יש שלוש ח"כיות של שינוי בכנסת: יהודית נאות מלי פולישוק-בלוך אתי לבני ראה למטה. נ.ב. מצחיק שאני צריך ללמד אותך כמה ח"כיות יש בשינוי, ולהגן על המפלגה שלך מבחינת קידום נשים.
ש"ס לא מכניסה נשים מתוך מניעים הלכתיים, ואילו כל שאר המפלגות לא מכניסות לתוכן מספיק נשים ביחס לכל חברי הכנסת סתם מתוך אפליה. אפילו אם אצדיק את טענתך, זו אותה גברת בשינוי אדרת.
לנשים חרדיות אין מה לחפש בכנסת, תקרא לזה גזענות, תקרא לזה איך שאתה רוצה, ואני בכלל לא מבין למה אתה סוטה מהנושא ממה שהביאו לך כאן טענות קשות, תענה עליהם....
לא ירצו לא יציגו מועמדותן, בינתיים הבעלים שלהן החליטו שאין להן מה לחפש שם. אני בהחלט לא סוטה מהנושא. אני העלתי טענות לגבי ש"ס ואגודת ישראל והתשובות היחידות שאני מקבל הן הרצאות ארוכות על שינוי עיראק גידול חסה בשטחים פלסטינאים פיגועים ומה לא. רק תשובות לעניין אני לא מקבל זו שיטה קבועה של חרדים לתשובה. תשאל אותם מדוע לא יתגייסו ותקבל הרצאה על אביב גפן. אז אני אדם עקשן, רוצה תשובות לעניין. ככה זה, פאק מולד
ראיינת חרדים ברחוב? ושים לב מי פה מתחמק מתשובות. מי סוטה מהנושא. מי פה לוקח דוגמאות של אחרים והופך אותם לשירשורים חדשים, ואח"כ כועס שזו סטייה מהנושא. "קשוט עצמך ואחר קשוט אחרים"
ירצה הרב אליישיב יציג מועמדות במר"ץ, ירצה עובדיה יוסף יציג מועמדות בשינוי. אין שום מקום בתקנון שמגביל אותם אם את תרצי תוכלי להציג את מועמדותך, לא תרצי לא צריך. לשם כך אין צורך להציג שאלות לאנשים ברחוב. עצם האיסור מעלה תהיה שאולי דוקא הנשים כן היו רוצות (אחרת למה לאסור?) דרך אגב אני לא כועס, אני סתם מתעקש על תשובות לעניין
צר לי להגיד לך את זה, אבל תקרא טוב טוב את השרשור שפתחת, ואתה בעצמך פתחת שרשור על שינוי, אז בא נסיים פרה פרה, ואחר כך נעבור לאגודת ישראל, או כשזה מדובר בשינוי, אז אתה מנסה להתעלם?
אם הוא תומך בעקרונות של שינוי. עכשיו רק נשאר למצוא חרדי כזה... יש הבדל בין שני המקרים. אם חרדי ירצה הוא יוכל להתקבל לשינוי. אם אישה תרצה, היא לא תוכל להתקבל לש"ס.