** שרשור בוקר - היום ה-96 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
לולא הדר, אני בספק אם מלאני ופרידה היו מתחברות.

מדהים איך במאני טיים הן מפרגנות אחת לשנייה.
לדעתי התחברו בלי קשר,
יש לכל אחת מהן תכונות שהשניה היתה רוצה, חצד הבנה עמוקה אחת של השניה. נראית לי חברות טובה ואמיתית.

yalian

Well-known member
הקטע של המיוט בלייב ממשיך גם היום, באסה....
מי שרואה ערוץ 26 בטלויזיה - גם אצלכם זה ככה?

yalian

Well-known member
תתרכזי כתחליף בעבודה היסודית על כף הרגל של אור 😁😅
האמת שאין לי בעיה גדולה עם ההרגל הזה שלו, מה גם שעוד דיירים עושים את זה - אולי פחות באובססיה מ"המכור" 😆 אין לי בעיית גועל עם כפות רגליים,
יש לי גועל מערסססס

סטיריקון9

Well-known member
האמת שאין לי בעיה גדולה עם ההרגל הזה שלו, מה גם שעוד דיירים עושים את זה - אולי פחות באובססיה מ"המכור" 😆 אין לי בעיית גועל עם כפות רגליים,
יש לי גועל מערסססס
זה מפריע לי בעין בהתחלה גם כשהדר מחטטת בפצע במרפק באופן מוגזם וכוססת הרבה, אח"כ מתרגלת ועוברת לעיקר:D

yalian

Well-known member
זה מפריע לי בעין בהתחלה גם כשהדר מחטטת בפצע במרפק באופן מוגזם וכוססת הרבה, אח"כ מתרגלת ועוברת לעיקר:D
זה נראה לי נורמלי, הם בבית 😅 אמורים להיות גרעפסים, נאדים, עיסוק בציפורניים, בפצעונים שיוצאים, וכו' וכו'. האם צריך להראות לנו את זה זו כבר שאלה אחרת 😆

סטיריקון9

Well-known member
זה אחד הדברים שאני מתבאסת עליהם אצל פרידה ומלאני (ועוד דיירים לפעמים), שכאילו לא לגיטימי בעיניהם להגיד שהם מבואסים מבחירה/התנהגות של דייר אחר, זה בעיקר 'הכל טוב' ועוד אמירות

זה נראה לי נורמלי, הם בבית 😅 אמורים להיות גרעפסים, נאדים, עיסוק בציפורניים, בפצעונים שיוצאים, וכו' וכו'. האם צריך להראות לנו את זה זו כבר שאלה אחרת 😆
😂 זה נורמלי... אצל אור אובססיבי וכל הזמן ולא בשליטה לא כולם יושבים בסלון/בחוץ עם אנשים ומחטטים תוך כדי דיבור ברגליים וגם תולשים ציפורן... אצל הדר מתון יותר לכן זה פחות בולט ,לא כולם כוססים ציפורניים בתכלס לא נוגע לגרפסים ושאר תגובות הגוף הרגילות.

נערך לאחרונה ב:

סטיריקון9

Well-known member
ברור היה בלי שתדבר שמלאני פגועה מיוסי מסתבר לפי פרידה שהייתה במקום שני אצל הדר, פרידה אומרת שלהיות במקום שני אצל הדר זה... לא ממשיכה,
מלאני כמובן לא מתייחסת מנותקת גם מהבעת הקרבה שפרידה מפגינה כלפיה, מדובר ביוסי זה יושב לה במקום... והיא לא רוצה לדבר

yalian

Well-known member
ברור היה בלי שתדבר שמלאני פגועה מיוסי מסתבר לפי פרידה שהייתה במקום שני אצל הדר, פרידה אומרת שלהיות במקום שני אצל הדר זה... לא ממשיכה,
מלאני כמובן לא מתייחסת מנותקת גם מהבעת הקרבה שפרידה מביעה כלפיה, מדובר ביוסי זה יושב לה במקום... והיא לא רוצה לדבר
אני מקווה שהיא תוציא את זה מתישהו,
השותקת.....

גליה 1211

Well-known member
מלאני כמובן לא מתייחסת מנותקת גם מהבעת הקרבה שפרידה מפגינה כלפיה, מדובר ביוסי זה יושב לה במקום... והיא לא רוצה לדבר
מישהי צריכה לעשות חשבון נפש.

רותרות7

Well-known member
ולי יש גועל מהאבא של הערסים...איזה טיפוס! חבל לי על דני. הקשר איתו הרס לו המון ודני לא מסוגל להשתחרר..."תביא לי זה ותביא לי זה" וההוא רץ ומביא...פיכסה.

UNICORN LOVER

Well-known member
אני במיעוט פה אבל הדר עושה מניפולציות על אור
סוג של התעללות מילולית ולחיצה על נקודות חולשה שלו בכוונה תחילה
היא עושה זאת בתחכום רב ובלי חזות של גבר ערס אז כולם קונים את זה
גם בבית וגם בחוץ.

tortt

Well-known member
לאור יש נטייה להיות קצת רדוף
לא אתפלא אם הוא שוב מגזים לגבי "פרצופים" שאנשים עושים לו
אבל הוא ימשיך לנגן על זה
וסביר להניח שחלק מאנשים אם בכלל מאוכזבים, זה לא בהכרח ממנו.

אבל הוא אוהב להדגיש כמה אנשים לא מפרגנים כשהוא נאמן בבחירות לחברים שלו
בדיוק כמו שהיה עם הקריוקי
הדבר הראשון כשיצא משם היה לומר שוב ושוב שהוא לא "גנב" כלום והוא מקבל בפרצופים.
במציאות - החבר'ה שלא הלכו לקריוקי היו ביותר פאן ממנו והחברים שלו
ולא היה שם שם מירמור.

מצב
הנושא נעול.
למעלה