שרשור היכרות

ליטטטט

New member
שבוע טובב :]

שם: ליטל גיל: 18+ כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: ליט, ליטליט, ליטוש [כל העיוותים לליטל שקיימים] כתה/עיסוק: יב' מקום מגורים: הרצליה מתי התחלתי לשמוע את היהודים? מכיתה ח' אייסיקיו: 227828396 מסנג'ר: [email protected] אימייל:

חמדונה

New member
נייס טו מיט

שם: חמד גיל: 16 ומשהו כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: חמי, חמדה, חמדי, חֵם, חַם, חים, חדא, חמדוש, חמדושקטה, חמדונה, חמדנה, חמדיטה, ובטח יש עוד ששכחתי. כתה/עיסוק: י"א/י"ב מקום מגורים: רחובות (כי רק בעיר אחת בארץ ערסים יושבים עם פריקים על אותה אנדרטה) מתי התחלתי לשמוע את היהודים? לפני ארבע שנים בערך אייסיקיו: 262523207

להזכר..

שם: ענבר. גיל: 17. כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: ענברנטל, בֶּרִי, ברנטיט, ברנטיטה, ברנטוש, ברנטל. כתה/עיסוק: מסיימת יב' + סוקרת ב'חקר'
. מקום מגורים: אריאל סיטי. מתי התחלתי לשמוע את היהודים? בעקרון בקיץ של סוף ח' קניתי את 'מציאות נפרדת'. אבל עם ללכת להופעות ולשמוע אינטנסיבי- באמצע ט'. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר: אימייל: תמונה :
אני וספיר בעצירה בדרך-הלוך בטיול שנתי לאילת. (אני עם השיער השחור)

../images/Emo9.gif

שם: הוד גיל: 16 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: הודקה כתה/עיסוק: י' מקום מגורים: יבנה מתי התחלתי לשמוע את היהודים? הממ..לפני שנתיים אייסיקיו: 248597499 מסנג'ר: [email protected] אימייל: תמונה :

T A L 123

New member
../images/Emo37.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif

שם: טל גיל: 18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: טלטלית,טולה,טלו'ש וכו'... כתה/עיסוק: סיימתי יב' כנראה
מקום מגורים: טבריה :( מתי התחלתי לשמוע את היהודים? שנתיים וחצי ככה.. אייסיקיו: 198814678 מסנג'ר: אימייל: תמונה :

Dark Tear

New member
../images/Emo13.gif

שם:אסף גיל:17.8 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]:ציטרין,ציט,ציטוש,צַיָטְרָיַן כתה/עיסוק:יב'+עובד בגריפ-חנות בגדים. מקום מגורים:אריאל מתי התחלתי לשמוע את היהודים?סוף ח' ככה.. אייסיקיו:לא נמצא מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected]

שנים אני חשבתי שאולי עשיתי משהו רע...

שם: נופר. גיל: 17. לנצל כל דקה של הגיל הזה. כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: אוחנה, אוחנפיצ ,אוחנפיצה, אוחנפיצאית,אוחי, אָוָחָנֲפָיָצ, סבתא. כתה/עיסוק: י"ב, ועבודה בחקר רייטינג בע"מ מקום מגורים: R-E-L סיטי. מתי התחלתי לשמוע את היהודים? איפשהו בחטיבה. אייסיקיו: 311774971 מסנג'ר: שש. אימייל:ששש. תמונה : אני בסאות' פארק.

../images/Emo13.gif

שם: ספיר גיל: 17 וחצי כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: ספירמה, ספיריק כתה/עיסוק: יב', ועובדת בחקר :p מקום מגורים: אריאל מתי התחלתי לשמוע את היהודים? סוף ח', והופעות מאמצע ט'. אייסיקיו: 165812003 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected]

יופ

שם: שירן גיל:19 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: כתה/עיסוק: יא' מקום מגורים: אריאל מתי התחלתי לשמוע את היהודים? סוף ז' ככה אייסיקיו: 254908083 מסנג'ר: זה ארוך אימייל: תמונה : <גמלי תיהיה כזאת>

למעלה