** שרשור בוקר - היום ה-96 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
בית גועל נפש
אתה אומר אתה פחות בקטע של ASMR ?
אפשר להציע לך פרצוף איכה בוהה של מלאני?
אולי רביצה על הגב של אור?
שיחה בשאלה של יוסי והדר?
סשן שירה ועבודת גוף של פרידה?
אולי שאלה של נועם?
אולי עוגת טירמיסו של שילה עם חיוך?

סטיריקון9

Well-known member
נראה לי שאור קולט שבזמן שהוא התאבסס על הדר. יוסי עשה לו מערוף.
ברור הוא איבד את עצמו בקו שנקט ובהגזמה ורואה שיש לזה מחיר כשלישיה שהפכה לשניים והחיבור הצמוד למיכל. ויוסי עקף אותו בסיבוב לא מספיק להיות "אהוד"

tarimulu

Well-known member
ב-3 יממות האחרונות נרשמה ירידה מדאיגה במשך השעות היומיות בהן הדר מדגמנת חזיה למצלמות, זאת ביחס לחודשים האחרונים של העונה.

כזכור, בימים עברו, עד השעה 12:00 הוחלפו בממוצע כ-3 חזיות ותרחיש לבישת חולצה לא עמד על הפרק כלל.

אנליסטים העלו מספר השערות לסיבה: מזג האוויר (ירידה בטמפרטורות), ירידה בבטחון העצמי ביחס לדימוי גוף עקב עליה אפשרית במשקל, או טיפ מההפקה להפחית את הלוק החזייתי כדי לפנות גם לקהלים חדשים שאוהבים חולצות.

ראש גזר54676534254

Well-known member
ב-3 יממות האחרונות נרשמה ירידה מדאיגה במשך השעות היומיות בהן הדר מדגמנת חזיה למצלמות, זאת ביחס לחודשים האחרונים של העונה.

כזכור, בימים עברו, עד השעה 12:00 הוחלפו בממוצע כ-3 חזיות ותרחיש לבישת חולצה לא עמד על הפרק כלל.

אנליסטים העלו מספר השערות לסיבה: מזג האוויר (ירידה בטמפרטורות), ירידה בבטחון העצמי ביחס לדימוי גוף עקב עליה אפשרית במשקל, או טיפ מההפקה להפחית את הלוק החזייתי כדי לפנות גם לקהלים חדשים שאוהבים חולצות.
זה דיווח מעניין אבל מה תגיד אסתריקה ומה יגידו השכנים שידעו שיוסי ככה מסתובב ליד בחורה בחזייה כול הזמן :ROFLMAO::ROFLMAO:

נטעאפרת

Well-known member
לי גורמים יותר אי נוחות בגדי ים עם חוטיני. כשמלאני נכנסת לבריכה והמצלמה וכל הגברברים על ישבנה, או כששוכבת על הבטן ומשתזפת סמוך לבריכה והמצלמה מתמקדת בחלק זה של הגוף, הרבה יותר מביך אותי מהגוזיות של הדר (ואני לא שומרת מצוות צניעות ולא חסודה… ). גם החזה הנשפך של פרידה מכל כיוון הרבה פחות אסתטי וראוי לבקורת מגוזיה שלא חושפת דבר פרט לפלג גוף צעיר, יפה ושזוף​

גליה 1211

Well-known member
לי גורמים יותר אי נוחות בגדי ים עם חוטיני. כשמלאני נכנסת לבריכה והמצלמה וכל הגברברים על ישבנה, או כששוכבת על הבטן ומשתזפת סמוך לבריכה והמצלמה מתמקדת בחלק זה של הגוף, הרבה יותר מביך אותי מהגוזיות של הדר (ואני לא שומרת מצוות צניעות ולא חסודה… ). גם החזה הנשפך של פרידה מכל כיוון הרבה פחות אסתטי וראוי לבקורת מגוזיה שלא חושפת דבר פרט לפלג גוף צעיר, יפה ושזוף​
אני גם לא מצליחה להבין מה הבעיה בגוזייה.
בייחוד שיש כאלה שכל כך מתאמצות. איכשהו אצלן זה נתפס כהעצמה וחופש ושחרור האישה🤔
גם אם היא תשים שביס יגידו עליה משהו.

yalian

Well-known member
על מה מיכס ודיג' מדברים?
בכללי על הצורך לעשות בחירות לא נעימות במשחק,
ועל הבחירות שעשו אתמול.
בין השורות נשמע שמיכל קצת נפגעה מזה שאור/דני לא בחרו בה בכלל. היא אומרת שעם פרידה היא כבר דיברה אתמול, אבל עם אחרים עדיין לא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה