שרשור הכירות מחודש

איזה כיף לראות שהשרשור צבר תאוצה../images/Emo24.gif

כ"כ כיף לראות שיש הרבה אנשים פה
ובצדק, מגיע לסדרה המדהימה הזו

mikej007

New member
../images/Emo140.gif

קוראים לי דנה אני בת 26 ונשואה (היוזר של בעלי) קראתי את הסדרה של ספרי יומני ערפדים לפני 12 שנה מאחר ומאוד חיבבתי ערפדים אז -בראד פיט וטום קרוז כיכבו בסרט ראיון עם הערפד - עוד הרבה לפני דימדומים. מאוד אהבתי בספרים את סטפן שהיה הרבה יותר מסתורי ומרתק מאשר הוא היום בסדרה, היום אני כולי גרופית של דיימון!!!. הפורום פה פעיל ואני נכנסת לראות מה מתעדכן כמעט כול יום....

טוב נכנעתי

אני כנראה "זקנת השבט" 37....נשואה+3 רשיון נהיגה יש לי כבר 20 שנה...
בשנה שעברה הייתי מכורה לספרי וסרטי "דמדומים" לסוגיו, עכשיו אני לגמרי אחרי... הסדרות המועדפות שלי אחרי VD הן: על טבעי(טים דין לגמרי) ודם אמיתי ( אריק
) וכאן אני טוטאלי טים סטפן
למרות שבמאמר מוסגר אני אגיד שאני מאוד אוהבת את דיימון כמו שאיאן עושה אותו. איאן שחקן מעולה!!

מסכימה מאד לגבי השלישי! וכול הכבוד על טים דין

סאם סתם מעצבן!!! דין פשוש . באיזה פרק את בעל טבעי?

../images/Emo58.gifפרק 5 עונה 6 על טבעי

בדיוק עכשיו ראיתי את הפרק האחרון-עונה 6 איזה צחוקים שהם הריצו על דמדומים חבל"ז... לבחור שהוא עאלק אדוארד הם קראו רובי או רוברט... לבחורה שהיא "בלה"קראו קריסטן.. כל החדר שלה היה מלא בפוסטרים של דמדומים, וכל הדיאלוג מהפגישה שלה היה לקוח מדמדומים הלכתי למות מצחוק! והכי מצחיק, כשהוא אומר" נהפכתי לפטינסון"....ועושה פרצוף של בחילה...

hodaya96

New member
חחחחחחח

גם אני חושבת שהכי מצחיק היה oh god i'm pattinson זה פשוט היה קורע! ובכלל כל הפרק הזה היה קורע
(וכן, אני נדחפתP: אני מקווה שלא תענישו אותי על זהXD)

shaharEB

New member
אוקיי ../images/Emo3.gif!

1.קוראים לי שחר 2.אני בת 15
3.אני עוד מעט הולכת לראות פרק ביומני הערפד
בקצב של הוט
4.אממ...אני מתרגשת שלינקין פארק באים לארץ עוד 20 ימים!! מישהי באה
? אני בהתחלה חשבתי שסטפן הוא האח המועדף.. אבל בשלב שהוא רקד בלי חולצה כבר התנדנדתי
אבל החלטתי סופית על דיימון ואיאן

מתפקדת

1. קוראים לי אלינה 2. אני בת 17 3. התחלתי לאהוב לשים לקים בכול מיני צורות (קחו דוגמא) 4.הייתי מכורה למחשב ועכשיו אני בקושי נכנסת כי הבנתי שזה לא משהו חשוב בחיים :) 5בחורף הזה אני אגש בפעם ה4 למתמטיקה 06 (השאלון הזה מקולל נשבעת!!!)

מתפקדת../images/Emo210.gif

1.קוראים לי שרונה 2.אני מגדלת 3 תוכים בבית..כל אחד סוג שונה 3.אני מכורה למשחקי וידיאו 4.הייתי בהודו 5 פעמים וגם גרתי שם למשך 4 חודשים 5.יש לי אוסף של פסלוני פיות והאח המועדף הוא סטפן

Ayelet 363

New member
../images/Emo118.gif תוכים!! כיף לך...

אני יודעת שאני חופרת, אבל אני ממש אוהבת בעלי חיים... גם לי יש אוסף של פסלוני פיות, אבל הוא די ישן... מזמן לא הוספתי.

חחח גם שלי די ישן...אמרתי לאמא שלי שתפסיק

לקנות לי פיות בימי הולדת..גם אין לי מקום בשידה
ואהבתי את החתימה שלך

למעלה