שרשור הכירות מחודש

שרשור הכירות מחודש../images/Emo3.gif../images/Emo269.gif

טוב, אז בא לי גם לדעת שמות פה, ולא רק כינוים
אז כל אחת תספר 5 דברים על עצמה, כמו שם תחביבים ואח מועדף
יאלה אני אתחיל
שתפו פעולה
1. קוראים לי מאי. 2. אני בת 17 3. התחלתי שיעורי נהיגה לא ממזמן 4. ממש משעמם לי כרגע 5. אני מתה על שריל קול, ובידיוק אתמול יצא לה האלבום
האח המועדף- דיימון

lilith93

New member
מתפקדת

1. שמי, אבישג 2.אני בת 17 3.מקווה להיות קרבי בצבא 4.כואבת לי הכתף כי באימון האחרון (הכנה לקרבי בצה"ל) עשינו מסלול אלונקות.. 5.לא התכוננתי למבחן שיש לי מחר ואני כ"כ מתה אח מועדף: עדיין אין לי מושג ,בהתחלה הייתי סטפן אבל עכשיו אני יותר דיימון ואני מבולבלת, אני פשוט לא אבחר צד וזהו

מתפקדת

1. שמי עדי. 2. אני בת 19 חודש הבא בעזרת ה'! 3. כרגע עושה שירות לאומי שנה שניה. 4. חולת אפילפסיה מאז מלחמת לבנון השניה. 5. אוהבת פסטות ו.. מאכלים חלביים.
אח מועדף: שניהם חחח כי קשה לבחור.

אפילפסיה - מחלת הנפילה

מתבטאת בפרכוסים ובעוד דברים שאני בטוחה שלא תרצו לדעת חחחח

לפני שבועים עשיתי בדיקת EEG

היה חשש למחלה, אבל ברוך השם יצא תקין. שמעו זה היה ממש מצחיק, נראיתי כמו קיפי
וההבזקים בסוף היו ממש מלחיצים. תודה לאל הכל טוב רק בריאות

../images/Emo60.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

1. מעין 2. אני בת 21 3. אוהבת מאוד לצלם
(מקווה לעסוק בזה בעתיד) 4. קשה לי קצת לזוז אחרי אתמול..(הייתי במסיבה חח) 5. אני רוצה את איאן
והאח המועדף..בהתחלה זה היה לגמרי סטפן עם הזמן זה התהפך

Maverick Spirit

New member
Me

1. קוראים לי גל. 2. אני בת 22. 3. אני צמחונית כבר 5.5 שנים. 4. יש לי כלב. (צירפתי תמונה שלו) 5.אני מאוד אוהבת מוזיקה. וזהו
האח המועדף-נכון לעכשיו, דיימון.

Ayelet 363

New member
איזה כלב חמוד!

לא מאמינה ששכחתי לרשום את זה- אני פשוט אוהבת בעלי חיים! אבל אין לי חיית מחמד. XD אני לא מפסיקה לחפור...
.

Ayelet 363

New member
מתפקדת!

1. קוראים לי איילת. אבל גם יש לי מלא כינויים: אחותי ממש אוהבת לקרוא לי איולי, וגרמה גם לחברות לקרוא לי כך... פעם ניסיתי לשכנע אנשים לקרוא לי אלתיאה בהשפעת ספרי טרילוגיית הספרים "סוחרי הספינות החיות". התוצאה: כמעט כלום. 2.אני בת 18. 3.אני נוטה להתמכר לדברים בקלות: לא אלכוהול, סמים וכאלה... בזה אני לא נוגעת. אני נוטה להתמכר לסדרות, ספרים, סרטים... כרגע ההתמכרות ששולטת בי היא באפי קוטלת הערפדים. התחלתי לראות את זה לפני איזה חודשיים, אולי חודשיים ומשהו. כבר סיימתי את הסדרה, ושבוע שעבר סיימתי גם את סדרת הבת אנג'ל. אני עדיין מכורה בטירוף. 4.יש לי אחות תאומה שעזבה בגלל הגיוס. אני לא מפסיקה לחפור על זה. לי יש עוד זמן עד הגיוס... 5. גם בסרטים, גם בספרים וגם בסדרות- יש לי העדפה לז'אנר הפנטזיה. גם כמעט כל מה שאני כותבת, או ליתר דיוק-כתבתי (כתבתי בעבר שירים וסיפורים. אני מקווה לחזור לזה, וגם להיות סופרת ומשוררת בעתיד)- הרוב הגדול של היצירות שלי הוא מז'אנר הפנטזיה. סליחה על החפירה... האח המועדף- סטפן. אבל אני אוהבת גם את דיימון.

למעלה