** שרשור לילה - היום ה-94 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
והקטע שגם אז לא יהיה אכפת להם
בגלל זה לא מעניין אותי למי נתן

הוא מסוגל לתת לשילה רק כדי לצאת המלאך שעושה מה שאף אחד שם לא יכול, לרחם על השטן

וככה לעקוץ ולהרוויח פעמיים, גם יוצא מלאך וגם נותן למי שהקול שלו ממילא לא אפקטיבי
פעם נחש תמיד נחש
לשילה לא. זה או להדר או למלאני כי יודע שאף אחד מהם לא יקבל ואז גם לא יצבור קולות על חשבונו.

KAPSULA1

Well-known member
לשילה לא. זה או להדר או למלאני כי יודע שאף אחד מהם לא יקבל ואז גם לא יצבור קולות על חשבונו.

וככה לעקוץ ולהרוויח פעמיים, גם יוצא מלאך וגם נותן למי שהקול שלו ממילא לא אפקטיבי
פעם נחש תמיד נחש
לא ברור למה לא לתת לנועם. הוא גם לא יקבל מאף אחד (בספק מהדר). ככה הוא גם נותן לחבר בשביל שלא יתבאס, עם כל הכבוד נועם הבה יתר קרוב אליו מהדר. לפחות שיעשה את זה

פאף פה

Well-known member

פעם נחש תמיד נחש
צודקת
למה שיהיה להם אכפת
גם לי לא צריך להיות אכפת
ושוב אכתוב שאין לדעת מה הולך בראש המעוות של עוז ולמי הוא מייעד את הזכייה
לכן אני לא מתעסקת בהימורים ופשוט מחכה לגמר

KAPSULA1

Well-known member
צודקת
למה שיהיה להם אכפת
גם לי לא צריך להיות אכפת
ושוב אכתוב שאין לדעת מה הולך בראש המעוות של עוז ולמי הוא מייעד את הזכייה
לכן אני לא מתעסקת בהימורים ופשוט מחכה לגמר
מה שנכון שיזכה מי שעוז יחליט. או הדר או יוסי. לא רואה אופציה אחרת.
אם עוז ירצה להראות שהוא כביכול לא קובע יתן לפרידה למרות שאני לא בטוחה שהיא הכי גבוהה בהצבעוֶת, לא שזה משנה לו.
מה שבטוח שזכיה של אור לא תהיה, גם אם ההצבעות שלו יהיו הכי גבוהות.
כמו שאני בטוחה ששלושת החדשים לא עברו את אמילי בהדחה האחרונה, אבל עוז החליט להוציא אותה

KAPSULA1

Well-known member
טוב. אז ענב העלתה סטורי. אמילי ישנה אצלה היום והיא ציינה שכולם יודעים איפה אמילי עכשיו והיא מחכה לה שתחזור. מהלך שקוף של עינב ואמילי הפגישה עם עידן. לדעתי הן תכננו שהיא לעשה איתו שיחת פרידה ומחר תצהיר על זה שזה הגיע ממנה

svtar25

Well-known member
טוב. אז ענב העלתה סטורי. אמילי ישנה אצלה היום והיא ציינה שכולם יודעים איפה אמילי עכשיו והיא מחכה לה שתחזור. מהלך שקוף של עינב ואמילי הפגישה עם עידן. לדעתי הן תכננו שהיא לעשה איתו שיחת פרידה ומחר תצהיר על זה שזה הגיע ממנה
נכון עינב העלתה סטורי על זה שהיא עוד לא פרקה את המזוודה ולא באה לה על הבגדים האלה. כן, ציינה שאמילי תישן אצלה בדירה הלילה. אני לא יודעת האם תכננו פגישת פרידה או פשוט שייחת יחסיינו לאן. הם יכלו להיפגש בדירה של עינב בלי ללכת למסעדה לשיחה ב4 עיניים ולהחפרד. בחרו יותר חשוף.

KAPSULA1

Well-known member
נכון עינב העלתה סטורי על זה שהיא עוד לא פרקה את המזוודה ולא באה לה על הבגדים האלה. כן, ציינה שאמילי תישן אצלה בדירה הלילה. אני לא יודעת האם תכננו פגישת פרידה או פשוט שייחת יחסיינו לאן. הם יכלו להיפגש בדירה של עינב בלי ללכת למסעדה לשיחה ב4 עיניים ולהחפרד. בחרו יותר חשוף.
עינב אמרה כולם יודעים איפה אמילי עכשיו. הכוונה שהיא מפרסמת את זה גם למי שלא נחשף. היא גם מציינת שאמילי ישנה אצלה, אביכול אמילי הגיעה לתל אביב בשביל להיות איתה ולא להפגש עם עידן. היא רומזת שהם כנראה סוגרים מעגל וזהו. ומי לא פורק מזוודה שבועיים?

