שרשורבוקר/ערב אחרון של החופש
|פרה

hila846

New member
צהרייםםם טוביםם:]../images/Emo80.gif

היה כיף אתמוללללל
מיקקקק
ראיתי רק עכשיוו... תודההה רבה רבהההה
עזרת ליייייי:)

צהריים!=]../images/Emo41.gif

אתמול לא הייתי פה בכלל..מאז שכתבתי שאני לא מרגישה טוב ראיתי סדרה והלכתי לאמא שלי והיא אמרה לי לשכב לנוח והיא טיפלה בי קצת ואז אבא שלי בא והכול והוא עשה משו במחשב וזה וחיכינו שאחותי תבוא הביתה ובינתיים אמא שלי אמרה לי לישון אבל לא רציתי והייתי צריכה אקמולי אבל לא היה נוזלי נגמר ואני לא בולעת כדורים..אז היא אמרה לאבא שלי ללכת לקנות והוא אמר שנצא הוא יקנה ובהתחלה לא רציתי לבוא והוא אמר לי לבוא איתם נסענו לאיקאה וקנינו כורסא וארונית יפה לסלון החדש ובדרך קנינו אקמולי..ולא היה כפית בפנים היה מזרק אז אבא שלי עושה לי כמה את שוקלת?למה זה תלוי כי הוא לא ידע זה במזרק אז אמרתי לו 43 אז הביאו לי פעמיים על 10 זה היה הרבה אבל זה היה דווקא טעים..חחחחח..בדרך אני לא בולעת אתזה אני באלי לירוק אתזה..חחחח..ואז הלכנו הסתובבנו באיקאה ולא יכולנו לקחת באוטו שלנו מה שקנינו כי זה גדול מדיי אז בקיצר חזרנו הביתה כי המוביל היה צריך לבוא הביאו את הסלון הביאו הכול היה הפוך מבולגגןןןן עד שסידרננווו וזה ואכלנו ואז הלכו להביא מאיקאה מה שקנינו וזהו חזרו בערך ב-11 וחצי ודוד שלי בא לפה לבדוק משו שאנחנו רוצים לעשות ובסוף אנחנו מוותרים סידרנו אחרת וזהו סידרנו עד 3 וחצי והלכנו לישוןן קמתי הרמתי ת'דברים סידרתי ת'חדר שטפו פה וזהו..=] עכשיו יביאו לי מסבתא שלי קוסקוס יאמיייייייי ומפרוםםם..=]=] שבת שלום!!ושיהיה המשך יום מקסים..=] יום ראשון בצפררררר... זיווש יפשייליי תרגישי טוב אהובתייי ודבריתי שתחזרי באייסי מתעליייךך יפשייליי אוהבתותך מלאאא..=] מאשוש שמחה בשבילך גמני רוצה לראות את איילה..=] שבת שלום לכולם אוהבת אותכם! -שירק'י-

hila846

New member
חחח שמחהש את מרגישה יותר טוב:)../images/Emo80.gif

ותתחדשווו:]]

צהרייםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

הייתי בחזרותת אני ממש מאושרת שמו אותי באמצע בשתיי הריקודים ואנחנו רוקדות רק איזה 6 בנות
אני חייבת חולצה לבננההה מכופתרתתתתת ושל אמא שלי גדולההה
אני חייבת להשיג מחברה
אמממממ אני לא הולכת יוםם ראשוןן לבצפפפרררררר
יש לנו שלוש מופעים
באיזה בצפרר אחדדדדד בבאר שבע מול ילדים מכיתות ז'-יב'
אני רוקדת רק שתיים ולא שלוששש כיי לא רציתי את הדאנס (שם של ריקוד) כי חרשנו על האמאמאאאמאא שלו חחחחח וממש נמאס לי ממנו
וזהו:) קיצר חפררתייי כולםם תהנוו יוםם ראשוןן בבצפר

../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

עכשיו הראו אותייי רוקדת בערוץ המקומי עם הלהקהה
וזאת הייתההה בדיוק ההופעה שנפלל ליייי העיתוןןןן כי אנחנו רוקדים עם עיתוניםםם
איזה פאדיחות

למעלה