יוסי בילתי נסבל. לא מבינה מי מצביע לו בגמר. מי האוהדים שלו? מי הצופה הממוצע שיגיד לעצמו יו ליוסי מגיע לזכות הוא עשה את העונה וירוץ להצביע לולהכנס ללייב .... ויוסי
אוף אוף למה
שתגמר כבר העונה המקוללת הזאת
יוסי בילתי נסבל. לא מבינה מי מצביע לו בגמר. מי האוהדים שלו? מי הצופה הממוצע שיגיד לעצמו יו ליוסי מגיע לזכות הוא עשה את העונה וירוץ להצביע לולהכנס ללייב .... ויוסי
אוף אוף למה
שתגמר כבר העונה המקוללת הזאת
אני לא אצביע לו,יוסי בילתי נסבל. לא מבינה מי מצביע לו בגמר. מי האוהדים שלו? מי הצופה הממוצע שיגיד לעצמו יו ליוסי מגיע לזכות הוא עשה את העונה וירוץ להצביע לו
אם הצבעות היו קובעות הוא כבר מזמן היה עףאני לא אצביע לו,
אבל בעיניי מגיע לו לזכות כמו לכולם שם
ולא אתבאס אם הוא יזכה
אבל הוא כמעט אף פעם לא הועמד להדחה על ידי דיירים זה ה"יופי" בגאונות שלואם הצבעות היו קובעות הוא כבר מזמן היה עף
לא הממשלה אלא משטרת בן גביר. עבודה יפה. גם ראו במצלמות שהמטרה הייתה דמות שנחזתה על ידי תשתית הטרור להיות משה יעלון. לא סביר שמצטעריםהותר לפירסום
החיזבללה ניסה להתנקש בבוגי יעלון.
1. מה עכשיו ? הוא כבר לא פונקציה
2. הממשלה בטח מצטערת שסיכלה את החיסול.
יש לי בשבילך כינוי, שמאוד תאהבלא הממשלה אלא משטרת בן גביר. עבודה יפה. גם ראו במצלמות שהמטרה הייתה דמות שנחזתה על ידי תשתית הטרור להיות משה יעלון. לא סביר שמצטערים
אגב, כלל החשודים "ישראלים" וממזרח ירושלים, חברי חוליה שידעו שהם מופעלים ע"י חיזבאללה.
אגב, עשינו הכל (כל הממשלות), שערביי מזרח ירושלים בעלי ת.ז. כחולה ישנאו אותנו, בתירוצים מתירוצים שונים.יש לי בשבילך כינוי, שמאוד תאהב
מיסטר מצדיקוביץ'
@tarimulu + יונתי, יש לי כמה כינויים לשניכם, אבל מרי תקרקס אותי אזיש לי בשבילך כינוי, שמאוד תאהב
מיסטר מצדיקוביץ'
חשבתי שהתכוונת לזו שמצד שמאל בתמונה...הכי דוחה.יש לי תיאוריה, שנכון לעכשיו מצדיקה את עצמה.
כל מי שמתראיין לערוצי התיקשורת - הופך ז"ל.
אני קוראת לזה תיאוריית הנאכס.
דוגמאות?
סא"ל חבקה הדרוזי ז"ל
אל"מ אסף חממי ז"ל
והבוקר הוכחה חדשה
ראו תמונה.
לזכרוני בגמר 99.9% מהקהל זה משפחות וחברים של 5 דיירי הגמר + דיירי עבר וכדומה, אין כמעט מקום לסתם מעריצים כמו במשדרי הדחה רגילים, אז ספציפית לא נראה לי שתרחיש הצעקה הזו יהיה פקטור, אבל לא חסרים שיקולים אחריםנועם יוצא היום
ההפקה לא יכולה להרשות לעצמה גמר חגיגי עם נועם
יש המון דרכים שזה יכול להסתבך... מספיק ילד אחד מהקהל שיצעק לו משהו באמצע הגמר
מצטערת, אבל אני לא רואה גמר חגיגי עם נועםלזכרוני בגמר 99.9% מהקהל זה משפחות וחברים של 5 דיירי הגמר + דיירי עבר וכדומה, אין כמעט מקום לסתם מעריצים כמו במשדרי הדחה רגילים, אז ספציפית לא נראה לי שתרחיש הצעקה הזו יהיה פקטור, אבל לא חסרים שיקולים אחרים
מסכימה. היו צריכים לתת לו לבחור. להוציא ללווייה, לפחות כבוד אחרון ושהוא יחליט אם לחזור או לא.מצטערת, אבל אני לא רואה גמר חגיגי עם נועם
כצופה, לשבת בבית ולראות את נועם צוחק וחוגג בגמר
שאני יודעת שהמשפחה באבל ... לא נראה לי תקין
כבר יש ביקורת על זה ברשת, כמו שאמרתי ההפקה פשוט לא יכולה להרשות את זה לעצמה
אף אחד לא יצעק לו שום דבר על זה. כן הוא יקבל תמיכה ומחיאות כפיים מהקהל הערב לעידודחושבת שאם היה נראה שיוצא הערב בהדחה היו כבר מוציאים אותו, כדי להשתתף בהלוויה. ולא מאמינה שמישהו יצעק לו צעקה מסוג זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.