דניאל מקנא בהרבה דברים באופקאני כאילו לא מבינה
דניאל התהפך על אופק רק בעקבות השיחה עם בר
כמה עלוב וקנאי אתה צריך להיות
על מה שהשיג בגילו הצעיר, על הלוק, על הרהיטות, על ההומור
אבל מה ששלח את דניאל לקצה - זה הצעקות מהאולפן...
דניאל מקנא בהרבה דברים באופקאני כאילו לא מבינה
והשיחה עם בר, שאופק תפס את המקום המצחיק שלו ואצל דינה.דניאל מקנא בהרבה דברים באופק
על מה שהשיג בגילו הצעיר, על הלוק, על הרהיטות, על ההומור
אבל מה ששלח את דניאל לקצה - זה הצעקות מהאולפן...
לדעתי היחידה שמקנאים לה זאת טליה כי הם שומעים את הצרחות כול משדרלא חושבת שדניאל מקנא באופק, סורי לא רואה את זה
אולי מהצעקות שמזיזות לכול אחד שם
ברור! בר ושרין נשרפותתתלדעתי היחידה שמקנאים לה זאת טליה כי הם שומעים את הצרחות כול משדר
סליחה על השטחיות שלי לרגע - אבל כשאתה מטר שייבה, ועומד לידך מטר תשעים של ערפד סקסי - זה לא מרחיק לכת לאבחן קנאה.לא חושבת שדניאל מקנא באופק, סורי לא רואה את זה
אולי מהצעקות שמזיזות לכול אחד שם
אוקי, חנבץ בגובה 1.90בעיניים שלך ערפד.. של דינאל פחות הוא רואה חנבץ
אני מטר ושייבה ואחותי וחברות שלי תמיד היו גבוהותסליחה על השטחיות שלי לרגע - אבל כשאתה מטר שייבה, ועומד לידך מטר תשעים של ערפד סקסי - זה לא מרחיק לכת לאבחן קנאה.
כמדומני שזה הרבה יותר קריטי כגבראני מטר ושייבה ואחותי וחברות שלי תמיד היו גבוהות
בחיים לא שמתי לב לזה ולא הרגשתי מכוערת או פחות רצויה בגלל זה
למעט תמונות
כן גובה זה מרשים
הוא טיפש, זה הכל.אני כאילו לא מבינה
לא, זה לא לתקציב למסיבת על האש הערב.השוק ומסיבת על האש רווית בשר זה במקום ישיבת תקציב? הו כמה נוח ובמקרה סמוך ליום שבו נתנאל מסתובב עצבני ועל הקצה
אין גבול לפרסים שהבריון הזה מקבל מההפקההשוק ומסיבת על האש רווית בשר זה במקום ישיבת תקציב? הו כמה נוח ובמקרה סמוך ליום שבו נתנאל מסתובב עצבני ועל הקצה
היו מי שראו את זה מהיום הראשון, שחקנית נרקיסיסטית מבחילהבוקר טוב
רק עכשיו הגעתי לשיחה המגעילה של הפרלמנט החדש על מרינה (לקטע על אופק טרם הגעתי) והם גרמו לי חלחלה של ממש.
מרינה מלאה בפאקים, היא אחת מהדיירות שאני הכי רוצה שיודחו, אבל האופן בו דניאל לכלך עליה רק כי היא לא שמה אותו בחמישייה שלה במהלך המשימה מצטרף לרשימה משתרכת של מקרים בהם הדמות של השחקן הנכלולי והערמומי נחשף במלוא מערומיו.
נתנאל - אין לי מילים עליו. מרינה לא פעם היתה לצידו ולצד דיאן כשכל הבית החרים אותם והיתה שם בשבילו גם אחרי שדיאן הודחה. לא יפה מה שהוא עושה לה ומלכלך עליה בצורה כזו, אבל זה לא מפתיע אותי, הוא מתנהל באותו אופן לאורך כל העונה לא רק כלפי מרינה וכפיות הטובה שלו לא חדשה לי. מתפלאת שיש עוד מי שמצביע לייצור הזה.
