שרשור הפרק השבועי

Miahooo

New member
מה 'כפת לי מלימור ואריאל?

אוהד וישאל לוקחים את הגמר הזה בהליכה איטית. מה לעשות, הם הכי מושלמים והכי טובים.

../images/Emo12.gif, שירלי[?] :))

אני לא אוהבת את אוהד וישאל. יא'אללה, את בדיוק כמו נטלי [סטלנית] - אותו דבר.
גם היא אוהבת את שניהם... תהיו בריאות.

בטח תיקתקו ת'משימה אחרי..

שלימור אריאל היו מותשים מהקרב נגד ועובד וז'ניה הם הגיעו היו מלאי כוחות אין בכלל פלא

Miahooo

New member
את באמת משווה את לימור ואריאל

העגלות, בלשון המעטה, לאוהד וישאל?? תעשי לי טובה.

בטח משווה

מ'זתומרת אם אריאל ולימור היו מלאי כוחות הם יכלו לנצח אותם יפה מאוד

LiRs Lullaby

New member
משימת הבריכה באמת לא פיירית

משתי סיבות: 1. זוג שמגיע ראשון צריך לחכות לזוג שיבוא. 2. אם זוג נכשל הוא נשאר לעוד סבב וזה מתיש. בהפקה כנראה לא בדקו את המשימה הזאת.

oni17

New member
לפי דעתי..

אמילי הזאת מרגיזה!!! יוווו... היא אומרת על כולם שהם צבועים... אבל היא היחידה, תסלחו לי, כן! היא היחידה פה שצבועה!!!! ממש!!!! לא ראיתי אדם יותר טוב מז'ניה! באמת.... ועובד.. בכלל!!! מגיע להם לזכות... אז שתסתום... מי היא בכלל??? אז ז'ניה חמודה ובנאדם טוב אז היא מאחלת בהצלחה לכולם, מה הבעייה??? אני לא מבייננננהההה...

shakshuka6

New member
הנה סיכום הפרק שלי כנסו../images/Emo175.gif

*ההפקה ממש לא בסדר.
משימת ראש בראש זה פשוט טיפשי
ולא הוגן
. משום מה תמיד אמילי ורותי מרוויחות ממנה! פעם שעברה איתי ז"ל ונחום שילמו תמחיר וגם קצת עובד וז'ניה. ודנה ולירון היו המרווחים הגדולים. השבוע לימור ואריאל שילמו תמחיר, ורותי ואמילי היו המרוויחות הגדולות. לפי דעתי בתור עונש משמיים על שהם היו שותפים לכל הגועל שבמשימת הראש בראש ביום הראשון של סבב שלוש!!!(כאילו למה לימור ואריאל עפו...) * הדעה שלי ממש השתנתה על לימור!!
אני ממש מחבבת אותה!!
הוכחה שאנשים מסוגלים להשתנות! *לעומת זאת הכעס שלי על אמילי גבר!
ורותי הוכיחה בפרק הזה שוב שהיא לא כמו אמילי, אבל שאמילי סוחפת אותה בקלות
. אמילי ממש אוהבת את רותי ואני בספק אם גם ככה רותי כלפיה
. בכל אופן רותי נחמדה בסה"כ... אמילי לא!
* ז'ניה נשמה טובה ואמיתית, אבל הפרק קצת עיצבנה אותי בטוב לב שלה.*עובד לעומת זאת הוכיח פעם נוספת איזה גבר גבר הוא. * אוהד גם הוא לא שה תמים. ולישאל מגיע כל הכבוד על היכולת שלו להתגבר על מכשולים, בניגוד לרותי לדוגמה שלא מצליחה.האירוח: *יעל קראה תשם שלי
נה נה נה נה נה!!
ועוד לא אני שאלתי תשאלה
היא התבלבה
...או שאמרתי משהו בצ'אט שהם הפכו אותו לשאלה. " יעל: שקשוקה שואלת אם המשחק מכור..., ואז לימור הזדעקה(היא הייתה על הקו בטלפון) מה פתאום מה פתאום וכו'" *אריאל התלכלך על יהודית ואירית!! הוא אמר על יהודית "מבוגרת" וירד גם על אירית...גם לימור לא סובלת אותם מההודעות שלה בפורום... אמממממ טוב זה מה שיש לי בראש! אם יהיה עוד אני יוסיף! ומנהלת נא לא למחוק שמרתי על שפה נקייה!

אני מסכים בערך:

בקשר ללימור אני מסכים איתך מאוד!!! בקשר לרותי ואמילי לא כל כך... אבל זכותך לחשוב כך כי לכל אחד יש דעה משלו!! ביחס לז'ניה היא הייתה פשוט מצחיקה וגבורה!!! (בייחוד במשימת הנחשים) אבל תכלס היא באמת קצת מעצבנת עם הטוב לב שלה.. שוב בקשר ללימור הדעה שלי השתנתה בגלל משפט אחד!! שהיא אמרה לז'ניה שלא תלך ("בואי הנה סרדין קטן" או משהו כזה...) למה אוהד הוא לא "שה תמים" ??? כפי שאת מגדירה אותו.. בקשר לסוף הסיפור הוא לא שור לפרק!! ואיזה התלהבות יתר יש לך נראה לי שאת פשוט מגזימה! אבל באתי להודיע שגם אני הייתי עושה שלטים בראש חוצות... (חחחח)

shakshuka6

New member
זה פשוט דורש בטירוף!!! כולם נא כנסו

מנהלת בבקשה לא למחוק זה לא גס ולא כלום וגם ממש השקעתי. וזה באמת מגיע לה. תודה רבה לך.

RaZiK4

New member
איזה באסה שלימור ואריאל הודחו../images/Emo4.gif

שונא את אמילי ורותי

eitanet69

New member
עובד גדול מהחיים

עובד גדול מהחיים, גם פיזית גם מנטלית ונפשית וגם ביחס המדהים שלו כלפי ז'ניה.

LiRs Lullaby

New member
עובד הוא פשוט בנאדם שלא מהעולם הזה

האיש הזה גם נחוש, גם סימפטי(כלפי ז'ניה ובכלל), גם חזק ובכלל הייתי עושה לו ילד אם הוא לא היה כל כך כתום...
רואים עליו שהוא אוהב את החיים.

למעלה