סחתין על דבורה ומירי
ומה לעזאזל זה גו'די??
סחתין על דבורה ומירי
מעניין איך הגיעו לג'ודיהיא anal-פבטית
בזמנו סיפרה שהכינוי שלה הוא Judy
מה שכן,Judy בעברית כותבים טיפה שונה....גדול אליה
לא . אם המשפחה החליטה לא להודיע לו זאת החלטתה ויש לכבד את זה. המודח אמור להיות לפי ההצבעות.אגב, שוב,
זה מגעיל להגיד את זה והכל,
אבל מבחינת המשחק נטו,
זה דופק את הדיירים האחרים.
נועם יכול לקבל הצבעות בשל המצב הזה.
עוז צריך להוציא אותו היום.
חוץ מאורית מסתבר שעשתה הפוךאגב, כל הקבוצות של המתמודדים שעדיין באח ז(וגם חלק שיצאו) העלו באינסטגרם גם על הנופלים וגם חיזוק לנועם ותמיכה למשפחה שלו.
מפרידים את המשחק מהמציאות
מטומטמת, מי מתייחס אליה. גועל נפש. ברגעים ובמצבים כאלה שוכחים מהמשחק. לא חייב להגיב.חוץ מאורית מסתבר שעשתה הפוך
לא הייתי מצפה ממנה למשהו אחרחוץ מאורית מסתבר שעשתה הפוך
זאת ההצהרה של המשפחה בנושא לפי כתבה בוואלה:לא יודעת מה בראשו של עוז, זה מצב שנועם צריך להיות מקבל ההחלטה
אבל
תלוי מה נקבע טרם כניסה לגבי סנריות שכאלה
אם נועם ביקש להיות מיודע
או רק במקרים של קרבה ראשונה
יש סיכוי לא מבוטל שבלי קשר לכלום, לפחות לפי ההצבעות, הוא אחרון ואולי יודח, רוב הצופים ההארדקור בטח הצביעו מזמן, היו כמה ימים להצביע ולא חיכו עד להיוםתחשבו על זה רגע : נניח נועם מגיע לגמר והוא יוצא בשבת. הוא יוצא ורואה אולי רק חלק מבני המשפחה.
רגע אחרי שהוא יוצא שמח ומרגיש גאה, הוא יראה שהמשפחה שלו עצובה ויבין שמשהו קרה.
זה יותר הגיוני?
לדעתי היו צריכים להודיע לו היום ולתת לו להחליט מה לעשות.
האמת, זה יהיה אכזרי אם נועם יודח לחדשות המשפחתיות האלה.יש סיכוי לא מבוטל שבלי קשר לכלום, לפחות לפי ההצבעות, הוא אחרון ואולי יודח, רוב הצופים ההארדקור בטח הצביעו מזמן, היו כמה ימים להצביע ולא חיכו עד להיום
זה יהיה עוד יותר אכזרי שהוא יצא בשבת לחדשות הללוהאמת, זה יהיה אכזרי אם נועם יודח לחדשות המשפחתיות האלה.
לא בקטע של מגיע או לא מגיע. לפחות אם מודח שהיו מכינים אותו או נותנים לו זכות לבחור להשאר או לצאת.
יכולים לסנן ולהראות את הדברים הטובים, יש פירוט מרשים באחד העמודים הראשונים פה, אם היו רוצים לשמח אותם בחדשות שיתלהבו מהם, יש מהבד"כ נותנים מידע לדיירים על מה התרחש בזמן ששהו בבית
מבחינת חדשות...עולם...חדשות בידור וכ"ו
נראה לי העונה לא יעשו את זה
הכל רע רע רע
קראתי מה רשמת...לצערי אני לא בטוחה שהם יזכרו מי זאת נועה ארגמני. עם הניתוק שהם חווים המוח לא זוכר הכליכולים לסנן ולהראות את הדברים הטובים, יש פירוט מרשים באחד העמודים הראשונים פה, אם היו רוצים לשמח אותם בחדשות שיתלהבו מהם, יש מה
אבל בלי קשר לא יודע אם יעשו את הסיכום הזה השנה
כן, גם אם היו מסננים להם רק את הטוב, כך או כך כשייצאו יחשפו בהדרגה גם לדברים הלא טובים (וגם הדברים הפחות טובים יותר טריים במוח של הצופים), לכן אולי השנה ידלגו על המסורת הזוקראתי מה רשמת...לצערי אני לא בטוחה שהם יזכרו מי זאת נועה ארגמני. עם הניתוק שהם חווים המוח לא זוכר הכל
ומהפוליטקה המקומית והעולמית לא נראה לי שזה סוג האנשים שאכפת להם
והמצב במדינה רע כמו ביום שהם נכנסו אם לא יותר...
בקיצור בעסה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.