שרשור הכירות מחודש

riktal

New member
אוקי, אם אתם מתעקשים...../images/Emo6.gif

1. קוראים לי רויטל 2. אני בת 32 (הכי קשישה פה?
). 3. אני משוגעת על הסדרה PSYCH (בניחוש חוקר) ברמות שאי אפשר לתאר במילים - אני מבלה שעות בהתכתבות עם מעריצים אחרים בעולם דרך הפורום של הסדרה, יוטיוב ופייסבוק, וחיפוש חומר על הסדרה והשחקנים. בנוסף, בקיץ האחרון טסתי עד ארצות הברית רק בשביל לראות את השחקנים בקומיקון. כחלק מהשגעון - אני גם מנהלת את הערוץ הלא רישמי של PSYCH ביוטיוב עם 741 סרטונים (והיד עוד נטויה...
) - למי שרוצה - זאת הכתובת: http://www.youtube.com/user/riktal?feature=mhum 4. אני מגדלת 4 חתולים (פז, סיגי, שאלתי וצ'ארלי), כלבה (נולי) ודגים. 5. אני מכורה למחשב ולאינטרנט וזקוקה להם כמו אויר לנשימה (אם אין לי אינטרנט זמן רב אני עלולה להתאבד!
). תמונה של העולם שלי. האח המועדף עלי - דיימון (כמובן).

Ayelet 363

New member
ואוו, את ממש כמוני!

טוב, לא בדיוק... אבל בערך- אני לא רואה Psych, אבל לכל סדרה שאני באמת אוהבת הייתה תקופה שכל הזמן חשבתי על הסדרה, וכל מי שהיה קרוב אליי סבל מזה (אני לא מכירה כל-כך הרבה מעריצים של הסדרות, כיף לך שיש לך עם מי להתכתב, כך אנשים שלא מכירים את הסדרה לא חושבים עלייך שאת משוגעת... הרבה סדרות שפשוט נשמתי חברות שלי לא הכירו אבל חפרתי להן, והן נאלצו לשמוע...). איזה מגניב לך שיש לך כל-כך הרבה בעלי חיים בבית! אני גם מכורה לאינטרנט... במיוחד עכשיו כשהמחשב פנוי כל-כך הרבה זמן. אבל הכי טוב לי שהוא לא פנוי, אני רק יותר ויותר מתמכרת (ולא הייתי מאמינה שזה אפשרי, אבל זה קורה לי).

riktal

New member
אני חייבת לציין ולהדגיש

שלמרות שזה נכון גם עלי - במשך השנים הייתי מכורה להמון סדרות - מעולם לא חוויתי את מה שאני חווה עם PSYCH. זה פשוט טירוף - הסדרה הזאת היא החלק המרכזי בחיי היום! השופטת שלי רוצה להרוג אותי כי גם בזמן דיונים אני נכנסת לפורום "כדי לראות אם יש משהו חדש"
. עכשיו אנחנו לפני המשך העונה החמישית וזה אומר התעסקות עוד יותר אובססיבית מתמיד כי כל יום יש משהו חדש באתר הרישמי (הם עושים לנו ספירה לאחור וכל יום יש תמונה, או סרטון או איזשהי הפתעה חדשה). וכן, זה מאוד כיף כשיש מישהו לדבר איתו על זה. יש לי חברות מכל העולם (מארצות הברית, מקנדה, מבריטניה, מאוסטרליה) שהן מעריצות של PSYCH ודרך יוטיוב, פייסבוק או האתר הרישמי התחלנו להתכתב ולהכיר וזה פשוט מדהים לדבר עם מישהו שנמצא בצד השני של כדור הארץ ואוהב את אותם הדברים שאת/ה אוהב/ת - קשה לי להסביר את זה במילים. גם האנגלית שלי השתפרה בצורה מדהימה - אני מתכתבת היום באנגלית באותה מהירות שאני מתכתבת בעברית! ואל תרגישי רע - האנשים סביבי לא מכירים את הסדרה, אבל הם נאלצים לשמוע עליה בלי סוף בגללי - זה כמעט הדבר היחיד שאני מדברת עליו כל היום...
כן, החיות שלי הם הדבר הכי מדהים בעולם ואני משוגעת עליהם. פעם כתבתי בפורום של PSYCH שאם הבית שלי יעלה באש, או שאצטרך לפנות אותו בגלל מלחמה או משהו כזה, אז אני לוקחת את החיות שלי ואת המארזים של PSYCH וזהו (בסדר הזה כי גם לי יש את הגבול שלי
). אני מכורה אמיתית - אני קמה כל בוקר ב-05:00 (!!!) רק כדי להיות חצי שעה על המחשב, כי אם אני לא מספיקה להיות על המחשב בבוקר, אני משתגעת כל היום מזה...האמת היא שאני חייבת לעשות את זה כי בלילה מגיעות כל התגובות מיוטיוב ומהפורום - אחרי הכל, הלילה שלנו הוא היום שלהם - אז אני צריכה להשתלט על שלל המיילים שמגיעים במשך הלילה (היום הם עמדו על 87 בלילה אחד!!) ולענות לתגובות שמגיעות מיוטיוב, אבל כל עוד אני עושה את זה בכיף - אין לי בעיה עם זה. אני תוהה כל הזמן מה יקרה ביום שבו האהבה שלי לסדרה ולג'יימס תעלם...
.

