לדעתי התחברו בלי קשר,לולא הדר, אני בספק אם מלאני ופרידה היו מתחברות.
מדהים איך במאני טיים הן מפרגנות אחת לשנייה.
יש לכל אחת מהן תכונות שהשניה היתה רוצה, חצד הבנה עמוקה אחת של השניה. נראית לי חברות טובה ואמיתית.
לדעתי התחברו בלי קשר,לולא הדר, אני בספק אם מלאני ופרידה היו מתחברות.
מדהים איך במאני טיים הן מפרגנות אחת לשנייה.
אני בספק גדול.לדעתי התחברו בלי קשר,
יש לכל אחת מהן תכונות שהשניה היתה רוצה, חצד הבנה עמוקה אחת של השניה. נראית לי חברות טובה ואמיתית.
תתרכזי כתחליף בעבודה היסודית על כף הרגל של אורהקטע של המיוט בלייב ממשיך גם היום, באסה....
מי שרואה ערוץ 26 בטלויזיה - גם אצלכם זה ככה?
האמת שאין לי בעיה גדולה עם ההרגל הזה שלו, מה גם שעוד דיירים עושים את זה - אולי פחות באובססיה מ"המכור" אין לי בעיית גועל עם כפות רגליים,תתרכזי כתחליף בעבודה היסודית על כף הרגל של אור
זה מפריע לי בעין בהתחלה גם כשהדר מחטטת בפצע במרפק באופן מוגזם וכוססת הרבה, אח"כ מתרגלת ועוברת לעיקרהאמת שאין לי בעיה גדולה עם ההרגל הזה שלו, מה גם שעוד דיירים עושים את זה - אולי פחות באובססיה מ"המכור" אין לי בעיית גועל עם כפות רגליים,
יש לי גועל מערסססס
זה נראה לי נורמלי, הם בבית אמורים להיות גרעפסים, נאדים, עיסוק בציפורניים, בפצעונים שיוצאים, וכו' וכו'. האם צריך להראות לנו את זה זו כבר שאלה אחרתזה מפריע לי בעין בהתחלה גם כשהדר מחטטת בפצע במרפק באופן מוגזם וכוססת הרבה, אח"כ מתרגלת ועוברת לעיקר
זה אחד הדברים שאני מתבאסת עליהם אצל פרידה ומלאני (ועוד דיירים לפעמים), שכאילו לא לגיטימי בעיניהם להגיד שהם מבואסים מבחירה/התנהגות של דייר אחר, זה בעיקר 'הכל טוב' ועוד אמירות
זה נורמלי... אצל אור אובססיבי וכל הזמן ולא בשליטה לא כולם יושבים בסלון/בחוץ עם אנשים ומחטטים תוך כדי דיבור ברגליים וגם תולשים ציפורן... אצל הדר מתון יותר לכן זה פחות בולט ,לא כולם כוססים ציפורניים בתכלס לא נוגע לגרפסים ושאר תגובות הגוף הרגילות.זה נראה לי נורמלי, הם בבית אמורים להיות גרעפסים, נאדים, עיסוק בציפורניים, בפצעונים שיוצאים, וכו' וכו'. האם צריך להראות לנו את זה זו כבר שאלה אחרת
אני מקווה שהיא תוציא את זה מתישהו,ברור היה בלי שתדבר שמלאני פגועה מיוסי מסתבר לפי פרידה שהייתה במקום שני אצל הדר, פרידה אומרת שלהיות במקום שני אצל הדר זה... לא ממשיכה,
מלאני כמובן לא מתייחסת מנותקת גם מהבעת הקרבה שפרידה מביעה כלפיה, מדובר ביוסי זה יושב לה במקום... והיא לא רוצה לדבר
היא תוציא את זה על פרידה...יותר קלאני מקווה שהיא תוציא את זה מתישהו,
השותקת.....
מישהי צריכה לעשות חשבון נפש.ברור היה בלי שתדבר שמלאני פגועה מיוסי מסתבר לפי פרידה שהייתה במקום שני אצל הדר, פרידה אומרת שלהיות במקום שני אצל הדר זה... לא ממשיכה,
מלאני כמובן לא מתייחסת מנותקת גם מהבעת הקרבה שפרידה מפגינה כלפיה, מדובר ביוסי זה יושב לה במקום... והיא לא רוצה לדבר
לאהקטע של המיוט בלייב ממשיך גם היום, באסה....
מי שרואה ערוץ 26 בטלויזיה - גם אצלכם זה ככה?
על מה הוא נאם? אצלי רק עכשיו חזר הקול לשידור....עכשיו אור בנאומים למצלמות/ לקהל הצופים.
למה הוא לא מבין שהוא ממאיס את עצמו יותר ויותר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.