ראש גזר54676534254
Well-known member
מביאים נקניקיות קציצות וקולה לכיבודמארגנים יציאה של הפורום למחזמר של אמילי
באים עם שלטים עם מסרים סותרים,
לובשים חולצות 'מאכזב אך לא מפתיע'
ואת הכי נמוכים שמים על שרפרף
מביאים נקניקיות קציצות וקולה לכיבודמארגנים יציאה של הפורום למחזמר של אמילי
באים עם שלטים עם מסרים סותרים,
לובשים חולצות 'מאכזב אך לא מפתיע'
קולה-זירו ופטלמביאים נקניקיות קציצות וקולה לכיבוד
ואת הכי נמוכים שמים על שרפרף
חשבתי שאת נותנת מתכון של רוחצוריים ילדיםקולה-זירו ופטל
חובה אבקת מרק עוף ושמן עם קצת פתיתים
וטופו בשבילי
אני מצטערת לשמוע שגם את נפלת בבור הזה....@yalian הדבקת אותי עם השיר של אמילי
מלאני בדיכאון יותר ממךבית גועל נפש
אתה אומר אתה פחות בקטע של ASMR ?בית גועל נפש
ברור הוא איבד את עצמו בקו שנקט ובהגזמה ורואה שיש לזה מחיר כשלישיה שהפכה לשניים והחיבור הצמוד למיכל. ויוסי עקף אותו בסיבוב לא מספיק להיות "אהוד"נראה לי שאור קולט שבזמן שהוא התאבסס על הדר. יוסי עשה לו מערוף.
זה דיווח מעניין אבל מה תגיד אסתריקה ומה יגידו השכנים שידעו שיוסי ככה מסתובב ליד בחורה בחזייה כול הזמןב-3 יממות האחרונות נרשמה ירידה מדאיגה במשך השעות היומיות בהן הדר מדגמנת חזיה למצלמות, זאת ביחס לחודשים האחרונים של העונה.
כזכור, בימים עברו, עד השעה 12:00 הוחלפו בממוצע כ-3 חזיות ותרחיש לבישת חולצה לא עמד על הפרק כלל.
אנליסטים העלו מספר השערות לסיבה: מזג האוויר (ירידה בטמפרטורות), ירידה בבטחון העצמי ביחס לדימוי גוף עקב עליה אפשרית במשקל, או טיפ מההפקה להפחית את הלוק החזייתי כדי לפנות גם לקהלים חדשים שאוהבים חולצות.
אני גם לא מצליחה להבין מה הבעיה בגוזייה.לי גורמים יותר אי נוחות בגדי ים עם חוטיני. כשמלאני נכנסת לבריכה והמצלמה וכל הגברברים על ישבנה, או כששוכבת על הבטן ומשתזפת סמוך לבריכה והמצלמה מתמקדת בחלק זה של הגוף, הרבה יותר מביך אותי מהגוזיות של הדר (ואני לא שומרת מצוות צניעות ולא חסודה… ). גם החזה הנשפך של פרידה מכל כיוון הרבה פחות אסתטי וראוי לבקורת מגוזיה שלא חושפת דבר פרט לפלג גוף צעיר, יפה ושזוף
בכללי על הצורך לעשות בחירות לא נעימות במשחק,על מה מיכס ודיג' מדברים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.