זה נכון,אין מצחיק מזה שאומרים על חיים שהוא איש רגיש
אותו חיים שהתאבסס על מלאני מהרגע שירדה במדרגות שהיה זורק לה עקיצות לא נותן לה לנשום ואחר שהודח הוא השוואה אותה לשרפרף ואפילו לא שם אותה ב5 שיגיעו לגמר
אותו חיים שכול פעם שמישהו רצה לדבר על משהו או לעשות משהו היה לו מה להגיד ואיך זה מפריע לו למרות שהוא לא קשור
אותו חיים שיהיה יושב קנאי באחרים כול הזמן
טוב שהוא לא בבית וטוב כי הוא בין הדיירים הכי מגעילים שנראו על המסך ואף שאלה שלו או תמיכה שלו בדייר כזה או אחר לא יגרמו לי לאהוב אותו
הוא ממש לא רגיש הוא רגיש רק לתחת של עצמו לשרפרפים שלו לקפה שלו ולשאר הדברים רק שלוזה נכון,
אבל ביחד עם כל אלה
הוא גם איש רגיש
אז הוא עדיין רגישהוא ממש לא רגיש הוא רגיש רק לתחת של עצמו לשרפרפים שלו לקפה שלו ולשאר הדברים רק שלו
לא הוא פשוט אגואיסט ואם זה מדד לרגישות אז כול הדיירים ככה רגישיםאז הוא עדיין רגיש
פשוט לא לכללללללל הדברים
בדוק, כולם רגישים לדברים מסויימיםלא הוא פשוט אגואיסט ואם זה מדד לרגישות אז כול הדיירים ככה רגישים
היא רגישה כמו צביטה בפיטמה אחרי שאכלת חפירה במוח מהג'חנון עינבבדוק, כולם רגישים לדברים מסויימים
ואנוכיים בדברים אחרים
אין בנאדם שלא
אפילו אמילי
בנושא השרפרפים הוא צדק במאה אחוז! זה כלי עזר לתיפקודו לא איזה פינוק כמו הקפה...הוא ממש לא רגיש הוא רגיש רק לתחת של עצמו לשרפרפים שלו לקפה שלו ולשאר הדברים רק שלו
רגישות תכונה חשובה מאוד אבל הוא חסר הרבה אחרות ויוצא קצת תמהוניזה נכון,
אבל ביחד עם כל אלה
הוא גם איש רגיש
כל מילה! לא יכולתי לנסח את הרגשתי טוב יותר!אין מצחיק מזה שאומרים על חיים שהוא איש רגיש
אותו חיים שהתאבסס על מלאני מהרגע שירדה במדרגות שהיה זורק לה עקיצות לא נותן לה לנשום ואחר שהודח הוא השוואה אותה לשרפרף ואפילו לא שם אותה ב5 שיגיעו לגמר
אותו חיים שכול פעם שמישהו רצה לדבר על משהו או לעשות משהו היה לו מה להגיד ואיך זה מפריע לו למרות שהוא לא קשור
אותו חיים שיהיה יושב קנאי באחרים כול הזמן
טוב שהוא לא בבית וטוב כי הוא בין הדיירים הכי מגעילים שנראו על המסך ואף שאלה שלו או תמיכה שלו בדייר כזה או אחר לא יגרמו לי לאהוב אותו
וממלאני גם לא?לפרידה אין אומץ לומר את זה בקול
אבל אני בטוחה שהיא סופר מבואסת מיוסי
זה שונהוממלאני גם לא?
גם מלאני וגם יוסי לא נתנו לה
הם לא יגלו, זה לא נמצא בשום מקוםזה שונה
כי את יוסי היא תמיד שמה ראשון מתחילת הדרך
הרעיפה עליו שבחים עוד כשהוא היה כלום בבית ואף דייר לא הסתכל לכיוונו
בחרה בו בדייר הכי יפה ונתנה עליו מונולוג מפרגן של 10 דק'
ובשביל מי? נועם?
מבינה את העלבון שלה.
כמו שהגאונה שלי אמרה - מאכזב אך לא מפתיע.
כשהם יצאו את יגלו שהוא היה צלופח לאורך כל הדרך.
אם יוסי היה נותן לה את הראשוןזה שונה
כי את יוסי היא תמיד שמה ראשון מתחילת הדרך
הרעיפה עליו שבחים עוד כשהוא היה כלום בבית ואף דייר לא הסתכל לכיוונו
בחרה בו בדייר הכי יפה ונתנה עליו מונולוג מפרגן של 10 דק'
ובשביל מי? נועם?
מבינה את העלבון שלה.
כמו שהגאונה שלי אמרה - מאכזב אך לא מפתיע.
כשהם יצאו את יגלו שהוא היה צלופח לאורך כל הדרך.
מלאני נתנה לה 200וממלאני גם לא?
גם מלאני וגם יוסי לא נתנו לה
זה אחד הדברים שאני מתבאסת עליהם אצל פרידה ומלאני (ועוד דיירים לפעמים), שכאילו לא לגיטימי בעיניהם להגיד שהם מבואסים מבחירה/התנהגות של דייר אחר, זה בעיקר 'הכל טוב' ועוד אמירות כאלה...לפרידה אין אומץ לומר את זה בקול
אבל אני בטוחה שהיא סופר מבואסת מיוסי
מה היא עוברת?מסכנה מלאני
היא סופר רגישה
לא פשוט מה שהיא עוברת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.