כלום לא אמרו לגבי הדחה. היום סתיו תכנס לחדר הכוחות ותקבע לגבי החדשים מישהו שיקבל כוח מסויים, סביר להניח שמדובר על הדחה או חסינות.אמרו משהו אתמול לגבי הדחות?
עוד לא סיימתי לצפות בפרק
כלום לא אמרו לגבי הדחה. היום סתיו תכנס לחדר הכוחות ותקבע לגבי החדשים מישהו שיקבל כוח מסויים, סביר להניח שמדובר על הדחה או חסינות.אמרו משהו אתמול לגבי הדחות?
עוד לא סיימתי לצפות בפרק
מי אמר שזו סתיו שתיכנס?כלום לא אמרו לגבי הדחה. היום סתיו תכנס לחדר הכוחות ותקבע לגבי החדשים מישהו שיקבל כוח מסויים, סביר להניח שמדובר על הדחה או חסינות.
סתיו לא תכנס, סתיו תבחר מי מהחדשים יכנסמי אמר שזו סתיו שתיכנס?
כן סתיו תבחר רק אחד מהדיירים החדשים והוא יכנס לחדר הכוחות שם יקבל כוחות מסויימים בבית. היום נדע לגבי מהסתיו לא תכנס, סתיו תבחר מי מהחדשים יכנס
היא גם ברשימת הדחה?סתיו לא תכנס, סתיו תבחר מי מהחדשים יכנס
לירון בכבודה ובעצמה. בלי להסביר למה ומדוע היא? נבחרה שרירותית לבחור את הדייר. כאילו נבחרה בכוונה לשרת את צרכי האח לגביי הדייר החדש והכוח שיקבלמי אמר שזו סתיו שתיכנס?
מה? ספיר מאופרת ברגע זה בחדר הלבשה על ידי ליאל. שיקומו ויסדרו ובעיה שלהם אם הם לא מסוגלים להתארגן לבדהגיעו הקניות, אף אחד לא נוגע... למה? ספיר לא מרשה.
רודנית מגעילה.
אוי תראוהגיעו הקניות, אף אחד לא נוגע... למה? ספיר לא מרשה.
רודנית מגעילה.
אחרי שביקשו אישור מהשתלטנית.אוי תראו
הם מפנים
#נלחמיםבפייק
הם ביקשו אישור, היא לא אסרה על אף אחד. יחי ההבדל, מראה כמה שהם סומכים רק עליה ונאחזים בה.אחרי שביקשו אישור מהשתלטנית.
אבל אמרת שהיא רודנית שלא מרשה?אחרי שביקשו אישור מהשתלטנית.
למה לבלבל עם עובדת? זה מפריע לנרטיב שבנו סביבהאוי תראו
הם מפנים
יש הבדל בין נרטיב לבין להמציא ולסלף דברים. זה אחד הדברים שהכי מפריעים לי, יש לראות מצבים באופן שונה, להעריך אישיות בצורה אחרת, להתחבר בסגנון שונה אבל לעוות סיטואציה ולא לכתוב עובדה באמת מציק.למה
למה לבלבל עם עובדת? זה מפריע לנרטיב שבנו סביבה
כמו שהיה כשהיא שרה שיר של טיפקס וישר החליטו שהיא צוחקת על הזמרת שהכניסו להם ששרה על חרם? זה לא היה להמציא נרטיב?יש הבדל בין נרטיב לבין להמציא ולסלף דברים. זה אחד הדברים שהכי מפריעים לי, יש לראות מצבים באופן שונה, להעריך אישיות בצורה אחרת, להתחבר בסגנון שונה אבל לעוות סיטואציה ולא לכתוב עובדה באמת מציק.
הזמרת לא שרה רק על חרם אלא על אנשים שונים בחברה. לאחר שצפיתי בשידור הבנתי שהאח הכניס עבור יובל לוי ולא כמו שחשבתי שהכניס בשביל סתיו. זה היה אחרי שאורי 1 סיפר שפחות הכיר והתחבר אליהכמו שהיה כשהיא שרה שיר של טיפקס וישר החליטו שהיא צוחקת על הזמרת שהכניסו להם ששרה על חרם? זה לא היה להמציא נרטיב?
נראה לי יותר סביר שהם הכניסו אותה בשביל הרשות השנייה אחרי כל התלונות שהם קיבלו. קצת כמו ההרצאה על השואה אחרי המקרה עם נתנאל בעונה הקודמתהזמרת לא שרה רק על חרם על אנשים שונים בחברה. לאחר שצפיתי בשידור הבנתי שהאח הכניס עבור יובל לוי ולא כמו שחשבתי שהכניס בשביל סתיו. זה היה אחרי שאורי 1 סיפר שפחות הכיר והתחבר אליה
נראה לי יותר סביר שהם הכניסו אותה בשביל הרשות השנייה אחרי כל התלונות שהם קיבלו. קצת כמו ההרצאה על השואה אחרי המקרה עם נתנאל בעונה הקודמת
הנה יענקי ו2 האורי מסדרים, כל השאר מההתחלה כמעט לא עשו כלום עם הקניות. הרוב היו רצים לסיגריות שלהם וסתיו למתוקים.הגיעו הקניות, אף אחד לא נוגע... למה? ספיר לא מרשה.
רודנית מגעילה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.