אהה הבנתי
ש שחר יעקבי New member 8/7/06 #45 זה ברור... זה כזה ברור תפוז רוצים שיהיה כמה מקומות בגלל זה זה רמז כל כך מבלבל הם ישימו כמה מעטפות בכל מיני מקומות שחושבים שזה שם ורק אחת תזכה...
זה ברור... זה כזה ברור תפוז רוצים שיהיה כמה מקומות בגלל זה זה רמז כל כך מבלבל הם ישימו כמה מעטפות בכל מיני מקומות שחושבים שזה שם ורק אחת תזכה...
ר רווית30 New member 8/7/06 #47 שחר בכל מיני מקומות לא הם שמים בעיר אחת לא בכמה אחרת יווצר בלאגן......... כמה מעטפות כן במקום אחד אבל.
שחר בכל מיני מקומות לא הם שמים בעיר אחת לא בכמה אחרת יווצר בלאגן......... כמה מעטפות כן במקום אחד אבל.
E E442 New member 8/7/06 #59 אני יודע איפה זה !!! לפי התמונה , הכול מראה על האיצדיון "אול-טראפורד" באנגליה. יאךךה נראה מי יגיע לאנגליה בזמן כדי למצו את ה- 1,100 שקל ...
אני יודע איפה זה !!! לפי התמונה , הכול מראה על האיצדיון "אול-טראפורד" באנגליה. יאךךה נראה מי יגיע לאנגליה בזמן כדי למצו את ה- 1,100 שקל ...
N nofar19 New member 8/7/06 #61 איפההההההה הסיסמהההההה? אני לא מוווווצאת את הסיסמהההההההההההה!??!?! מישהו יכולה לכתוב את הסיסמה או לשלוח קישורר.. כפי שאתם רואייים הרבה לא רואים וווכןןןן תפוז זה הדף בית שלייי !
איפההההההה הסיסמהההההה? אני לא מוווווצאת את הסיסמהההההההההההה!??!?! מישהו יכולה לכתוב את הסיסמה או לשלוח קישורר.. כפי שאתם רואייים הרבה לא רואים וווכןןןן תפוז זה הדף בית שלייי !
ר רווית30 New member 8/7/06 #65 נופר הסיסמא תיחשף רק מחר בשעה 9:00 באתר הבית בבאנר בצד שמאל איפה שכתוב"תפוז אישי"
R RaZiK4 New member 8/7/06 #63 ../images/Emo18.gifאנשים-גילו לכם את הרמז תקראו כמה הודעות לפני שאתם מגיבים אם מישהו יכול לעזור לכם. המעטפה תהיה בחוף עדן שבהרצליה פיתוח-שם משדרים ערוץ 10 את משחקי המונדיאל. בהצלחה לכולם
../images/Emo18.gifאנשים-גילו לכם את הרמז תקראו כמה הודעות לפני שאתם מגיבים אם מישהו יכול לעזור לכם. המעטפה תהיה בחוף עדן שבהרצליה פיתוח-שם משדרים ערוץ 10 את משחקי המונדיאל. בהצלחה לכולם
ט טל ליהיא New member 8/7/06 #64 זה לא כפר המכבייה? ברמת גן המכבייה זה כל 4 שנים, לא? חחח.. אין לי מושג בספורט...
ה המדליק 26 New member 8/7/06 #69 ../images/Emo4.gif זה לא טדי מירוב שאני מכיר את הצטדיון טדי טוב זה לא שם
ב בריי המאמיי New member 8/7/06 #70 תגידו יש מצב ש.. זה בבלומפילד!?אם כן זה יהיה טוב..=] בהצלחה לכולם.. בר
ת תמריקי New member 8/7/06 #72 אני מציעה שהמנהלים יתנו לנו עוד רמז כי זה ממש קשה... או לפחות יגידו לנו אם אנחנו בכיוון שלא נסע סתם כך.
אני מציעה שהמנהלים יתנו לנו עוד רמז כי זה ממש קשה... או לפחות יגידו לנו אם אנחנו בכיוון שלא נסע סתם כך.