איזה כיף לךךךךךךךךךךךך! שמחה שנהנת ושמחה בשבילך:]
ר רעות האכלנית New member 1/9/06 #30 איזה כיף לךךךךךךךךךךךך!../images/Emo205.gif שמחה שנהנת ושמחה בשבילך:]
מ מאשה New member 1/9/06 #32 צהריים הכי מדהימים בעולם!../images/Emo99.gif יא ניפגשתי סוף סוף עם איילה היא כזאת יפה (איילה את יכולה לפליץ אם את חושבת להפך ) בהתחלה היא קבצה עליי וכימת נפלתי בכל זאת..נגעתי באיילה ואז הלכנו להצטלם וכרגיל יצאתי כמו טרזן והיא.. ואז היא הציעה שניצטלם המון אבל נגמרו הבטריות ואחר כך היא נסעה לה בחזרה לבני ברק..(טוב אני אבוא לאולפנה שלה כל יום ) דיי..היא כזאת מהממת הלוואי עליי להיות כמוה
צהריים הכי מדהימים בעולם!../images/Emo99.gif יא ניפגשתי סוף סוף עם איילה היא כזאת יפה (איילה את יכולה לפליץ אם את חושבת להפך ) בהתחלה היא קבצה עליי וכימת נפלתי בכל זאת..נגעתי באיילה ואז הלכנו להצטלם וכרגיל יצאתי כמו טרזן והיא.. ואז היא הציעה שניצטלם המון אבל נגמרו הבטריות ואחר כך היא נסעה לה בחזרה לבני ברק..(טוב אני אבוא לאולפנה שלה כל יום ) דיי..היא כזאת מהממת הלוואי עליי להיות כמוה
ש שיר חולה על אגמי New member 1/9/06 #35 כן אהה../images/Emo6.gif מאשה כבר אמרתי לךך שמחה בשבילךךךך !! ונכון איילה מושלמתת !!
ע עדידוש 56 New member 1/9/06 #85 אוףף.. אין שביתה בסוףף השביתה התבטלה ... הייתה ישיבה וסידרו את הכל.. אוףף.. א6יזה מעצבן זה
ר רעות האכלנית New member 1/9/06 #34 סתכלו מה הכנתי לחברה שלי../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif זה "ג'ינג'י" - זאת סדרה שמשודרת בערוץ 11:] חחחחחחחחחחחחחחחחחח היא מזה תאהב את זה
סתכלו מה הכנתי לחברה שלי../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif זה "ג'ינג'י" - זאת סדרה שמשודרת בערוץ 11:] חחחחחחחחחחחחחחחחחח היא מזה תאהב את זה
ש שיר חולה על אגמי New member 1/9/06 #36 ../images/Emo6.gif יאאאאאאא../images/Emo99.gif עדיין משדרים את זה?? לא משנה לי יש את כל הקלטות חחח אושרי כהן ורן בכור שםם והם היו בני 9 שצילמו איזה חמוד אושרי שםם פיצי רזה כזהה אני דוכרת גם תשיר עם האדום זה קול ג'ינג'י אדום זה קול ג'ינג'י אדום זה קול ג'ינג'ייייייי כי אדום זה... זהו זה השיר
../images/Emo6.gif יאאאאאאא../images/Emo99.gif עדיין משדרים את זה?? לא משנה לי יש את כל הקלטות חחח אושרי כהן ורן בכור שםם והם היו בני 9 שצילמו איזה חמוד אושרי שםם פיצי רזה כזהה אני דוכרת גם תשיר עם האדום זה קול ג'ינג'י אדום זה קול ג'ינג'י אדום זה קול ג'ינג'ייייייי כי אדום זה... זהו זה השיר
ש שיר חולה על אגמי New member 1/9/06 #72 חחחח לא הוא היה שמן!!../images/Emo12.gif דובב!!../images/Emo12.gif חחחחחחחחח אושרי היה כזה פיצי וביישןן שם הוא היה חמוד היום הוא חראאאאא!!!!!!
חחחח לא הוא היה שמן!!../images/Emo12.gif דובב!!../images/Emo12.gif חחחחחחחחח אושרי היה כזה פיצי וביישןן שם הוא היה חמוד היום הוא חראאאאא!!!!!!
ט טל ועדי1 New member 2/9/06 #86 יאאאאאאאאאאאאא אנחנו גם רוצות לראות את רן בכור משחק שםםםם יש לך את כלל הקלטותת
ש שיר חולה על אגמי New member 1/9/06 #38 ../images/Emo6.gif יאאאאאאא../images/Emo99.gif עדיין משדרים את זה?? לא משנה לי יש את כל הקלטות חחח אושרי כהן ורן בכור שםם והם היו בני 9 שצילמו איזה חמוד אושרי שםם פיצי רזה כזהה אני דוכרת גם תשיר עם האדום זה קול ג'ינג'י אדום זה קול ג'ינג'י אדום זה קול ג'ינג'ייייייי כי אדום זה...זהו זה השיר
../images/Emo6.gif יאאאאאאא../images/Emo99.gif עדיין משדרים את זה?? לא משנה לי יש את כל הקלטות חחח אושרי כהן ורן בכור שםם והם היו בני 9 שצילמו איזה חמוד אושרי שםם פיצי רזה כזהה אני דוכרת גם תשיר עם האדום זה קול ג'ינג'י אדום זה קול ג'ינג'י אדום זה קול ג'ינג'ייייייי כי אדום זה...זהו זה השיר
H hila846 New member 1/9/06 #48 חחחחחחחחחח יפהה../images/Emo80.gif ואיי אני זוכרת איך אהבתי תספרים ותסדרה עדיין אני אוהבתת