מי שמרחם על מתמסכניםמרחמים?
מקבל כרטיסייה לחמש התמסכנויות חינם,
תהני
מי שמרחם על מתמסכניםמרחמים?
אבל חיים כבר השתמש לפחות בעשרה מהןמי שמרחם על מתמסכנים
תהני
חח יהלי, זה הגרלה על שרפרף. עדיין לא מאוחר מדי להצביע לחייםמי שמרחם על מתמסכנים
תהני
גם לא בעד שלום עולמיחח יהלי, זה הגרלה על שרפרף. עדיין לא מאוחר מדי להצביע לחיים
גם לא מזהים שזה בנאדם ולא גוף חייזר מהקליפ של dame tu cositaכמעט לא מזהים את הבריכה מזווית הצנזור כשיש מישהו בפנים
צפה בקובץ המצורף 113502
החיוכים כי הוא יודע לדבר ומבלבל אותה, לא ברמה הרומנטית אלא באמה שאמילי חדה וקולטת סיטואציות אבל היא מכירה שילה אחר אז היא לא יודעת למה להאמין. אין לה שום דבר כלפיו מלבד דייר בבית האחסורי, אבל המבטים והחיוכים של אמילי לשילב לא יכולים להתפרש לשני כיוונים. מגעילים שניהם
לגמרי היו שם חיוכים של פלירטהחיוכים כי הוא יודע לדבר ומבלבל אותה, לא ברמה הרומנטית אלא באמה שאמילי חדה וקולטת סיטואציות אבל היא מכירה שילה אחר אז היא לא יודעת למה להאמין. אין לה שום דבר כלפיו מלבד דייר בבית האח
בהחלט, אבל שלא יתפלא שהבית נרתע ממנו ולא מצליח להתחבר אליו. הוא מצפה שכולם יבינו את המשחק שלו ויזרמו איתואין לי בעיה עם שילה
הוא דייר חדש שבא לעשות בלאגן
גם אני הייתי נוהג כמוהו
הוא לא מתפלא.בהחלט, אבל שלא יתפלא שהבית נרתע ממנו ולא מצליח להתחבר אליו. הוא מצפה שכולם יבינו את המשחק שלו ויזרמו איתו
בינתיים התאבסס על עידן והקשר של אמילי ועידן. שאר הבית בז לו ומשקיע את האנרגיה במזעריות. אפילו לא אליו אלא רק למעשיוהוא לא מתפלא.
זה הכל מכוון. כל המטרה היא ליצור קונפליקט מול דמויות מבוססות בבית.
למי אכפת? הבית לא קובע מי מנצח ומי מודח.בינתיים התאבסס על עידן והקשר של אמילי ועידן. שאר הבית בז לו ומשקיע את האנרגיה במזעריות. אפילו לא אליו אלא רק למעשיו
מה הוא עושה שונה מיום רגיל?עידן קיבל הוראה להתערבב עם אחרים או שהחליט לחוות את הבית ביום האחרון שלו?
היה דבוק עם אמילי ביומיים האחרונים. היום שיחרר, גם אותה וגם את עצמו. לא רק ברמת לשבת עם אחרים אלא גם לדבר ולהתענייןמה הוא עושה שונה מיום רגיל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.