** שרשור בוקר - היום ה-80 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
הבחור לא מציאותי! הוא לא רואה את מצבו נכוחה. לא יודעת מי מבני הבית יהיה חבר שלו אחרי שהתכנית מסתיימת. אני לא רואה את אור או דני וכל היתר בעצם, יוצאים מבית האח ומרימים אליו טלפון יוצאים איתו לבלות. לא נראה לי שהבחור היה איי פעם מוקף בנשים מצודדות שמסתובבות לידו בבגד ים, שלא לדבר על כמות הנשיקות שהוא מקבל. הוא יוצא מבית האח והולך לחוות מכה
דווקא אור בטוח ידאג לתחזק איתו קשר ולהראות חוגג איתו במסיבות וכאלה, זה כאילו יהיהמאגניב להסתובב עם הסייד-קיק שלו, מהבחינה הזאת אני לא דואגת.
האשליה שלו לגבי מלאני זה כבר סיפור אחר....

עדגיל

Well-known member
דווקא אור בטוח ידאג לתחזק איתו קשר ולהראות חוגג איתו במסיבות וכאלה, זה כאילו יהיהמאגניב להסתובב עם הסייד-קיק שלו, מהבחינה הזאת אני לא דואגת.
גם לאלעד צפני הבטיחו. ראיתי אותו בפרמיירה של "מרוסקים" של גולדסטאר... מרימים על הידיים, מושיבים.... אלעד אגב הרבה יותר נחמד מחיים שמחזיק מעצמו פסיכולוג בגרוש. תסלחו לי אבל היום חיים כבר העלה לי את הסעיף..... עכשיו היה גם בביקור טיפולי אצל פרידה

סטיריקון9

Well-known member
לגמרי

yalian

Well-known member
עינב קמה כנראה מבואסת מהשיחה עם פרידה
אור 'שלח' את אמילי ללכת לראות מה עם עינב
בינתיים מיכל התיישבה ליד פרידה
בקיצור, שיחות מתישות מתרחשות בבית כרגע
מהמרת על הרבה
"לתת מקום לרגשות שלי"
+
"היא לא רואה אותי"
+
וזה בסדר
+
הכל טוב

katy2022

Well-known member
עינב קמה כנראה מבואסת מהשיחה עם פרידה
אור 'שלח' את אמילי ללכת לראות מה עם עינב
בינתיים מיכל התיישבה ליד פרידה
בקיצור, שיחות מתישות מתרחשות בבית כרגע
מהמרת על הרבה
"לתת מקום לרגשות שלי"
+
"היא לא רואה אותי"
+
וזה בסדר
+
הכל טוב
שיקחו הפסקה אחת מהשנייה ...בשביל מה צריך לחפור בעוד שיחה ועוד שיחה שלא מובילה למשהו חיובי

נטעאפרת

Well-known member
הבעיה שכל הבית רוחש סביב זה, מפיק רווחים מעצם הסכסוך, ונותן עצות אחיתופל "לדבר על זה, לברר את זה" וכו', במקום לתת לדברים לשקוע ולהתרחק באופן טבעי.​

ziniozi

Well-known member
בחוץ מלאני הולכת לעשות block לחיים בשניה שהוא הולך לכתוב/להגיד לה משהו לא לעניין,
אם לא לפני זה...

yalian

Well-known member
עד שאור כבר בסאנסט סולו עם מלאני
עד שהיא כבר שואלת 'ומה איתך?'
עד שהוא כבר בא לספר
מעבירים לארוחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה