אני חושב שלא הרבה אנשים באמת מבינים את זה.כמה קשה להיות אתה
בנוסף לכל זה אתמול משום מקום פתאום הביפר שלי התקלקל.
אני חושב שלא הרבה אנשים באמת מבינים את זה.כמה קשה להיות אתה
גם את העניין של ה-10 שנים רציתי לציין . אבל צריך להבין שבתקופה הזאת של ה-10 שנים הם נפגשו בערך 4-6 פעמים בשנה. לא ידעתי אם כן או לא לספיילר על זה. זה מוזר כי מצד אחד אני מרגישה לא נעים שאני מספיילרת לך, מצד שני אני מנסה להסביר לך למה לא נראה לי שתאהבי אז מה זה משנה אם אני מספיילרת לך. שקראתי את הספר הראשון לא הייתי מאוכזבת מהסוף אבל עכשיו אני יותר אוהבת את ספר ההמשך וכן מרגישה שבלעדיו הסיפור שלהם לא היה שלםאבל בינתיים חיפשתי בעצמי וראיתי שהשני הוא ספר המשך של הראשון ושהם מסתירים את הרומן ביניהם 10 שנים!! וזה עצבן אותי חח. וזה גם אומר שהראשון לא נגמר מספיק טוב.
איזה ספרים?אבל נזכרתי שבעצם חוץ מהספר שאני לא קורא באופן אקטיבי מספיק יש עוד ספר שהתחלתי באפליקציה של אינדיבוק בעברית
אבל לפחות אתה גם לא לומד בנוסף לזה. רואה איך עודדתי אותך .ולשניהם אין לי זמן כי יש עומס בעבודה
ותהיה לי גם חופשת סמסטר ייאי!!מזל שבקרוב יש חופשים.
מצד שני אני מנסה להסביר לך למה לא נראה לי שתאהבי אז מה זה משנה אם אני מספיילרת לך
איזה ספרים?
זה נכון.אבל לפחות אתה גם לא לומד בנוסף לזה. רואה איך עודדתי אותך .
מצד אחד נשמע חמוד, מצד שני פנטזיה בעברית בישראל נשמע לי כ"כ מוזר.ניצוצות - מיכל בסן, אור רוט
שחר, המוכר גם בשם "השיפוצניק", הוא בן האדם היחיד בכל אזור חיפה שמודע לקיומו של העולם הקסום. במסגרת תפקידו שחר עושה סידורים עבור המאפיה הבהאית, מטפל בכל מה שדורשwww.e-vrit.co.il
כן, כאילו איך אפשר להאמין שקיים שער לעולם קסום בחיפה. אבל האמת שבלי קשר אין לי כח לפנטזיה.מצד שני פנטזיה בעברית בישראל נשמע לי כ"כ מוזר
כן, כאילו איך אפשר להאמין שקיים שער לעולם קסום בחיפה.
מצד אחד זה תמיד טוב לפתח כישורים במיוחד אם מהעבודה ממליצים ואולי הם גם ישלמו על השעות האלה. מצד שני, אני יכולה להבין שזה יכול לגרום לאובר הצפה פיזית ורגשית.מנסים לשכנע אותי מהעבודה לעשות איזה קורס במקביל לעבודה
אין לי מושג במי מדובר.אבל אני כמו עליזה הברווזה
מי?אבל אני כמו עליזה הברווזה
אוקיי אני אבדוק את זה. (כבר יצא לי לקרוא 2-3 ספרי מד"ב/פנטזיה ישראליים שדווקא אהבתי.)ניצוצות - מיכל בסן, אור רוט
שחר, המוכר גם בשם "השיפוצניק", הוא בן האדם היחיד בכל אזור חיפה שמודע לקיומו של העולם הקסום. במסגרת תפקידו שחר עושה סידורים עבור המאפיה הבהאית, מטפל בכל מה שדורשwww.e-vrit.co.il
ותהיה לי גם חופשת סמסטר ייאי!!
יאייי ואז תחזרי אלינו!!
בשעה טובה!!
לי נשארה עבודה אחת אחרונה (שאני לא עושה אותה כי אני פה ) והרבה תפילות לכך שלא אזדקק למועד ב' במבחן שהיה גועל נפש.
לא יודעת אם את רוצה לשתף לגבי הלימודים שלך, אבל אם כן, אשמח לשמוע
תודה!!יאייי ואז תחזרי אלינו!!
סתם תעשי מה שאת רוצה אבל שיהיה מלא בהצלחה
תודה!!
וגיליתי שאין צורך במועד ב', אז זה כבר דבר טוב
ראיתי דווקא במאקו:צופי הכתר
@טוני החתול @dilly snake (ואולי עוד שלא זוכרת כרגע)
ראיתם את הכתבה הזאת?
עשרות נשים העידו על הבעלים לשעבר של פולהאם: "אנס סדרתי" - וואלה ספורט
עדויות קשות נגד מוחמד אל פאייד, המיליארד הבריטי-מצרי שהעלה את פולהאם לפרמיירליג, שכבעלים של "הרודס" אנס לכאורה עשרות נשים בצורה "מזעזעת"sports.walla.co.il
עשיתי לפני כמה חודשים קורס שכלל מטלות קלות כל שבוע ופעם בשבועיים שעה וחצי בזום. זה על משך 12 שבועות. ופעמיים תוך כדי ה12 שבועות האלו הרגשתי מוצף נפשית ורציתי לפרוש. אין לי מושג איך התמודדתי בעבר עם לימודים.מצד אחד זה תמיד טוב לפתח כישורים במיוחד אם מהעבודה ממליצים ואולי הם גם ישלמו על השעות האלה. מצד שני, אני יכולה להבין שזה יכול לגרום לאובר הצפה פיזית ורגשית.
אין לי מושג במי מדובר.
די קל לעשות גוגל לזה.
בנתיים אני לא מתרשם מזה במיוחד.אוקיי אני אבדוק את זה. (כבר יצא לי לקרוא 2-3 ספרי מד"ב/פנטזיה ישראליים שדווקא אהבתי.)
מעולהתודה!!
וגיליתי שאין צורך במועד ב', אז זה כבר דבר טוב
עצוב לשמוע, אבל באמת שלא מפתיעצופי הכתר
@טוני החתול @dilly snake (ואולי עוד שלא זוכרת כרגע)
ראיתם את הכתבה הזאת?
עשרות נשים העידו על הבעלים לשעבר של פולהאם: "אנס סדרתי" - וואלה ספורט
עדויות קשות נגד מוחמד אל פאייד, המיליארד הבריטי-מצרי שהעלה את פולהאם לפרמיירליג, שכבעלים של "הרודס" אנס לכאורה עשרות נשים בצורה "מזעזעת"sports.walla.co.il
אה אז אני גם עליזה הברווזה טוב לדעת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.