שרשור הכירות מחודש

hodaya96

New member
מתפקדת:)

1.קוראים לי הודיה 2.אני בת 14 3.אני חולה על סדרות וסרטים ויש פעמים שכל היום שלי הוא רק צפייה בטלוויזיה/במחשבXD 4.אני מתה על OneRepublic
הם הלהקה האהובה עליי:) 5.כשהתחלתי לראות יומני הערפד לא אהבתי את זה ועצרתי בפרק הראשון ולקח לי חצי שנה עד שנתתי לזה עוד צ'אנסP: האח המועדף-בהתחלה סטפן ואחרי זה דיימון ועכשיו אני קרועה בינהםXD

פנדורה5

New member
יאללה הנה אני

1. קוראים לי טליה. 2. אני בת 16 עוד 5 חודשים 17. 3. אני לומדת לתאוריה בנהיגה. 4. אני אתגייס שנה אחרי אחותי שגדולה ממני ב3 שנים. 5. יש לי חתולה ממש חמודה בשם שמש שאנחנו ישנות יחד. האח המועדף - אין כזה עדיין אבל אני כנראה בצד של סטפן מאחר ובה לי לשפד את דיימון ולשרוף אותו.

דיימון פשוט חתיך הורס מעלף...

אבל מבחינת ההתנהגות עדיף את סטפן שכמובן הוא גם מדהים ביותר חתיך הורס חחח כי באמת מגיע לדיימון שישפדו אותו ויישרפו אותו חחחח הוא כ"כ מעצבן ואכזרי :///

Ayelet 363

New member
בהצלחה בתיאוריה!

איזה כיף לך שיש לך חתולה... אני ממש אוהבת בלי חיים, אבל כמו שאמרתי- אין לי.

MY LAMPARD

New member
אני :)

1. קוראים לי שלי ואני בת 17. 2.בשבוע שלא היה פרק של יומני הערפד התמכרתי קשות לגלי ולמתיו מוריסון (מר שוסטר שייך רק לי!!!) . 3.יש לי חתול מהמם בשם למפארד - על שם שחקן כדורגל שאני מעריצה. 4.על כל שחקן /זמר או מישהו שאני מעריצה אני שמה תמונה על הקיר בחדר (איאן ,פול ,הית' לדג'ר ז"ל ,למפארד הכדורגלן ,מתיו מוריסון ,רונאן קיטינג ו-וונטוורת' מילר - חסר לי מתיו פוקס) 5.יש לי ארבעה אחים ואני בת יחידה..כשקראתי שצריך לכתוב אח מועדף - ישר קפץ לי לראש כאילו אני צריכה לבחור אחד מהאחים שלי :)..חוסר ריכוז.. האח המועדף - ללא ספק דיימון...ניתן לומר שאני קרועה עליו :)

hodaya96

New member
מת'יווו../images/Emo99.gif

ששששששש הוא שלי!! חחח סתםXD ובקשר ל5 גם אני חשבתי שצריך לרשום את האח המועדף שלי
יש לי שלוש אחים ואני בת יחידהP:

hodaya96

New member
הכייי כיף!!

אפשר ללכת איתם מכות
אבל זה באמת כיף רק אחים:)

hodaya96

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת מה עם אחרים אני ממש אוהבת את זה שאני בת יחידה.. גם מפנקים אותי יותר וגם יש לי אחים מגניבים

your avalanche

New member
יאללה גם אני

1. קוראים לי תהילה 2.אני בת 29 3.אני עושה רשיון לאופנוע בימים אלה 4.יש לי 4 קעקועים 5.יש לי גם חתול וגם כלב ואני טים דיימון

לי יש..

שני כלבים פקינזים אחת לבנה בשם וונילה ואחד חום שחור בשם טים+4 גורים חדשים ומתוקים. מתה עליהם!!!!!!!!!!!!!!!

יאללה נו

1.קוראים לי מורי 2.אני ירושלמית,נולדתי בירושלים ואני עדיין גרה בירושלים 3.אני בת 29 4.אני מכורה לסדרות ברמות קשות (האנטומיה ,גליי,אחים ואחיות,גוסיפ גירל,HIMYM,הישרדות) 5.אני שמאלית
האח המועדף,הממ בואו נחשוב... אתם חושבים שזה חוקי שהוא כזה יפה?!

למעלה