אמת נחתה לה על הראשמה היא עוברת?
וזה כואב
היא בוגרת ומפותחת, יכולה לעמוד ולהתמודד עם דברים
אבל באינטנס של הבית להרגיש כאפה כזו ממישהו קרוב, ולא משנה הסיבה
זה צורב
אמת נחתה לה על הראשמה היא עוברת?
זה מזכיר לי שאתמול היא גם היתה מהורהרת בדאון, וסיפרה לפרידה שהיא הבינה שכנראה היחסים שלה עם אמא שלה אף פעם לא יהיו תקינים וטובים כמו שהיא היתה רוצה. זה לא היה קשור למשחק (לכן גם פרידה התפלאה מה הקשר) אבל זה משהו שהיא חשבה עליו כמה זמן וההבנה נחתה עליה אתמול....אמת נחתה לה על הראש
וזה כואב
היא בוגרת ומפותחת, יכולה לעמוד ולהתמודד עם דברים
אבל באינטנס של הבית להרגיש כאפה כזו ממישהו קרוב, ולא משנה הסיבה
זה צורב
כןזה מזכיר לי שאתמול היא גם היתה מהורהרת בדאון, וסיפרה לפרידה שהיא הבינה שכנראה היחסים שלה עם אמא שלה אף פעם לא יהיו תקינים וטובים כמו שהיא היתה רוצה. זה לא היה קשור למשחק (לכן גם פרידה התפלאה מה הקשר) אבל זה משהו שהיא חשבה עליו כמה זמן וההבנה נחתה עליה אתמול....
לגמרי...כן
בלי קשר לדמות ודיירת, ברובד האנושי, עצוב מה שהיא עוברת
גם כשעולמך מלא, קשר מקולקל עם הורים זה ... כבד
לא בקיאה בפרטים, אבל כןלגמרי...
גם שילה, אגב, שם להרגשתי יש רקע של התעללות ו/או הזנחה (לדעתי הלא מלומדת לכאורה לפי חלקי דברים שסיפר...)
נו אז מזל שיש את גברת חשש בבית שרואה את הזולת שתעזור להמסכנה מלאני
היא סופר רגישה
לא פשוט מה שהיא עוברת
מלאני גם ניגשה אליה, לא הייתי שוללת אנושיות בהדרנו אז מזל שיש את גברת חשש בבית שרואה את הזולת שתעזור לה
הדר תספק לילדי ישראל משקפייםשאפו לאמילי שתחנך בחנוכה את ילדי ישראל אודות מרד המכבים במחזמר. מודל לחיקוי ראוי הרבה יותר מהדר
לא יפה שנתנו לה את תפקיד הרעה.שאפו לאמילי שתחנך בחנוכה את ילדי ישראל אודות מרד המכבים במחזמר. מודל לחיקוי ראוי הרבה יותר מהדר
זה יציג את המגוון הרחב של יכולותיה ויעזור לילדים לא לפחד מדמויות רעות כי הם סומכים על אמילילא יפה שנתנו לה את תפקיד הרעה.
רק שלא יגנבו לה שיר באמצע הצגה זה יגמר בטלנובלה ועוד לא יהיה את אור עם הפאה שירגיע את אבאזה יציג את המגוון הרחב של יכולותיה ויעזור לילדים לא לפחד מדמויות רעות כי הם סומכים על אמילי
אבל הוא לא טרף כלוםלפתוח פורום נפגעי יוסי
הצלופח שטרף את כל הקלפים
והדיירים
אינעל
שביקאבל הוא לא טרף כלום
לא עשה כלום
בעיש
הוא לא אשם
הוא לא ידע
עאוווד
מארגנים יציאה של הפורום למחזמר של אמילי@yoni564712 באיזה תאריך אתה פנוי ללכת להצגה שאמילי משתתפת בה
חייבת חולצה כזאתמארגנים יציאה של הפורום למחזמר של אמילי
באים עם שלטים עם מסרים סותרים,
לובשים חולצות 'מאכזב אך לא מפתיע'
חובהחייבת חולצה כזאת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.