שרשורבוקר/ערב אחרון של החופש
|פרה

hila846

New member
ערבבבב../images/Emo80.gif

אני הולכת לקפל כביסה
לא נראה לי שאני אספיק להיכנס שובב אז שבת שלוםם

חחחח חזרתי מהקניון../images/Emo110.gif

הלכנו לסרט קליק.. היה קפווווווווווווווווווווא.. כל הסרט קפאנו מקוררר וחיכינו שיגמר
הסרט נחמד בסה"כ:]] אתם מכירים את הקטע שיש תפרסומות והוליום ממש חזק? אז אני מרשהה לעצמי לצעוק כדי שחברה שלי תשמע ובדיוק כשאת צועקת את המילה העיקרית שלא צריכים לשמוע שומעים
זה קרה 3 פעמים היום:p איך היה נעים בקניון כשיצאנו מהסררטט.. לא קר.. ואח"כ הלכנו לאכול והיה מצחיק:p וזהו.. הלילה האחרון של החופש [זה לא כולל תלילה של בין שבת-ראשון כי קמים מוקדם
] שבת שלום לכווולם:]]

einatit4

New member
מייכללל ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

שמחה שנהנת
ראיתי בטלויזיה "קדימונים" לסרט הזה הוא נישמע נורא מצחיק.. חחח ובסרטים באמת תמיד נורא קררר אבל זה כיףף
הלילה האחרון

einatit4

New member
היי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

היום עבר עליי יחסית סבבי.. חחחחח בבוקר נסעתי לעפולה ועשיתי פן.. אחכ התחלתי לסדר את הארון.. [רק עכשיו סיימתייי
] |מותש||מותש| בערב נסעתי עם ההורים למסעדה כאילו לסיום החופש... ועכשיוו הייתי עם חברה עד 00:00 בערך בגן שעשועים של המושב.. היה מצחייק לא פגשתי אותה כל החופש.. את האמת לא פגשתי אף אחד מהשכבה כל החופש לא רציתי להגעיל אותם.. מסכנים.. אני ניראת נוראי..
חחחחחחחח מחר הורים שלי ואח שלי [
] נוסעים עדדד חצרים [ליד באר-שבע
] לבסיס של אח שלי הגדול.. אין לי כוח לנסוע.. נוסעים איזה 3 שעות לשם.. ואז סתם יושבים שם איזה שעתיים שלוש.. והם מדברים איתו והוא בכלל לא סובל אותי וזה..
טוב לא משנה..
חחחחח הבנתי שזה לא כזה נורא אחריי שחברה שלי שאח שלה משרת באותו בסיס והם ביחסים ממש טובים אמרה לי "לא, מה שאני אסע שלוש שעות בשביל לפגוש אותו
" חחחח קיבלנו אתמול מכתב מהבית ספר וכרגיייל הם חייבים להלחיץ את כולם עם הקטע של המלחמה.. חח יאווו פעם עשו לנו שיעור שנה שעברה והכזה של הביטחון אמר שיכולים להגיע אליינו טילים.. חח וכולם כזה לא לקחו את מה שהוא אמר ברצינות.. כאילווו אליינו? טילים?? מה הקשר? טווב בסוף הוא לא טעה.. בקיצקץ היה כתוב שיעשו לנו בשבועיים הראשונים הרבה פעילויות על המלחמה וכו'.. כי יש הרבה ילדים שדיי בהלם ובפאניקה עדיין מהמלחמה... סידרתי את התיק והכל.. לקראת הבית ספר..
איףףף כמה כתבתי.. 'צטערת
להתת'

einatit4

New member
חחחח אין לי../images/Emo3.gif../images/Emo119.gif

אבל אני עושה הרבה פן כי השיער שלי הטבעי ניראה כמו לא יודעת מה... הוא לא החליט אם הוא מתולתל או גלי.. או בקבוקים.. ממש כוערר
אז יש לי תמונות מפעם אחרת..

חלי 66

New member
קבלו תמונה של עינבי שלנו מאתר NRG

אני גולשת בNRG פתאום קולטת את עינב בתמונה חיחיחיח עינבב

פרפר אחד החליט להתנחל לי../images/Emo110.gif

בחדר:/ הפרפרים המכוערים שמחליטים להסתובב בלילה איפה שיש אור:p הקיצר עשיתי לו בוק מורחב.. לראות איך זה נראה מקרוב.. והנה כמה מהתוצאות לפניכם
הוא חי לגמרי.. וכן זה פרפר.. חח מפחיד משו, לא?

למעלה