שרשור ימי הולדת
(מתבקש)

נברא

New member
האם זה פורום של בנות טיפש-עשרה?

כל הזמן מוצי פוצי... די, עברנו כבר את הגיל הזה.

מעיןבר

New member
אתה ממש מחמיא לי ../images/Emo9.gif

כבר מזמן אף אחד לא חשב שאני שייכת לגילאי העשרה. נחמד לראות שיש עוד מי שמוצא אותי צעירה ורעננה כבת עשרה.

the new L

New member
האמת שלפני שבועיים

ביקשו ממני תעודת זהות בכניסה לאיזה מועדון שהכניסה אליו היא מגיל 18 ומעלה

Unicorn98

New member
מרתק בעיניי שהפורום יכול להכיל את הביקורתיות

שלך, אבל לא את של האחרים.

נברא

New member
למה כוונתך?

אגב, ידעת שיש מערך כוכבים על שמך (מונוסרוס בלטינית)?... נראה מהארץ בחורף ממזרח לאוריון. מכיל את ערפילית הרוזטה (השושנה), אולי היפה ביותר בשמיים...

Unicorn98

New member
התכוונתי שלך מותר לבקר את הפורום,

אבל לפורום אסור לבקר אותך (ההודעה שלי נמחקה כאן). אמנם המנהלת הסבירה לאחר זמן, אבל עדיין תהייתי באוויר נותרה.

נברא

New member
אתה בהחלט מוזמן להביע ביקורת

אני אשתדל לא להיעלב. מקווה שמנהלת הפורום לא תמחק את הודעותיך גם אם יש בהם נימה חריפה של התרסה.

Unicorn98

New member
אני הבעתי אותה,

והמנהלת אכן מחקה. האמן לי שלא היתה בה התרסה, בטח לא יחסית להודעה שלך. בסדר, מים מתחת לגשר.

ילדים, להירגע../images/Emo88.gif (וגם התנצלות בִּפנים...)

לא מצליחה להבין איך יכול להיות שהודעה כל כך תמימה כמו - מי שרוצה יציין-נא את יום ההולדת שלו - מצליחה לעורר כזה ויכוח, ולבזבז כל כך הרבה אנרגיות שליליות ולפזר אותן בסביבה. נברא, תשמע, אני לא ממש יודעת מה העניין, אבל - אם זה לא לטעמך, אתה תמיד יכול לא להשתתף. הרי זה לא שאנחנו רואים שאתה גולש ולא כותב תאריך, ונשאל אותך למה. למה צריך אלימות על כל דבר, למה לזלזל במשהו נוח ונעים לאחרים, למה ליצור בכלל דיון שאינו לגופו של עניין? אנא, כבד את שאר חברי הפורום. אילו אנשים לא היו מעוניינים, הרי לא היו משתתפים וכותבים את תאריך הולדתם, נכון? אז אולי לפחות מן ההיענות שראית מול עיניך, היה מצופה, נדרש וראוי שתנהג בכבוד אליהם, ולא תגיב תגובה כזו? והתנצלות: לכל מי שהגיב לשרשור הזה, שמחקתי את הודעותיו. השרשור הזה היה רובו ככולו העלבות אישיות וחסרות כל טעם, משמעות ובעיקר - סיבה. (את הודעתך, נברא, לא יכולתי למחוק, לצערי, כי יש הודעות אחרות לא פוגעניות שמשורשרות אליה, אבל אני מבקשת ומצפה שלא יתפתח שרשור תגובה נוסף עכשיו לתגובתי שלי שיוביל לאותם מקומות של חוסר כבוד בשפה. תודה מראש על שיתוף הפעולה.

ללס1

New member
נשמע כמו רכילות מעניינת,דוקא אחרי יום לימודים

היה מעניין לקרוא משהו אחר שהוא לא מאמר...אבל אני מבינה שלא ממולץ להעלות את זה... אז אני יכולה להגיד שיש לי עוד הרבה זמן עד אוקטובר.אבל אין לי בעיה לחגוג לעצמי דברים,גם בלי יומהולדת. אני קוראת ליום הולדת שלי חודשהולדת כי יום אחד זה ממש לא מספיק.ככה אם הבעל לא ממש הצליח במתנה הוא יכול לשפר כל החודש. ומזל טוב לכולם.

נברא

New member
באמת פיספסתי את כל האקשן...

למה כל נימה ביקורתית מתפרשת כאלימות? אחרי ככלות הכל אי-אפשר לצפות שכולם יהיו תמימי דעים... בפרט לא בפורום של תלמידי מחקר.

milindapanna

New member
אני בספק אם תמימות זו התכונה

שהיית מייחס לעצמך, אם כבר התממות (אם כי "תם" במובנו המקורי דווקא יכול להיות במקום, לא?)

נברא

New member
לא תמימות ולא היתממות.

התכוונתי לכל מה שכתבתי, במובנו הפשוט. אני לא רווה נחת מהסיגנון של הפורום (מעין פורום תמיכה ילדותי). אני יודע שאני יכול פשוט ללכת אם זה לא מוצא חן בעיני. ומצד שני אפשר גם להציג עמדה אחרת. לא תתקבל, לא נורא; תתקבל - מה טוב.

מעניין, מה היית רוצה ואין פה

מה לא היית רוצה לראות ויש פה? דרכים להביע ביקורת יש בשפע. כדי שיקשיבו לה היא צריכה להיות עניינית ולא תוקפנית/ילדותית משהו (שנאמר הפוסל וגו').

נברא

New member
דיונים אינטלגנטים.

אפשר לצפות מפורום של דוקטורנטים לדיונים קצת יותר מרתקים, קצת יותר עמוקים, קצת יותר מאתגרים, וגם לקצת יותר בגרות! אני לא מצליח להבין את הצורך הילדותי להשתפך עם עניינים אישיים שלא רלוונטים לכלום. פורום כזה שבו חברים תלמידי מחקר מדיסציפלינות כ"כ שונות יכול לשמש פלטפורמה מצויינת להרחבת אופקים ולהחלפת דעות בנושאים שהם מעבר ליום-יום אבל לצערי, ואין לי דרך יותר קולעת לבטא זאת, רוב ההתעסקויות כאן הם ב"פוצי מוצי".

מעיןבר

New member
אני מבינה שלא מוצא חן בעיניך

אז אולי תיזום *אתה* דיון כלבבך במקום להתלונן על דיונים שהם כלבבם של אנשים אחרים. הביקרות שלך איננה ביקורת בונה והתלונות שלך על רמת הדיונים הן בעלות אופי של קיטור ולא של משהו שבאמת מי מאיתנו יכול לעשות איתו משהו.

נברא

New member
ובמה אועיל אני אם אין אוזן קשבת?

והרי אני לא מעוניין לנהל כאן תכתובת עם עצמי. משתתפי הפורום צריכים להחליט באיזה סוג של שיח הם מעוניינים.

למעלה