** שרשור בוקר -היום ה94 בבית - עדכונים **🎗️

מצב
הנושא נעול.

yoni564712

Well-known member
גם להשתתפות יש שווי כספי, לא?

לא יודע כמה עבודה מלאני השיגה לפני ההשתתפות, אבל היא כנראה תשיג הרבה יותר לאחריה
אין קשר

הכוונה למה להדר אור פרידה להשקיע כל כך בדרמות כל היום אם בסוף לאנשים כמו גאיה נועם יוסי מעתוק יש תאורטית סיכוי יותר גבוה לנצח

הם פשוט כולם יכולים לבוא ולנפוש

katy2022

Well-known member
אין קשר

הכוונה למה להדר אור פרידה להשקיע כל כך בדרמות כל היום אם בסוף לאנשים כמו גאיה נועם יוסי מעתוק יש תאורטית סיכוי יותר גבוה לנצח

מי שהחלום שלו להיכנס לאח הגדול…לא יכול לבוא ולהיות טפט…צריך לתת תמורה…אחרת יעוף מהר
הניצחון הוא לא המטרה של רובם לדעתי. הפירסום…הדלתות שייפתחו לחלקם וכו

yoni564712

Well-known member
מי שהחלום שלו להיכנס לאח הגדול…לא יכול לבוא ולהיות טפט…צריך לתת תמורה…אחרת יעוף מהר
הניצחון הוא לא המטרה של רובם לדעתי. הפירסום…הדלתות שייפתחו לחלקם וכו
"צריך לתת תמורה אחרת יעוף"

מה התמורה שנתן יוסי שהולך לנצח? של גאיה ונועם שנמצאים בעשירייה?

חוץ מהדר אור ופרידה אף אחד לא באמת תרם לעונה באופן משמעותי

ואם תתרום ממש הסיכוי שישנאו אותך גדול יותר כמו עם אמילי אז גם הסיכוי שעוז יבחר בך שתנצח יורד דרסטי וגם הסיכוי שישנאו אותך בחוץ גדל

גליה 1211

Well-known member
"צריך לתת תמורה אחרת יעוף"

מה התמורה שנתן יוסי שהולך לנצח? של גאיה ונועם שנמצאים בעשירייה?

חוץ מהדר אור ופרידה אף אחד לא באמת תרם לעונה באופן משמעותי

ואם תתרום ממש הסיכוי שישנאו אותך גדול יותר כמו עם אמילי אז גם הסיכוי שעוז יבחר בך שתנצח יורד דרסטי וגם הסיכוי שישנאו אותך בחוץ גדל
בגלל הם צריכים להיות בגמר. שלושתם....

גליה 1211

Well-known member
אני לא יודעת ... מה הפרסום ייתן להם בעוד שנה שנתיים? כל כך הרבה דיירים היו באח הגדול לאורך השנים - שכחנו איך קוראים להם
אני לפחות. המקסימום -הזמנה לאח לילה שזה פתלוב.
בסופו של דבר צריך כשרון. לא בטוחה שהאח פותח דלתות בסדרות וכאלה- אולי כן ... לא עולה לי כלום לראש

UNICORN LOVER

Well-known member
אני לא יודעת ... מה הפרסום ייתן להם בעוד שנה שנתיים? כל כך הרבה דיירים היו באח הגדול לאורך השנים - שכחנו איך קוראים להם
אני לפחות. המקסימום -הזמנה לאח לילה שזה פתלוב.
בסופו של דבר צריך כשרון. לא בטוחה שהאח פותח דלתות בסדרות וכאלה- אולי כן ... לא עולה לי כלום לראש
כולם יהפכו להיות משפיענים באינסטה

Rodrik Harlaw

Well-known member
אין קשר

כי זו הדרך שלהם להאריך את השהות ולהפוך יותר רלוונטיים גם מחוץ לבית. בגדול, שהות ארוכה יותר מיתרגמת ליותר כסף - דינור לא יכולה להביא את הקמפיינים שפרידה תביא

katy2022

Well-known member
הדר: אני לא מתפקדת….אוף איזה בעסה….
כנראה הבינה שאף אחד לא יבחר לתת לה כרטיס לגמר

