שרשור הפרק השבועי

lightanddark

New member
פרק קצת מעצבן

בעיקר בגלל פורמן! איזה מנייייייייייייאאאאאאקקקקקק!!!!! וקמרון כזאת נודניקית! היא והמוסר שלה אוף! לפחות צ'ייס יודע את התפקיד שלו (להיות יפה ולשתוק) ואיפה ווילסון?????. :( הקטע המצחיק היחידי היה שהאוס כל הזמן נרדם ובמובן הכי חשוב...........המקל חזר!! יאי!

Hieros Gamos

New member
היא התכוונה למקל שהוא לא הpimp cane

נראה לי. long live המקל הקודם. הוא היה הכי יפה...
ווילסון היה חייב להרוס אותו!!

Benjamin Turner

New member
אה... נו, המקל ההוא נועד לאירועים,

לא? זה ממילא לא המקל הקבוע שלו. אני מבינה שהמקל החדש שונה מזה שוילסון שבר.

Hieros Gamos

New member
כן הוא לאירועים מיוחדים../images/Emo3.gif

כן! הקודם היה יותר יפה. אם היה קצת יותר מוקדם הייתי מצלמת אותם אבל אין לי כוח

Benjamin Turner

New member
זה בסדר, אליבא דyes אוכל לראות

היום את הפרק ואת המקל החדש (והקודם ממילא קיבל זמן מסך רב לפני פרקיים, לפני מותו בטרם עת
).

lightanddark

New member
תמונות תמונות! ../images/Emo6.gif

והתכוונתי למקל הנורמלי לא לpimp המכוער הזה!

Hieros Gamos

New member
Tין לי כוח לחפש יותר מדי

זה המקל השני בסידרה (טכנית הוא השלישי שהראו אבל השני שהראו היה הPimp)

Hieros Gamos

New member
וזה המקל החדש

מה שרואים ממנו לפחות. אתם רוצים תמונות מוצלחות יותר תחפשו סצינות אין לי כוח לעשות את זה

lovely max

New member
מסכימה עם כל מילה

אני שונאת כשהדמויות מתנהגות באופן כל כך לא מציאותי. אנשים בחיים האמיתיים לא מתנהגים ככה. אני יודעת שזה טלוויזיה ולא המציאות, אבל כשההתנהגות שלהם כל כך רחוקה מהמציאות, זה פשוט זורק אותך החוצה. קמרון והמוסר-הגובל-בצדקנות שלה עלו על העצבים, בהחלט, ופורמן כל כך לא מכר את זה. מאיפה הקטע הזה (בסצינה האחרונה) נחת? שום דבר לא הוביל לזה, זה לא הגיוני ולא מתאים לדמות. אפשר לשאול מאיפה הביטויים בחתימה שלך?..

lovely max

New member
אותך! אני מבינה רק את הsavvy

ופנסילבניה- מונטי פייטון במקרה? הכל מצלצל מוכר אבל אין לי מושג.

lightanddark

New member
ובכן

Decisions זה מהבית הלבן "אי.אר monkey's ass"- הבית הלבן Pennsylvania savvy?

אהבתי את הסיכום ../images/Emo45.gif

והדיונים של כולם לגבי הפרק היו מרתקים. ככה אני אוהבת את הפורום.

Hieros Gamos

New member
זה פרק שרק בפעם השלישית שראיתי

אותו הפסקתי לשנוא אותו. אני שונאת שם את החולה, החברה של החולה ואת פורמן וקמרון הרבה יותר מבדרך כלל. פורמן כמעט גרוע כמו פוראבר ג'יזס. אני לא רואה את האוס כאדיש ונורא לא מורי כמו שמישהו פה אמר, אני פשוט רואה אותו כ...האוס. הוא יעשה הכל למען החולה ולא משנה אם זה בא ממניעים של לפתור את הפאזל או תכלס מדאגה לחולה. הוא היה מוכן לסכן את העבודה שלו בשביל חולה והוא גם סיפר לחולה מה קרה לרגל שלו והזדהה איתה. אני ממש לא רואה אותו כאדיש. הוא פשוט מנסה להתנתק *מונעת את עצמה מלצטט את אופוריה
* ולעשות את מה שטוב לחולה שלו לא לכל מי שמסביב. קמרון הרבה יותר מדי מוסרית. היא מעצבנת ונאיבית ומתנהגת כמו ילדה קטנה שלקחו לה את הקרטיב שהיא שמרה בפריזר. אוף grow up לא יודעת למה אבל אחרי שראיתי את זה בפעם השלישית זה היה מן כזה- הממ.. הפרק הזה לא כל כך גרוע כמו שהוא היה בפעמיים הקודמות
שבוע הבא House Vs. God שעזבו מהפרק, השם הוא השם הכי שולט

S o u l i s t

New member
גל, נעלבתי ממך קשות! ../images/Emo10.gif

מדוע התעלמת משאלתי על הפרק הקודם..? אני כבר מלא זמן מחכה לתשובה מהימנה ממך והיא לא היגיעה.. *עצובה*

למעלה