שרשור הפרק היומי!!!

לי Li

New member
../images/Emo6.gif

אם רכיכות מוזרות וקטנות עושות לך את זה. אז סבבה ^^" למרות שהוא השיג גוף בספר החמישי, נמ ><

y a m i girl

New member
^^;|מדוזה|../images/Emo82.gif

בעיקרון, אני אוהבת את וולדי כשהוא עוד נער, כשהוא טום. טוווווווום
. אני נשואה לטום רידל, טווום
אבל וולי הוא טום... והוא קיבל גוף בספר הרביעי... אבל מה זה משנה? וולדי ונארקו לא דומים אחד לשני, וולדי יותר שווה^^

לי Li

New member
אני יודעת שהוא קיבל גוף

בספר הרביעי אבל הוא השתמש בו יותר בספר החמישי, בגלל זה אמרתי שבחמישי ^^" ברוב הרביעי הוא היה דבר רכיכי ומוזר 0.0 אגב, את יודעת מי ישחק אותו בספר הרביעי? ראלף פיינס
דאמט, הוא היה אמור בכלל לשחק את לופין, לופין תקוע עם שחקן שנראה נאצי >_>; תמונה של ראלף פיינס (הוא כזה לופיני ושולט
) מצורפת ^^" נכון שהוא מתאים ללופין?

y a m i girl

New member
כן, אבל לא לוולדי|מדוזה|../images/Emo82.gif

אבל הסרטים גרועים... זאת אומרת מה הם עושים ללופין שפם?!?!!?

לי Li

New member
זהו, ועוד שפם מוזר כזה >_>;

כאילו WTF?! ><* ורדקליף בכלל מוזר, בשני הסרטים הראשונים יש לו אולי 2 וחצי הבעות פנים בלחץ >< oh well לפחות רופרט חמוד ^^

y a m i girl

New member
לא נכון|מדוזה|../images/Emo82.gif

כבר על הפרקים הראשונים איתה ראו שהיא שונאת אותו רוצה לעזוב אותו ולבגוד בו אבל לא יכולה כי הוא מחזיק בלב שלה... יש לו את קאנה... גם זה משהו... לא?

Hadassmn

New member
ערוץ הילדים ממש דפוק בתרגום

כשראיתי את הפרק במחשב היה כתוב משהו כמו(אני לא טובה בניסוח באנגלית): it was better if kikyo was die!!! ולא אם היא היתה נעלמת.. איזה דפוק ערות הילדים!

Kagome13

New member
אוףף

איזה מעצבנת קיקיו!!! מעכשיו הקללה הכי גרועה שאפשר להגיד למישהי זה, קיקיו או "את דומה לקיקיו"!!! הלוואי שהיא תמות כבר!!! כמעט בכיתי =(

פרק עצוב! *בכיתי!*

קיקיו! זונע שכמותך! תעזבי את אינו, כמו שקאדה אמרה (משהוא חכם לשם שינוי) את לא שייכת לזמן הזה! *בוכה* קגומה, ההכוחכה שהיא אוהבת את אינויאשה יותר מאשר קיקיו... קיקיו רוצה שהיא תהיה איתו, ואם שיא מאושרת אז לא אכפת לה... אבל קגומה, אוהבת אותו באמת, רוצה אותו מחייך, מאושר..... הוא העיקר, לא היא.... קיקיו דמט! שונאת אותך! *בוכה כמו בפרק שאינו אמר "איפה את, קיקיו שלי?" * אינו, מירוקו צודק, אתה אולי לא יכול לשכוח, אבל תאה צריך להיות מאושר שיש משהו שאוהב אותך עד כדי כך, שגם אם זה כואב לו, הוא רוצה אותך מאושר......כל אחד רוצה אוהב כזה.....

Kagome13

New member
גמני

כמעט בכיתי..בפרק שהוא היה פצוע, ואמר איפה את קיקיו שלי

כמה דבירונים:

אנשימים
אני הולכת מחר לטיול,ורק מחר אני יוכל לתת לכם את הסיכום שלי <כי אני במצב שאני לא יכולה לדבר בו
> אני רק יכולה לספר שבכיתי
ומה שאני יגיד גם ביום א' זה: ק+אינו לנצח נצחים
<וקיקיו אף-פעם לא תוכל להרוס אהבה שכזו>.. המשך יבוא... היגוראשית

עוריט

New member
../images/Emo7.gif

איזה פרק יפהה:( התרגשתי מאודמאודמאוד לא האמנתי כשקגומה הבינה שהיא אוהבת את אינויאשה, אבל התחלתי לצעוק כמו מטורפת (אולי לא)שהיא לא תעז להגיד לאינו' תרגשות שלה אליו. כאילו וואט דה פאק? "אנחנו חולקות אותו רגש" בעע קיקיו מותי:( ובכלל החתול השמיע קולות שהזכירו לי משומה את הטינה, ואני לא מאמינה אבל שמתי לב לסדינים ורודים ווילון ורוד בחדר של קגומה
אני רק מתפללת שלא ראיתי נכון. אבל פרק מהמם למרות שהיא צריכה ללכת מייד לקוגה\הוג'ו ולא להישאר ליד אינויאשה,היא בטח ממש תסבול בהמשך הפרקים כאילו להיות ליד מישו שאת יודעת שלא אוהב אותך,ואת אוהבת אותו. וואו יצא מגילה^^

Hadassmn

New member
כן הכל אצל קגומה ורוד בחדר

הסדינים הוילון המיטה וגם שמתי לב שהשעון והספרים שלה ורודים.. בואי נגיד שורוד זה לא הצבוע האהוב עליי במיוחד.... אז בעעעע (אבל היא עדין לא פקצה. וואהאהאהאהאהאה)

פרק עצוב מאוד../images/Emo7.gif

היה פרק ממש ממש עצוב בכיתי ובכיתי ובכיתי ואני עדיין לא מאמינה שהוא בחר בקיקיו ולא בקאגומה ואיך היא שאלה אותו "אני יכולה להישאר איתך?" זה היה כזה יפה בקיצור פרק יפה ועצוב מאוד!!!

Kagome13

New member
../images/Emo4.gif

אני אוהבת את קגומה..אבל במקומה לא הייתי שואלת אותו אם אפשר להמשיך להיות איתו!! כמו איזה פרארית..
וגם לא הייתי מחזירה לו תרסיסים!!! דווקא!! אם כבר הייתי נותנת תרסיסים לסאנגו או מירוקו, אבל לא לאינויאשה

האמת, כמה שהפרק היה יפה,

הוא לא היה מובן בשיט. אני צריכה מנתחת! אני צריכה שמישהו/י ינתח לי את מה שהלך שם היום. אני לא מבינה מה אינו רוצה! מצד אחד שקגומה תחזור, מצד שני הוא בחר בקיקיו. מצד שלישי יש עוד משהו וזה מאוס >< אני על סף התפגרות וזה לא מצחיק :| זה היה עצוב, ומה שאני לא מבינה זה why the hell זה היה עצוב. |נואשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת|

למעלה