שרשור התפקדות

ilanglam

New member
מתפקדת

אילן. אנחנו זוג מהמרכז, עוסקים בתקשורת. אנחנו הורים לארבעה: שלושה ביולוגיים ומאומצת (יש גם כלב, דג ולפעמים כינים אם זה נחשב לבע"ח). הילדונת תחגוג שלוש בחודש הבא וכמעט שנתיים עברו מאז הצטרפה למשפחתנו. מאז הקטנה אצלנו עולם האימוץ שתמיד היה קרוב ללבנו, הפך לאורח קבוע בביתנו. מבקרת בתדירות בפורום כקוראת ועוקבת. אני חושבת שחסר בו קולן של המשפחות "הגדולות" וה"מעורבות" - ביולוגיים ומאומצים (קאלה ושרון שאני קוראת בשקיקה את "דברי הימים" שלהן ותמיד שמחה לשמוע מניסיונן וחכמתן). יש משפחות כאלה, אמנם לא רבות, ואני פוגשת בהן בתחילת דרכן כשהן פונות לייעוץ ועזרה בשאלות ולבטים השונים מאוד במהותם ממה שעולה לרוב בפורום. שאלות שקשורות לרוב לקבלת החלטה שונה וחריגה בנוף ההורות סביבן, קשורות להרכב המשפחה שלהן, ילדים ביולוגיים והתמודדות יומיומית שונה. אז נכון, גם אני לא כותבת בריש גלי, אבל אשמח תמיד להיות כתובת למשפחות מהסוג הזה, בכל פניה, שאלה ולבט - להיות אוזן קשבת ועצה (רק מניסיון אישי).

KallaGLP

New member
וואו, נראה שיש כאן המון משפחות

עם שילוב של ילדים ביולוגיים ומאומצים. אני זוכרת שפעם, לפני כמה שנים, היינו יחסית מיעוט קטן. נשמח לראות אתכם יותר בפורום.

משתפרת

New member
גם אני סוחבת חתיכת היסטוריה בפורום

אמא לעינת- שנולדה לנו שנתיים אחרי שנישאנו וזיכתה אותנו בצמד נכדים נהדרים, וללינדו שאימצנו בגוואטמלה, שהשתחרר לפני שנה מצה"ל אחרי 3 שנים מאתגרות ומלאות פעילות. בחצרנו גרות הכלבה בובה והכלבה סידני, ודמקה החתולה. בנוסף יש אקוואריום עם דגים, מדי פעם פינקים בכלוב, וכעת פינת הארנבונים ריקה מדיירים- עד הארנבת הבאה.
הפורום עזר לי לעצב דעות בנושאים השונים ואני שמחה לקצר דרכים למתלבטים ולחלוק מנסיוני. מאד משמח אותי לראות מי שנכנסו בשאלות ובהסוס הופכים בעצמם למקורות מידע ותמיכה.
מצטערת לראות קלקולי אוירה והשתלחויות. זה מה שהרס פורום למאומצים שהיה ב- BSH וזה גם מה שתקע את הפורום ב- YNET, שהיה מאד תוסס וחי. מקווה שכאן זה לא יגיע לידי כך. מקווה שכל הכותבים יכבדו את דעותיהם של האחרים, גם (בעצם ביחוד) אם הן שונות. זכותם של אחרים לחשוב אחרת, זכותנו לשמוע ולקבל או לא לקבל את הדעות וההצעות.

יסמין@

New member
מאוד מסכימה!

KallaGLP

New member
משתפרת, כל מה שכתבתי ליסמין

בהחלט תקף מבחינתי גם לגבייך.
אני שותפה לתקווה שלך שגורל הפורום הזה לא יהיה כגורל הפורומים שהזכרת.

קלה, מה שנהדר בשירשור הזה

הוא לא רק עצם ההתפקדות (פורום אימוץ הוא פורום בו קורים דברים בקצב משלהם, כך שקצב התפקדות איטי מתאים), אלא גם העובדה שאת ממש מגיבה לכל אחד שכותב. כמי שנוהגת לכתוב בעיקר על עצמה, ומגיבה רק כשיש לי משהו קונקרטי להגיב, אני מוצאת זאת מרשים. בעיקר חדשים זקוקים לזאת, ואני יודשעת שאני איני מסוגלת לכך, כך שרציתי להודות לך על זה במיוחד, בנוסף לכל התגובות החיוביות שקיבלת מן האחרים.

KallaGLP

New member
תודה, ריגשת אותי.

האמת היא שזה באמת מאורע נדיר ביותר שאני פותחת שרשור חדש, אז אם אני כבר עושה את זה, אז אני לוקחת עליו את מלוא האחריות
.