וטליה... אוי טליה, כמה צדדים מכוערים יוצאים ממנה בימים האחרונים, פשוט לא יאמן. איך היא העיזה לומר בשיחה הזו שהיא הכי שונאת אנשים שרוצים להיות בסדר עם כולם, כאילו היא לא התנהגה ודיברה בדיוק בדרך הזו עד עכשיו והתייפייפה כל הזמן שהיא לא רוצה או מסוגלת לפגוע באף אחד, ועשתה תיאטרון של ויתורים למען הכלל, peace and love ועוד כל מיני מצגי בולשיט מהסוג הזה. בחורה מטומטמת ממש, לא רוצה לחשוב מה עוד יכול לצאת ממנה עד סוף העונה. בכלל, בימים האחרונים כל פעם שאני רואה אותה על המסך היא מנשנשת משהו, וזה אחרי שנתפסה בלי סוף על כל מה שנכנס לאופק לפה, ואחרי שחיפשה אותו בכל פינה אפשרית. היא רק ראתה שמרינה עשתה עם אופק שיחה אתמול אז היא החליטה להתהפך עליה וללכלך עליה עם כל הגברים בפרלמנט. עד סוף העונה לדעתי היא תמכור גם את מעט האנשים שנשארו לה, כולל קאזם, משה ודרור ואולי אפילו שחף.
אני מתנחמת רק בזה שהיא הורסת לעצמה במו ידיה את הסיכוי לנצח. הציבור לא מטומטם, וכל יום שעובר היא מאבדת קולות בדרך הזו. איך אומרים - מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים...
אני לא רואה בה הפרעת אישיות נרקיסיסטית בכלל.היו מי שראו את זה מהיום הראשון, שחקנית נרקיסיסטית מבחילה
אני לא משתמשת במלים כמו "נרקסיסטית" אבל ממש מהתחלה ראיתי שהיא "בוחנת" ומזייפת".היו מי שראו את זה מהיום הראשון, שחקנית נרקיסיסטית מבחילה
גם אני מאמינה בכך שבסופו של דבר בין אם האח מעוניין או לא הקבלה עם חש' ההתנהלות שלה עם אחרים בעטיפת צדקנות מלאכותית תחכה לה. יכול להיות שלפני יתנגן לו שיר האהבה "הממיס" של שחף לקלאופטרה שלו נוטפת המים עם צעקות מהטריבונה עובדיה עובדיה. זה לא יצעיד אותה לניצחון המיוחל ממש לא מגיע להבוקר טוב
רק עכשיו הגעתי לשיחה המגעילה של הפרלמנט החדש על מרינה (לקטע על אופק טרם הגעתי) והם גרמו לי חלחלה של ממש.
מרינה מלאה בפאקים, היא אחת מהדיירות שאני הכי רוצה שיודחו, אבל האופן בו דניאל לכלך עליה רק כי היא לא שמה אותו בחמישייה שלה במהלך המשימה מצטרף לרשימה משתרכת של מקרים בהם הדמות של השחקן הנכלולי והערמומי נחשף במלוא מערומיו.
נתנאל - אין לי מילים עליו. מרינה לא פעם היתה לצידו ולצד דיאן כשכל הבית החרים אותם והיתה שם בשבילו גם אחרי שדיאן הודחה. לא יפה מה שהוא עושה לה ומלכלך עליה בצורה כזו, אבל זה לא מפתיע אותי, הוא מתנהל באותו אופן לאורך כל העונה לא רק כלפי מרינה וכפיות הטובה שלו לא חדשה לי. מתפלאת שיש עוד מי שמצביע לייצור הזה.
וטליה... אוי טליה, כמה צדדים מכוערים יוצאים ממנה בימים האחרונים, פשוט לא יאמן. איך היא העיזה לומר בשיחה הזו שהיא הכי שונאת אנשים שרוצים להיות בסדר עם כולם, כאילו היא לא התנהגה ודיברה בדיוק בדרך הזו עד עכשיו והתייפייפה כל הזמן שהיא לא רוצה או מסוגלת לפגוע באף אחד, ועשתה תיאטרון של ויתורים למען הכלל, peace and love ועוד כל מיני מצגי בולשיט מהסוג הזה. בחורה מטומטמת ממש, לא רוצה לחשוב מה עוד יכול לצאת ממנה עד סוף העונה. בכלל, בימים האחרונים כל פעם שאני רואה אותה על המסך היא מנשנשת משהו, וזה אחרי שנתפסה בלי סוף על כל מה שנכנס לאופק לפה, ואחרי שחיפשה אותו בכל פינה אפשרית. היא רק ראתה שמרינה עשתה עם אופק שיחה אתמול אז היא החליטה להתהפך עליה וללכלך עליה עם כל הגברים בפרלמנט. עד סוף העונה לדעתי היא תמכור גם את מעט האנשים שנשארו לה, כולל קאזם, משה ודרור ואולי אפילו שחף.
אני מתנחמת רק בזה שהיא הורסת לעצמה במו ידיה את הסיכוי לנצח. הציבור לא מטומטם, וכל יום שעובר היא מאבדת קולות בדרך הזו. איך אומרים - מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.