מרגוליקו
Well-known member
אני כבר לא מקשיבה למלל שלו אבל בגדול מרים לעצמו כהרגלו. בקיצר הבחור המושלם...על מה הוא נאם? אצלי רק עכשיו חזר הקול לשידור....
אני כבר לא מקשיבה למלל שלו אבל בגדול מרים לעצמו כהרגלו. בקיצר הבחור המושלם...על מה הוא נאם? אצלי רק עכשיו חזר הקול לשידור....
יש פה מישהו שהיה רוצה את אור כבנזוג לבת / נכדה שלו?אני כבר לא מקשיבה למלל שלו אבל בגדול מרים לעצמו כהרגלו. בקיצר הבחור המושלם...
זה לא נדבק...יש פה מישהו שהיה רוצה את אור כבנזוג לבת / נכדה שלו?
לא הבנתי מה לא נדבק?זה לא נדבק...
הטייפ הזהלא הבנתי מה לא נדבק?
זה ברור עניתי תשובה לשאלה שלך אם מישהו היה רוצה בן/בת זוג לבן/לבת כתוספת למשפחה עניתי שזה לא "נדבק" זה אומר לתכונות לערכים...לא הבנתי מה לא נדבק?
מציאה של ממש...מה עוד שהוא מביא איתו כבונוס את אמא שלויש פה מישהו שהיה רוצה את אור כבנזוג לבת / נכדה שלו?
אפשר יותר ויותר? כבר מזמן הגיע לשיא המיאוס...עכשיו אור בנאומים למצלמות/ לקהל הצופים.
למה הוא לא מבין שהוא ממאיס את עצמו יותר ויותר...
מזל טוב! איזה מחזמר?@svtar25 אמילי לוהקה למחזמר
אני שמחה בשבילה
אני לא יודעת...בטח משהו מבית היוצר של רמי לוי... נו, גם משהומזל טוב! איזה מחזמר?
@willing הולכות יחד?חחח...ראיתי! מי מפרסם , המתחרה ערב טוב. ועוד בסטורי של ערב טוב , רוקדת בגשם.
אמילי ממש הרוויחה. מתאים לה הצגות ילדים! צפה בקובץ המצורף 115460
אבל למה המלכה הרעה? שלא יידבק לה הטייטל ...חחח...ראיתי! מי מפרסם , המתחרה ערב טוב. ועוד בסטורי של ערב טוב , רוקדת בגשם.
אמילי ממש הרוויחה. מתאים לה הצגות ילדים! צפה בקובץ המצורף 115460
29בן כמה יוסי?
נראה יותר...
ברורנראה יותר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.