China8

New member
אנחנו

אני צ׳יינה, מתגוררת בצ׳יינה וכרגע בחופשה משפחתית בארצנו הקטנטונת. נשואה ואמא למתוקה שלנו (כמעט חמש) שאומצה מסין.
אני סינולוגית ועוסקת בעיקר בתרגומים מסינית לאנגלית ועברית.
בסין אתרים כמו הפייסבוק ואפילו תפוז חסומים ולכן צריך למצוא דרכים יצירתיות כדי להתגבר על המכשולים. אח... פלאי הטכנולוגיה

יש לי היסטוריה די ארוכה בתפוז, עם רשימה של פורומים פייבוריטים. בחלקם אני כותבת מדי פעם, באחרים רק קוראת. בפורום אימוץ אני לפחות ארבע שנים ואולי יותר, מהרגע שהתחלנו לחשוב על אימוץ.
מה הייתי רוצה לראות בפורום: הייתי מאד שמחה לו היו פחות ״קיטורים״ ויותר התגייסות ל״אקשן״. רוצים לראות פינה מסויימת? למה שלא תתחילו אותה? רוצים לדון בנושאים מסויימים? קחו יוזמה והתחילו שרשור בעניין.
ניתן יהיה לעשות רוטציה לאחר מכן בין המשתתפים הקבועים או כל מי שירצה לשאת בנטל.
ולסיום: לנו, בשל אילוצי מגורים מסויימים אין חיות מחמד, אבל ניתן לראות מהתמונה שצירפתי כמה מחמל ליבי אוהבת חיות. מקווה שיום אחד נוכל לאמץ גם חתול או כלב (או שניהם) למשפחתנו.

KallaGLP

New member
העיסוק שלך נראה מרתק.

באשר למה שכתבת על הפורום - מסכימה עם הכל עם יוצא דופן אחד. כן יש מקום להתלונן וכן יש מקום להתערב מצד ההנהלה כאשר ההודעות מכילות פגיעה אישית מכוונת במי מהגולשים, או כשהודעות הדנות באיזו תופעה ברמה עקרונות זוכות לתגובה פוגעת ברמה האישית. פגיעות אישיות בגולשים בפורום אינן נעימות, אינן אתיות, מונעות השתתפות ומשתקות דיונים.

China8

New member
על זה אין בינינו שום מחלוקת

הודעות כאלה נמחקו ויימחקו בעתיד, זה הובהר גם פה וגם במסרים פרטיים.

ori2r

New member
מתפקדים גם

אני לירית בת 34, נשואה לאורי מזה 7 שנים, ללא ילדים, מחכים כבר למעלה משנה וחצי לטלפון המיוחל לנסיעה הראשונה, על סף ייאוש, אבל מנסים בכל מאודנו לשמור על אופטימיות ומייחלים שכבר נדע ימים טובים. חדשה מאוד בפורום, בעיקר קוראת, עדיין לומדת את האנשים ומה שכותבים פה. אני עוסקת בשיווק ואורי במחשבים. אוהבים מאוד לטייל בחו״ל, לעשות ספורט, שומרים על אורח חיים בריא ככל שניתן ודיי מבלים בכל רגע פנוי כל עוד ניתן. הייתי מאוד רוצה לשאול מיליון שאלות על כל התהליך שעוד צריכים לעבור אבל כל הזמן זה נראה לי מוקדם מדי ולכן מאמינה שכשיגיע הטלפון המיוחל ארגיש יותר בנוח לשאול ולהתייעץ. בינתיים שואבת כוחות מכל אחד ואחד מכם ורואה ומבינה שבסוף זה קורה... נשמח להיות בקשר עם מי שיחפוץ וגם להצטרף למפגשים עתידיים אם יהיו כאלו:)

סביון1

New member
ברוכים הבאים

כדברייך אכן בסוף זה קורה. אבל אתם מחכים לא מעט. מותר לשאול מהיכן אתם מתעתדים לאמץ?

בהצלחה ושיקרה בקרוב!

נוני 75

New member
המתנה ארוכה

גם אני חושבת כמו סביון שההמתנה ארוכה מידי -האם אתם יודעים באיזה מחוז אתם נמצאים? האם אתם מחכים לבת (אם כן -אז ההמתנה ארוכה) אתם מוזמנים לענות ולשאול בפרטי
:)

ori2r

New member
היי נוני

אז כפי שכתבתי לסביון, אנחנו מחכים לאימוץ ממוסקבה, מחכים לבן, ופשוט משתגעים מההמתנה הארוכה, מדובר על מחוז יחסית חדש בעמותה והכל משולב בסחבת וביורוקרטיה עצומה. מקווים לבשורות טובות בקרוב!

ori2r

New member
תשובה לשאלתך

תודה רבה. אנחנו מחכים לאימוץ ממוסקבה.

למעלה