שרשור הכירות מחודש

גם לי גם לי יש אוסף פיות אבל הפסקתי

אין מקום למדף. לכן אמרתי לכולם מי שמביא לי פיה מביא לי בנוסף מדף. 12 פיות זה מספיק ולעוד לא ספרתי את שאר הבנות בלי הכנפיים שיש לי והפסלים ><

ארטמיס6

New member
היי!! אני חדשה

קוראים לי הילה
אני בת 15
לא מזמן התחלתי להיות צמחונית
יש לי כלב לברדור לבן וקוראים לו מישו
אני מתה על הלהקה bat for lashes קשה לי להחליט מי האח המועדף.. אני רוצה את שניהם!!
יום טוב לכולם

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo245.gif ../images/Emo13.gif

וכמו שכבר חפרתי בשרשור הזה המון- אני אוהבת כלבים (ובעלי חיים בכלל), אז אני ממש מקנאה בך...
. יופ טוב גם לך!

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

1. קוראים לי נעם. 2. בשבת יש לי יום הולדת 18 D: 3. אני מנגנת מוזיקה קלאסית על גיטרה קלאסית. 4. בעליי לעתיד כרגע הם ג'ארד לטו (מהלהקה "30 סקנדס טו מארס") ואיאן. 5. אני מנהלת את פורום "מיי כמיקל רומאנס" בתפוז. כולם מוזמנים :) האח המועדף - ללא שמץ של ספק - דיימון
אחח, התמונה הזאת גורמת לי לרצות לחבק אותו ולא לעזוב ;_;

hodaya96

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

אני מתה לדעת איך לנגן בגיטרהP: והתמונה
ממיסה אותי כל פעם מחדש

hodaya96

New member
חחחח

אבא שלי לא רוצה לקנות לי גיטרה בטענה שזה יתקע בבית ואני לא אשתמש בו בכללP: אבל אני מנסה לחסוך ולקנות גיטרה מהכסף שליXD (חיסכון שלא כל כך הולך..XDDD)

NoAmItA ChAn

New member
ג'ארד מהמם (התמונה להמחשה בלבד)

ובהחלט הייתי בהופעה, ואפילו פגשתי את הגיטריסט אחר כך. היה פשוט מדהים בהופעה, והגיטריסט (טומו) היה כזה מתוקקקקקקק! כל כך בא לי עוד פעם >:

NoAmItA ChAn

New member
ועוד תמונה, כי אחת לא תופסת את כל היופי שלו

והאמת שגם לא שתיים, אבל זה לא פורום 30 סקנדס טו מארס או פורום ג'ארד לטו, ולכן זוהי האחרונה :)

כלילו SH

New member
../images/Emo141.gif

אני פה כבר די הרבה זמן אבל כמעט לא כותבת, אז.... 1.קוראים לי כליל 2.אני בת 14 וחצי בכיתה ט' 3.אני רוקדת 6 שנים, אבל לא באמת טובה בזה
4.אני אוהבת כמעט כל דבר שקשור ליצירה ועיצוב 5. התחלתי לכתוב סיפור פנטזיה שלא ברור מה יקרה איתו
טים דיימון

Ayelet 363

New member
ממש מזדהה עם 5

עם רוב הסיפורים שכתבתי (לא שאני איזו סופרת מדופלמת או משהו, ברור שלא...) זה היה כך. אם את רוצה, את יכולה להעלות יצירה שלך- אני בטוחה שכולם פה ישמחו לראות
וגם לקרוא את הסיפור.

אוקי....

1 קוראים לי שחף D: 2 אני עוד חודשיים בערך (31.12) בת 15 3 רק באוגוסט הכרתי ו תוכניות ערפים חוץ מדמדומים ובינהם יומני הערפד 4 חורשת להכתבה באנגלית עכשיו 5 אני רוכבת על סוסים אח מועדף- אוהבת את שיהם מאמינה חזקה בסטאלנה ומאורסת לדיימי (בדיחות פנימיו וארוכות)

Ayelet 363

New member
את רוכבת על סוסים?! איזה מגניב!

אהבתי את התשובה שלך בנוגע לאח המועדף.

למעלה