אז גם אני
אני גילעד (לא בדוי
), בן עוד מעט 50. חי עם אם ילדיי ושני הבנים שלנו בפרדס חנה. אומצתי בגיל 3 או 4 ימים כאן בארץ. הסיפור נכון להיום הוא שנוצרתי בדרום אפריקה ונולדתי כאן. נמסרתי עם לידתי ישירות להורי המאמצים שהגיעו שנה לפני כן ממה שהיה פעם רודזיה וצו האימוץ שלי יצא רק כמה חדשים אחרי כן. היתה לי אחות גדולה שאומצה עוד בהיותם שם מדרום אפריקה.
בשנה האחרונה עוסק באופן אינטנסיבי בלימוד של תחום האימוץ וכל מה שקשור אליו, גם ברשת ולאט לאט גם מחוץ לרשת. אני מוצא את התחום מרתק, כמובן באופן אישי מבחינת התהליך שאני עצמי עובר כבר כמה שנים עם זה וגם בכלל כסקרן פתולוגי על נפש האדם אני מוצא עניין רב בכל הדינמיקה הנובעת מהתהליך הזה. מי יודע, אולי זו תהיה הקריירה הבאה.
עיסוקים? מתפרנס מאבטחת אישים ובין מקצועותי ועיסוקי השונים לאורך השנים הייתי רקדן, מוזיקאי, כלבן, מדריך לחימה, ליצן רפואי, כותב מוחק, גוזר ותולש
ואומרים שעוד היד נטויה.
מבחינת הפורום: הפורום הוא בבסיסו פורום הורים מאמצים וככזה הנושאים והדיונים מאופיינים בהקשר הזה. האמת היא שבאופן אוטופי הייתי שמח לראות כאן יותר מאומצים בוגרים, במקום שכאן יהיו ההורים המאמצים ובקבוצת פייסבוק סגורה יהיו המאומצים הבוגרים וכל אחד בשלו. אני חושב שהשיח בין השניים יכול להיות מאד מפרה ומעניין, גם אם יש את הסיכון הנובע מהרגישויות הגדולות בשני הצדדים במיוחד בנושאים הכאובים הקשורים לאימוץ. נרצה או לא, יש קהילת אימוץ מאד גדולה בארץ, מדובר בעשרות אלפי אנשים המושפעים באופן ישיר או עקיף מאימוץ ועם כל הייחודיות של כל סיפור יש המון מכנים משותפים.
גם אני כמו אחרים כאן הייתי רוצה לראות יותר אנשי מקצוע רציניים באירוחים ולא רק כשמישהו מחליט להוציא ספר או לפרסם פעילות של עמותה או גוף כאלה ואחרים.
הייתי רוצה לראות יותר כותבים. יש כאן גרעין כותבים וקהל גדול של קוראים שקטים.
הייתי רוצה שהאווירה תהיה יותר חמה ויחד עם זה לא רק חום של חיבוקים ופרחים ודובוני אכפת לי, אלא באמת הקשבה של כולנו אחד לשני. שוב, בגלל הרגישויות של כולנו לפעמים זה לא מצליח. אני בהחלט מאמין שככל שמכירים יותר אחד את השני מפתחים רגישות גדולה יותר אחד לשני. אני האמת הייתי שמח למפגש פורום כדי לפגוש את האנשים מאחורי ההודעות. זו חוויה אחרת לגמרי.
יחד עם כל זה, אני גם בעד לתת לפורום לזרום לבד בלי להתערב יותר מידי גם אם לפעמים מישהו יכול להיות נורא מרגיז. זה טבעו של פורום אינטרנטי.
לסיכום, בתור אחד שעד לפני שנה פלוס לא היה מעורב בתחום בכלל, לכבוד לי להיות "חבר" בפורום הזה ולתרום מהחוויה וההבנה שלי לכל מי שיכול להיתרם מזה. כל מי שהיכרתי יותר לעומק כאן בין אם מעל דפי הפורום ובין אם מאחורי הקלעים במסרים וכד' תרם לי רבות.