שרשור הפרק השבועי

Gooman

New member
עדיין הוא מתייחס לאנשים באופן מגעיל

וזה גם ממש לא רלוונטי. העניין הוא שהאוס מתייחס לאנשים בצורה דוחה ועם כמה שאת מנסה את לא מצליחה להצדיק אותו. כל הדיון הזה נהיה חסר תועלת. אני חושב אחרת ממך. את אומרת שאת יכולה להצדיק אותו ואת לא מצליחה לעשות זאת.. זה לא שאני לא מקבל את ההצדקות שלך - אני פשוט לא מוצא אותן.

Hieros Gamos

New member
אם לא שמת לב, לאורך כל הדיון

אני אומרת שאני יכולה להצדיק, לא אמרתי פעם אחת הנה ההצדקות- 1. 2. 3. אני גם לא הולכת לעשות את זה כי אם אתה שונא את האוס מלכתחילה אני לא באמת אשנה את דעתך, לא משנה מה אני אגיד, באותה מידה שאף אחד לא ישנה את דעתי ויגרום לי לחשוב שהאוס/קמרון זה השידוך הכי טוב והכי ברור והכי מתאים וכו'..

Gooman

New member
זו הבעיה..

שאת אומרת שאת יכולה.. גם אני יכול להגיד שאני יכול להתפתח ולהפוך לפיקאצ'ו, אבל אם אני לא אראה את זה די יהיה חסר תועלת, לא?
וקמרון והאוס זה באמת שידוך מזעזע. קמרון ווילסון, לעומת זאת..

Hieros Gamos

New member
לא לא! קמרון ווילסון יהיה אוברדוז

של מתיקות ושל נסיון לתקן אנשים...שני אנשים שeat neediness (היי, אני הזהרתי מפני זה). הם הכי לא קשורים בעולם. האוס/קמרון זה כבר יותר מתקבל על הדעת. אמרתי שאני יכולה להצדיק לא אמרתי שאתה תקבל את זה

Gooman

New member
אם קמרון ווילסון יהיו זוג..

זה יהיה מדהים.. אם האוס וקמרון יהיו זוג. אלוהים ישמור. מסכנה.

Hieros Gamos

New member
זה לא יהיה מדהים זה יהיה משעמם

ונוראי וחוצמזה שזה לעולם לא יקרה (סיכוי נמוך כמעט כמו האוס/ווילסון

Benjamin Turner

New member
ידעתי שזו תהיה דעתך

מה יכול להיות משעמם יותר מקמרון/וילסון?! זה כמו האוס/קאדי! <מדמיינת את גל שולחת לעברי קטיושה וירטואלית, כאילו לא נחתו כאן מספיק היום
> האוס חייב להיות עם אחד מטובי הלב-קמרון או וילסון (וכדי שאוכל לחיות vicariously, רצוי שזו תהיה קמרון
).

Hieros Gamos

New member
היי, לא אכפת לי מהאוס/קאדי אני פשוט

מעדיפה אותם על האוס/קמרון. לעומת זאת אם אומרים משהו רע על ווילסון/האוס יש לי הרבה יותר מקטיושות בארסנל

Gooman

New member
ידעתי שתדעי שזו תהיה דעתי.

כולם יודעים מהי דעתי. אני לא מסתכל עליהם כאל זוג משעמם אלא כאל זוג שאם כולם יהיו כמותו העולם יהיה אחרת. נכון, שניהם טובים, שניהם מוסריים, שניהם אנשים טובים.. זה משעמם.. ומדהים באותה מידה. קמרון ווילסון יהיו זוג כ"כ מוצלח בעיני.. התמזגות של שני אנשים שפשוט מגיע להם אחד את השני.. אם הייתי רוצה שהאוס ימצא לעצמו שידוך הולםף זו בהחלט תהיה קאדי. שיכולה להכניס לו כל הזמן, והיא עושה את זה בגדול..

Gooman

New member
את צודקת. לקמרון פשוט מגיע אותי

חחחחח אני צוחק

Hieros Gamos

New member
לא, זה בסדר, אני חושבת שאני אקח

את האוס
ניצן יכולה לקחת את ווילסון

יאי! ../images/Emo6.gif

איזה תענוג, אני אפילו לא צריכה להשתתף בדיון וכבר משריינים לי את ג'ימי

Benjamin Turner

New member
אם גל רוצה להישאר בלי אף אחד מהם...

האוס שלי ורק שלי! אגב, ניצן: שלחתי לך רק היום (הדואר כאן בחיפה קצת חרק בימים האחרונים) וגל: שלחת לי?

Hieros Gamos

New member
האוס שלי. תפסיקי להתכחש!!../images/Emo3.gif

שלחתי. נתתי לאבא הוא שלך או אתמול או שלשום בכל מקרה זה נשלח

Benjamin Turner

New member
מעולה! can't wait!

המלאך הקליפורני תקע אותנו עם החלק הראשון של poison בלבד, וlove hurts וkids הגיעו אלי בספרדית
, לא יכולה יותר!

למעלה