קמתי בתשע וחצי ועכשיו חזרתי הביתה..!
בקשר ללימודים: הייתי אמורה להתחיל את הלימודים יום ראשון אבל ביה"ס שלנו הוא קטן מדי כדי להכניס עוד כיתות והעירייה לא רוצה להמשיך לבנות אז אנחנו שובטים..(זה לא הכי בטוח.. יודיעו לנו בערב כי יש היום עוד ישיבה) יכול להיות שאני אתחיל את הלימודים רק שבוע הבא.. איזה כיףףף

למעלה