hodaya96

New member
גם אני כמוך ב-5 XD

אני כל כך מכורה שכולם שואלים אותי כל הזמן כמה זמן את כבר יכולה להיות על המחשבXDD

jasika siton

New member
חדשה ומתפקדת :)

1. אני ג'סיקה. 2. אני בת 18. 3. ראיתי את כל הסדרה עד הפרק הנוכחי בשבוע וחצי בערך, הייתי חולה בבית ואני שמחה על זה! :) 4. אני ניגשת שבוע הבא לטסט סופסופ.. 5. למרות שסיימתי לראות מכושפות בפעם השלישית לפני המון זמן, יש לי עדיין אובסיסה לסדרה הזאת! והאח המועדף - זאת שאלה בכלל ? ברור שדיימון! יותר חתיך, יותר מתוחכם וכן, אני אוהבת את האופי שלו.. זה מה שעושה לי את זה בדמות. כמה שהוא רע הוא טוב חח :) אבל גם אני מתה על סטפו, פשוט על דיימון קצת יותר..

אז גם אני....

אני מריאן, בת 21...
אני מכורה לסדרות טלוויזיה... דם אמיתי, יומני הערפד, CSI למיניהן, אחת שיודעת, 90210, פרשיות נסתרות וכו' וכו'... יש עוד מלא
כל פעם שאני רואה את סטפן אני מקבלת סוג של פיק ברכיים... בחיים לא ראיתי בחור כל כך סקסי ומטריף כמוהו
אני מכורה לגורי כלבים... כל פעם שאני מתקרבת לאחד אני נהיית משוגעת ומתחילה להתנהג כמו ילדה בת שנה חחח
חזרתי מתאילנד לפני כמה ימים מתאילנד והיה מדהים
(נגמר לי מה לכתוב
) ואני בהחלט הרוסה על סטפן
כמו שהבנתן חח

חזרתי מתאילנד לפני כמה ימים והיה מדהים* ../images/Emo6.gif

נראה לי שחשבתי על סטפן והתבלבלתי חחחחח

yt2104

New member
טוב נו יאללה גם אני

אני יעל , בת 26 !!!!
אני מאוד תכניות בדיוניות כמו: 4400, על טבעי, V, עלומים, יומני הערפד, וגם האוס וכדו' שיהיה מותח ומוזר בקיצור.
אני מורה לאנגלית !!!!
יש לי פחד היסטרי מחתולים מיאו.....
מכורה לג'ארד פדלקי בעל החיוך המעלף , איאן סומרהולדר היפה מדיי , ופטריק פלוג'ר מ4400 מי שמכירה. האח האהוב עליי דיימון (אני מדברת עליו ומסמיקה)

סמויה ומתפקדת..../images/Emo9.gif

קוראים לי דיאנה. אבל כולם קוראים לי ננה. אני בת 33 (נראה לי זקנת הפורום) יש לי גם בלוג אופנה ממש כאן בתפוז. http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=streeyeye ויש לי שני ילדים הגדולה בת 9 והקטן בן 4. אני נשואה 13 שנה ואני מכירה את בעלי מגיל שנה וחצי. (כן קראתם נכון). והאח.. זה מצחיקי כי חשבתי שכולם יהיו סטפן.. אבל אנחנו אחת אחת דיימון (כולל אותי!) אני פשוט מטורפת עליו! זה מצחיק לא?..

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני יותר זקנה ממך, ננה בננה...........
חחחחחחחחח ואגב אנחנו לא אחת אחת טים דיימון, נכון שרוב הבנות פה חולות על דיימון (אהממ ניחוש קל שלי, זה קשור למראה שלו...
) אבל אני ועוד 2-3 מעדיפות את סטפן! ועוד משו קטן- אני באמת אוהבת את איאן-הוא שחקן מעולה!

למעלה