yoni564712
Well-known member
יוסי לא נתן לפרידה כי פחד שהיא איכשהו תקבל יותר קולות ממנו
הוא היה צריך ללכת להישרדות
חכם יותר מכולם שם ביחד
חכם יותר מכולם שם ביחד
גם חכם וגם מתחת לרדאר של כווווווולם שםיוסי לא נתן לפרידה כי פחד שהיא איכשהו תקבל יותר קולות ממנו
חכם יותר מכולם שם ביחד
למה שייתן להיוסי לא נתן לפרידה כי פחד שהיא איכשהו תקבל יותר קולות ממנו
חכם יותר מכולם שם ביחד
לא יהיה עוד אחד. התכוונו שמי שיקבל את הכרטיס הזה מקומו בגמר יהיה מובטחרק אני שמתי לב שגיא ולירון אמרו אתמול הכרטיס הראשון לגמר?
כאילו ההפקה מתכננת לתת לעוד דייר כרטיס לגמר?
לשילהרק אני שמתי לב שגיא ולירון אמרו אתמול הכרטיס הראשון לגמר?
כאילו ההפקה מתכננת לתת לעוד דייר כרטיס לגמר?
הוא התווכן שעכשיו הם נמצאים בבית עם וילה ובריכהדני אמיתי? אמר למלאני שהיא גרה בוילה עם בריכה. אז איך היא מדברת על זה שלפעמים אין כלום בבית אז עושים אוכל פשוט.
אם ככה, למה היא עקצה את הדר על אמידות?
זה בול הסגנון של אור ודני תחרות עוני כשהחיים שלהם יותר רהבתניים מהסיפורי העוני והחובות
יותר הגיוני...הוא התווכן שעכשיו הם נמצאים בבית עם וילה ובריכה
דני ואור נראים לי כאלה שחיים את היום ובשופוני מטורף.הוא התווכן שעכשיו הם נמצאים בבית עם וילה ובריכה
שניהם אוהבים את החיים האובים אבל הם עובדים קשה. דני מאוד מסור לקריירה שלו ואור כמעט כל ערב בהופעה. זה די קשה םיזית וגם משבש את חיי החברה וביחוד שיש לו ילד, צריך לסדר את הזמנים. שניהם לא בטלניםדני ואור נראים לי כאלה שחיים את היום ובשופוני מטורף.
באחד הפרקים היא אמרה שהיא לא יוצאת עם כל אחד... או משהו בסגנון .בחורה צריכה להיות ממש חסרת ביטחון בשביל לרדוף אחרי אחד כמו דיג'יי ועוד להחשיב אותו כמציאה
הוא עוד מוכר לפרידה שהוא עושה כל כך הרבה כדי שהיא תבין שהוא הרבה מעל מחבב אותה ...ואני שואלת מה, מה אתה עושה דיג'יי חוץ מלחרטט למצלמות? כלומניק לוזר עלוב שמצא לו מטרה קלה בדמות הנואשת פרידוצ'קה...לנצח כבר לא יקרה לה גם אחרי שייצא בקרוב
אבל פה באח הוא בוכה שבמשך השנתיים שיצאו לא היה לו כסף לשלם עליה 30 שקל לדייט קפהבאחד הפרקים היא אמרה שהיא לא יוצאת עם כל אחד... או משהו בסגנון .
נראה לי שהיא חשבה שנפלה על כדורסלן מצליח
לא יודעת, לפי הסיפורים שלו כל ערב כמעט בשבוע הוא יוצא לשתות ולבלות ולהוציא כסף. ציין את שמות המקומות והימים הקבועים. לא אומרת שלא מופיעשניהם אוהבים את החיים האובים אבל הם עובדים קשה. דני מאוד מסור לקריירה שלו ואור כמעט כל ערב בהופעה. זה די קשה םיזית וגם משבש את חיי החברה וביחוד שיש לו ילד, צריך לסדר את הזמנים. שניהם לא בטלנים
אכן אמר שהוא יוצא כל ערב אבל הוסיף שהוא לא זה שמשלם...לא יודעת, לפי הסיפורים שלו כל ערב כמעט בשבוע הוא יוצא לשתות ולבלות ולהוציא כסף. ציין את שמות המקומות והימים הקבועים. לא אומרת שלא מופיע
אבל חיים נהנתניים ממה שסיפר. מודעת שסיפר גם גרסה סותרת של חיי עוני והמנעות מהוצאות ובזבוזים
אני לא ככ מאמינה לו לפי הסיפורים.אכן אמר שהוא יוצא כל ערב אבל הוסיף שהוא לא זה שמשלם...
דווקא העבודה בלילות מסייעת לו עם הילד. לוקח לגן, מוציא מהגן ויכול לבלות איתו את כל אחה"צ.שניהם אוהבים את החיים האובים אבל הם עובדים קשה. דני מאוד מסור לקריירה שלו ואור כמעט כל ערב בהופעה. זה די קשה םיזית וגם משבש את חיי החברה וביחוד שיש לו ילד, צריך לסדר את הזמנים. שניהם לא בטלנים
ואחר כך אין לילדים שלהם מה לאכול.דני ואור נראים לי כאלה שחיים את היום ובשופוני מטורף.
לא נכון, אור מאוד מפנק ומשקיע בילד שלו. משלם מזונות וגם פעיל ברמת השווה בשווה בחיי הילד. אבל לחא ספק אוהב את החיים הטוביםואחר כך אין לילדים שלהם מה לאכול.
מנטליות של עוני. שעון ב-15 אלף שקל, ואוכלים פיתה לארוחת צהריים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.