KAPSULA1

Well-known member
הדר: אני לא מתפקדת….אוף איזה בעסה….
כנראה הבינה שאף אחד לא יבחר לתת לה כרטיס לגמר
הוא קרא להדר ראשונה. אם האח הצליח לגרום לה לבחור ביוסי אז יסי באנקר עולה, לשאר כבר צפוי מי ישימו

yoni564712

Well-known member
יש מספיק אנשים והיגיון בשביל לתת לגאיה את הכרטיס

אם עוז ישב עליהם
אור
פרידה
יוסי
מיכל
הדר שהרגע עשתה משימה והרצאה להעצמה נשית

שיפתיע

2 עונות ברציפות עם אותו מסלול של ניצחון זה מביך
לתת למעתוק כרטיס ואז ניצחון ושנה לאחר מכן לתת ליוסי כרטיס ואז ניצחון זה פשוט זריקת זין ברמץ הלברון ג'יימס

KAPSULA1

Well-known member
יש מספיק אנשים והיגיון בשביל לתת לגאיה את הכרטיס

אם עוז ישב עליהם
אור
פרידה
יוסי
מיכל
הדר שהרגע עשתה משימה והרצאה להעצמה נשית

שיפתיע

2 עונות ברציפות עם אותו מסלול של ניצחון זה מביך
לתת למעתוק כרטיס ואז ניצחון ושנה לאחר מכן לתת ליוסי כרטיס ואז ניצחון זה פשוט זריקת זין ברמץ הלברון ג'יימס
מילה על יוסי למה יקבל את הכרטיס.
הוא חבר של כולם אבל אף אחד לא חבר שלו באמת שם. יוסי פשוט מעביר את הימים, אין לו עניין שם בדינמיקה או במריבות. לכל אחד מהנהן ואומר מה שהוא רוצה לשמוע. אין שום סיבה לגבר עם ֶינוק שרק נולד לעזוב לכך כך הרבה זמן, את הפרסום הוא קיבל. רק הנצחון מדרבן אותו.

גליה 1211

Well-known member
מילה על יוסי למה יקבל את הכרטיס.
הוא חבר של כולם אבל אף אחד לא חבר שלו באמת שם. יוסי פשוט מעביר את הימים, אין לו עניין שם בדינמיקה או במריבות. לכל אחד מהנהן ואומר מה שהוא רוצה לשמוע. אין שום סיבה לגבר עם ֶינוק שרק נולד לעזוב לכך כך הרבה זמן, את הפרסום הוא קיבל. רק הנצחון מדרבן אותו.
אני גם לא מבינה איך איש משפחה למופת עוזב את התינוק שלו ל3 חודשים שלפני זה היה במילואים.
יש לו עסק , הוא רוצה כסף- לגיטימי.

tarimulu

Well-known member
סביבות 15:25 חשש ו @סרח😁 בדואט מרגש, יש לפנות לעוז ולבקש שיתן להם להקליט כקאבר רשמי במשימה יחדיו

yoni564712

Well-known member
זה ברור שיוסי יקבל

מה שאני אומר זה שזה אידיוטי ששנתיים ברציפות המנצח יהיה זה שלא עשה כלום פלוס קיבל כרטיס לגמר

תן למישהו אחר את הכרטיס
ותן ליוסי להגיע לגמר רגיל כמו כולם

KAPSULA1

Well-known member
זה ברור שיוסי יקבל

מה שאני אומר זה שזה אידיוטי ששנתיים ברציפות המנצח יהיה זה שלא עשה כלום פלוס קיבל כרטיס לגמר

תן למישהו אחר את הכרטיס
מאמינה גם שיוסי יקבל. אין מצב לפרידה? אולי מלאני, מיכל , אחי ויוסי יתנו לה.
בעונה כזאת הוא יתן להכי פרוה לנצח. אבל יוסי יכול לנצח רק אם שיטת ההצבעות תהיה כמו שנה שעברה, אבל זה אומר שנועם ופרידה צריכים לצאת לפניו. מלאני בטוח תצא לפניו ולדעתי גם לפני הגמר. אם יוסי בגמר עם פרידה ונועם בשיטה הישנה יהיה לו קשה לנצח. גם עם הדר זאת מכשלה כי הקולות יחולקו. אם אור בגמר אז כל הקולות שלו לא יתפצלו לאחרים ושאר הרביעיה מתחלקים. יוסי צריך לגבור קודם כל על הדר, פרידה ונועם בשביל להיות ב 2 האחרונים. יותר נראה לי שנועם יהיה בין שני האחרונים, אולי עם הדר או מישהו אחר

svtar25

Well-known member
זה ברור שיוסי יקבל

תן למישהו אחר את הכרטיס
כבר כל כך לא אכפת לי מי נמצא בבית, מי בגמר. פשוט נמאס לי. מחר יש גמר של רוקדים עם כוכבים, מה כבר אכפת לי מאח הגדול? באמת לא מעניין!

מצב
הנושא נעול.
למעלה