** שרשור לילה - היום ה-94 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

newhere333

Active member
יוסי לא נתן לפרידה כי פחד שהיא איכשהו תקבל יותר קולות ממנו

הוא היה צריך ללכת להישרדות
חכם יותר מכולם שם ביחד
למה שייתן לה
הוא ומלאני שם מנהלים את הבית
אב ואם בית
הקשר בינהם הרבה יותר חזק
יכול להיות אפילו הדר
כי הוא יודע שהיא תקבל את זה קשה שאף אחד לא יצביע לה

willing

Well-known member
דני אמיתי? אמר למלאני שהיא גרה בוילה עם בריכה. אז איך היא מדברת על זה שלפעמים אין כלום בבית אז עושים אוכל פשוט.
אם ככה, למה היא עקצה את הדר על אמידות?
זה בול הסגנון של אור ודני תחרות עוני כשהחיים שלהם יותר רהבתניים מהסיפורי העוני והחובות

רימון2024

Well-known member
דני אמיתי? אמר למלאני שהיא גרה בוילה עם בריכה. אז איך היא מדברת על זה שלפעמים אין כלום בבית אז עושים אוכל פשוט.
אם ככה, למה היא עקצה את הדר על אמידות?
זה בול הסגנון של אור ודני תחרות עוני כשהחיים שלהם יותר רהבתניים מהסיפורי העוני והחובות
הוא התווכן שעכשיו הם נמצאים בבית עם וילה ובריכה

KAPSULA1

Well-known member
דני ואור נראים לי כאלה שחיים את היום ובשופוני מטורף.
שניהם אוהבים את החיים האובים אבל הם עובדים קשה. דני מאוד מסור לקריירה שלו ואור כמעט כל ערב בהופעה. זה די קשה םיזית וגם משבש את חיי החברה וביחוד שיש לו ילד, צריך לסדר את הזמנים. שניהם לא בטלנים

גליה 1211

Well-known member
בחורה צריכה להיות ממש חסרת ביטחון בשביל לרדוף אחרי אחד כמו דיג'יי ועוד להחשיב אותו כמציאה :sleep:
הוא עוד מוכר לפרידה שהוא עושה כל כך הרבה כדי שהיא תבין שהוא הרבה מעל מחבב אותה ...ואני שואלת מה, מה אתה עושה דיג'יי חוץ מלחרטט למצלמות? כלומניק לוזר עלוב שמצא לו מטרה קלה בדמות הנואשת פרידוצ'קה...לנצח כבר לא יקרה לה גם אחרי שייצא בקרוב
באחד הפרקים היא אמרה שהיא לא יוצאת עם כל אחד... או משהו בסגנון .
נראה לי שהיא חשבה שנפלה על כדורסלן מצליח

8LIBI8

Well-known member
באחד הפרקים היא אמרה שהיא לא יוצאת עם כל אחד... או משהו בסגנון .
נראה לי שהיא חשבה שנפלה על כדורסלן מצליח
אבל פה באח הוא בוכה שבמשך השנתיים שיצאו לא היה לו כסף לשלם עליה 30 שקל לדייט קפה |יעני|

willing

Well-known member
שניהם אוהבים את החיים האובים אבל הם עובדים קשה. דני מאוד מסור לקריירה שלו ואור כמעט כל ערב בהופעה. זה די קשה םיזית וגם משבש את חיי החברה וביחוד שיש לו ילד, צריך לסדר את הזמנים. שניהם לא בטלנים
לא יודעת, לפי הסיפורים שלו כל ערב כמעט בשבוע הוא יוצא לשתות ולבלות ולהוציא כסף. ציין את שמות המקומות והימים הקבועים. לא אומרת שלא מופיע
אבל חיים נהנתניים ממה שסיפר. מודעת שסיפר גם גרסה סותרת של חיי עוני והמנעות מהוצאות ובזבוזים

רותרות7

Well-known member
לא יודעת, לפי הסיפורים שלו כל ערב כמעט בשבוע הוא יוצא לשתות ולבלות ולהוציא כסף. ציין את שמות המקומות והימים הקבועים. לא אומרת שלא מופיע
אבל חיים נהנתניים ממה שסיפר. מודעת שסיפר גם גרסה סותרת של חיי עוני והמנעות מהוצאות ובזבוזים
אכן אמר שהוא יוצא כל ערב אבל הוסיף שהוא לא זה שמשלם...

willing

Well-known member
אכן אמר שהוא יוצא כל ערב אבל הוסיף שהוא לא זה שמשלם...
אני לא ככ מאמינה לו לפי הסיפורים.
עכשיו למשל סיפר שמוזמן להרבה אירועים ומשאיר צ'קים.

הוא היה צריך להמנע מלפרט את השופוני במהלך הלייבים בשלבים שונים כדי שאאמין לו...

רותרות7

Well-known member
דווקא העבודה בלילות מסייעת לו עם הילד. לוקח לגן, מוציא מהגן ויכול לבלות איתו את כל אחה"צ.

KAPSULA1

Well-known member
ואחר כך אין לילדים שלהם מה לאכול.

מנטליות של עוני. שעון ב-15 אלף שקל, ואוכלים פיתה לארוחת צהריים.
לא נכון, אור מאוד מפנק ומשקיע בילד שלו. משלם מזונות וגם פעיל ברמת השווה בשווה בחיי הילד. אבל לחא ספק אוהב את החיים הטובים

מצב
הנושא נעול.
למעלה