שרשור הפרק השבועי

aviva51

New member
ללימור מאימא...

כעת שאת אחרי,אני רוצה לפנות אלייך ולחזור על דברים שאמרתי לך שכולם ישמעו...את מדהימה את ילדה מקסימה שלי,חברה שלי.יפה,מוכשרת,מצחיקה,אשה ואחות למופת.א מ א למופת ל3 ילדים מקסימים,ששניים מהם מצטינים בלימודים{הקטנה עדיין בגן}.אין מקום אליו את מגיעה ומיד כובשת את הסביבה בחיוך שלך וביופי שלך ובצחוק שלך.לא במקרה בחרו בך לתוכנית זו.מהרגע הראשון הכרזת שאת רוצה לנצח אך החוויה עמדה לנגד עינייך. תודה למפרגנים לאנשי ההפקה המקסימים.ואת יקרה שלי המשיכי להצליח ולהיות המורה לימור שנלחמים כל שנה כדי לזכות ולהיות תלמידים שלך. אוהבת וגאה בך,אימא.

לימור xx

New member
מידנוש ממוש

אתה ואני לא נזכה במליון השקלים (למרות שאני לפחות התגברתי על כמה וכמה פחדים...) אז לפחות שארוויח משהו מהחולצה. אני בטוחה שיש המון אנשים שיהיו מוכנים לשלם הרבה כסף בעבור החתימה שלך (או שלא?!)

וחוץ מזה למה שאמא של לימורר

תכתוב לה את כל הדברים האלה,כשהי בעצם יכולה להתקשר אליה ולומר לה את זה ישירות בטלפון.. אבל מה לעשות יש אנשים משועממים בחיים שרוצים צומי..

נכון צודקת...ואז אני יוכל לכתוב לה.

לאמא של עובד עם היא רוצה שאני ועובד נתחתן... מידן ברור שעובדים אלינו ועוד לימור משתפת פעולה...מה אני יגיד לך...

מידן תתחיל להרגיע....

כי מי שכאן דבר ראשון מחפש צומי זה אתה.... ואתה גדול כאן מאנשים באיזה 8 שנים...אז תתחיל להתבגר הגיע הזמן...

למעלה