** שרשור לילה - היום ה-94 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
באף עונה לא קרה לי שהפסקתי לצפות
לא בגלל שהדייר האהוב עלי הודח
אלא מאיבוד עניין ושעמום
אבל אין במה לצפות שם! פשוט אין. המודחים יותר מעניינים מדיירים ! יש אולימפיאדה פארואולמית הרבה הרבה יותר מעניינת מבית האח!
מזל יש גמר רוקדימים, לא אצפה בפרק מיותר! עדן גולן, אהבה שלי, בגמר רוקדים עם כוכבים! לא מעניינת אותי עדן בן זקן!

KAPSULA1

Well-known member
הוא סולל את דרכו לגמר. נהייה "פייה"
גם לדעתי הוא ניסה לצאת טוב וכאילו להעניק למישהו שלא יקבל ולא רוצה שותיק שעבר את כל הדרך ישאר בלי קול. בתאכלס זה הכי מחושב לזה שהוא יקבל הכי הרבה קולות.
אין כמו להגיע לגמר דרך הצבעות וליצבור רהל, אבל זה עבד למעתוק אז למה לא

KAPSULA1

Well-known member
יוסי רומז לפרידה למי הצביע לגמר
רק לא הבנתי את הרמז
מישהו הבין?
כן, אמר שהוא קונה נעליים הוא חושב למי אין. כנראה חישב שלנועם או מלאני אף אחד לא יצביע אז הוא מתכוון להצביע להם בשביל שלא ישארו בלי אף קול.

8LIBI8

Well-known member
בחורה צריכה להיות ממש חסרת ביטחון בשביל לרדוף אחרי אחד כמו דיג'יי ועוד להחשיב אותו כמציאה :sleep:
הוא עוד מוכר לפרידה שהוא עושה כל כך הרבה כדי שהיא תבין שהוא הרבה מעל מחבב אותה ...ואני שואלת מה, מה אתה עושה דיג'יי חוץ מלחרטט למצלמות? כלומניק לוזר עלוב שמצא לו מטרה קלה בדמות הנואשת פרידוצ'קה...לנצח כבר לא יקרה לה גם אחרי שייצא בקרוב

alesandro2

Well-known member
בחורה צריכה להיות ממש חסרת ביטחון בשביל לרדוף אחרי אחד כמו דיג'יי ועוד להחשיב אותו כמציאה
הוא עוד מוכר לפרידה שהוא עושה כל כך הרבה כדי שהיא תבין שהוא הרבה מעל מחבב אותה ...ואני שואלת מה, מה אתה עושה דיג'יי חוץ מלחרטט למצלמות? כלומניק לוזר עלוב שמצא לו מטרה קלה בדמות הנואשת פרידוצ'קה...לנצח כבר לא יקרה לה גם אחרי שייצא בקרו

בחורה צריכה להיות ממש חסרת ביטחון בשביל לרדוף אחרי אחד כמו דיג'יי ועוד להחשיב אותו כמציאה
הוא עוד מוכר לפרידה שהוא עושה כל כך הרבה כדי שהיא תבין שהוא הרבה מעל מחבב אותה ...ואני שואלת מה, מה אתה עושה דיג'יי חוץ מלחרטט למצלמות? כלומניק לוזר עלוב שמצא לו מטרה קלה בדמות הנואשת פרידוצ'קה...לנצח כבר לא יקרה לה גם אחרי שייצא בקרוב

שתלך אחרי רחשי הלב הכי יפה והכי נכון,
כמות המתגרשים היום כל כך גבוהה בגלל שמחפשים ״מציאה״ ולא אהבה

willing

Well-known member
רק פתחתי את הלייב, רואים את מיכל מדברת חמוד, מציעה להביא לו מלמטה עריכה: מלאני מבקשת ממנה גם תה
ולא רואים מי, פתאום שומעים קול

למי כבר יש את החנופה של מיכל ומלאני? מי מספיק ביצ' לאפס ביצ'?
תשובה ברמז

💡🥷

wellcome2

Well-known member
רק פתחתי את הלייב, רואים את מיכל מדברת חמוד, מציעה להביא לו מלמטה עריכה: מלאני מבקשת ממנה גם תה
ולא רואים מי, פתאום שומעים קול

למי כבר יש את החנופה של מיכל ומלאני? מי מספיק ביצ' לאפס ביצ'?
תשובה ברמז

💡🥷
אור?

מצב
הנושא נעול.
למעלה