רימון2024

Well-known member
אמילי חרא של בן אדם

כבר ראיתי בכמה ראיוניות שהיא בחרה באור כמנצח העונה
ולא בהדר הייתה חברה קרובה שלה כל העונה
אם הייתי הדר, הייתי חוסמת אותה ואת עינב בכל פלטפורמה אפשרית

tarimulu

Well-known member
אמילי חרא של בן אדם

היא בחרה באור עוד בערב ההדחה כשיצאה לגיא ולירון בשידור החי

KAPSULA1

Well-known member
אמילי חרא של בן אדם

היא יצאה הכי קרובה לאור. גם כשהשלימו היה ביניהם קצת מרחק והדר ישבה יותר עם החבורה השניה ואמילי עם שילה, אור ודני בעיקר.
היא נתנה אותה גם באופציה השניה. בטוחה שהאויר ישקע היא תוציא הודעה להצביע להדר. היא עדיין באדרנלין מהיציאה.
בואי נגיד שאם הדר היתה יוצאת במקומה גם היא לא היתה מצביעה על אמילי כזוכה שלה.
גם עינב בהתחלה לא אמרה אמילי רק אחרי שחזרה לבית ונחתה.

ראש גזר54676534254

Well-known member
אמילי חרא של בן אדם

דווקא זה באופן מסיום לא מפתיע וגם לא מראה שהיא חברה של בן אדם כי מאז שאורית הודחה היא הייתה הכי קרובה לאור לכן הגיוני שהיא תגיד אותו

רימון2024

Well-known member
דווקא זה באופן מסיום לא מפתיע וגם לא מראה שהיא חברה של בן אדם כי מאז שאורית הודחה היא הייתה הכי קרובה לאור לכן הגיוני שהיא תגיד אותו
אין לי בעיה עם הבחירה באור
הבעיה שלי הוא היחס שלה להדר

היא הייתה הבסטי של הדר לאורך כל העונה
הדר תמכה בה הטלנובלאח שאור בחר להשאר נטרלי
הדר תמכה בה אחרי הפיצוץ עם פרידה שאור בחר להישאר נטרלי

הבחירה באור היא נטו אינטרסים וקטנוניות
אני לא מאוהבי הדר, אבל מגיע לה יחס טוב יותר מהחברות שלה בבית

ראש גזר54676534254

Well-known member
אין לי בעיה עם הבחירה באור
הבעיה שלי הוא היחס שלה להדר

היא הייתה הבסטי של הדר לאורך כל העונה
הדר תמכה בה הטלנובלאח שאור בחר להשאר נטרלי
הדר תמכה בה אחרי הפיצוץ עם פרידה שאור בחר להישאר נטרלי

הבחירה באור היא נטו אינטרסים וקטנוניות
אני לא מאוהבי הדר, אבל מגיע לה יחס טוב יותר מהחברות שלה בבית
שוב זה כי את רואה חברות בניהם ואני לא גם הדר לא הייתה אומרת אותה בטח הייתה אומרת יוסי
זה לא רלוונטי איך אור התנהג במצבים הקשורים לבית הן היו קשורות רק כי בצד השני היה חבורה של פרידה מלאני וקורלי וגם בגלל הריב של שתיהן עם אורית

רימון2024

Well-known member
שוב זה כי את רואה חברות בניהם ואני לא גם הדר לא הייתה אומרת אותה בטח הייתה אומרת יוסי
זה לא רלוונטי איך אור התנהג במצבים הקשורים לבית הן היו קשורות רק כי בצד השני היה חבורה של פרידה מלאני וקורלי וגם בגלל הריב של שתיהן עם אורית
אני פשוט חושבת שהבחירה באור היא נטו בגלל איתי לוי

זה מעיד המון על האופי של הבן אדם

svtar25

Well-known member

אמילי ועינב על אחיד בראץ אמילי אומרת בכל הראיונות שהיא רוצה שאור או הדר יזכו. היא אומרת שפעם לא רצתה ד'אור יזכה ולדעת אמילי אור עבר שינוי בבית, תהליך. אבל היא תשמח שגם הדר תזכה.
בקטע הזה היא בסדר.
השעה 0:35 הנסיך עוד לא החזיר את הסינדרלה לבית של עינב😉 השאלה האם היא באמת תישן הלילה אצל עינב...או ש..

KAPSULA1

Well-known member
אמילי ועינב על אחיד בראץ אמילי אומרת בכל הראיונות שהיא רוצה שאור או הדר יזכו. היא אומרת שפעם לא רצתה ד'אור יזכה ולדעת אמילי אור עבר שינוי בבית, תהליך. אבל היא תשמח שגם הדר תזכה.
בקטע הזה היא בסדר.
השעה 0:35 הנסיך עוד לא החזיר את הסינדרלה לבית של עינב😉 השאלה האם היא באמת תישן הלילה אצל עינב...או ש..
היא ֶישן אצל עינב. עינב בכוונה סיפרה את זה בסטורי. להראות שלא יהיה קשר בין עידן לאמילי, הם לא יהיו זוג. היא אומנם נפגשה איתו אבל היא הגיעה לתל אביב בשביל עינב וזהו. הרי אם היתה כוונה זוגית אז היא לא היתה מבהירה שאמילי מתוכננת לישון אצלה.
והם בקושי שעה במסעדה, לוקח זמן לאכול... בטו מתווכחים מי משלם את החשבון 😝

סטיריקון9

Well-known member
אמילי חרא של בן אדם

ממש, היא אינטרסנטית וחסרת כל יכולת לרגש חברות אמיתי

מצב
הנושא נעול.
למעלה