Psy Bear
Well-known member
אור מספר פעמים בעונה סיפר כמה קשה לו לכלכל את הילד.לא נכון, אור מאוד מפנק ומשקיע בילד שלו. משלם מזונות וגם פעיל ברמת השווה בשווה בחיי הילד. אבל לחא ספק אוהב את החיים הטובים
אור מספר פעמים בעונה סיפר כמה קשה לו לכלכל את הילד.לא נכון, אור מאוד מפנק ומשקיע בילד שלו. משלם מזונות וגם פעיל ברמת השווה בשווה בחיי הילד. אבל לחא ספק אוהב את החיים הטובים
אור סיפר את זה שהוא נעקץ בעבר בסכום מאוד גדולאור מספר פעמים בעונה סיפר כמה קשה לו לכלכל את הילד.
בתקופה שהוא נפל בעוקץ עם חבר. שמעתי אותו אומר שבתקופה של הקורונה שלא היו הופעות נעזר באמא שלו להשלים מזונות ולא להחסיר כלום לילד. אמר שבתקופות של עבודה ותעסוקה מלאה הוא נותן לגרושתו כל מה שהיא מבקשת לילד מעבר למזונותאור מספר פעמים בעונה סיפר כמה קשה לו לכלכל את הילד.
סליחה אבל בגלל שהוא סותר את עצמו, אני נוטה לא לסמוך על גרסה אחת שסיפר לעומת גרסאות שלו מתפאר ביציאות וכספים.בתקופה שהוא נפל בעוקץ עם חבר. שמעתי אותו אומר שבתקופה של הקורונה שלא היו הופעות נעזר באמא שלו להשלים מזונות ולא להחסיר כלום לילד. אמר שבתקופות של עבודה ותעסוקה מלאה הוא נותן לגרושתו כל מה שהיא מבקשת לילד מעבר למזונות
הוא ליטרלי גר עם אמא שלו.בתקופה שהוא נפל בעוקץ עם חבר. שמעתי אותו אומר שבתקופה של הקורונה שלא היו הופעות נעזר באמא שלו להשלים מזונות ולא להחסיר כלום לילד. אמר שבתקופות של עבודה ותעסוקה מלאה הוא נותן לגרושתו כל מה שהיא מבקשת לילד מעבר למזונות
יכול להיותנועם והדר מצביעים על הכרטיס לגמר. שניהם חושדים שאף אחד לא הצביע להם. הדר אומרת עבר לי בראש שאני לא מספר אחד של אף אחד והמצלמה עוברת. יש לי הרגשה שיוסי נתן לה כדי לצאת טוב
אני חושבת שיש לילד שלו מה לאכול אבל נראה לי שגם השיקול הכלכלי נכנס ללמה לגור עם אמא...ואחר כך אין לילדים שלהם מה לאכול.
מנטליות של עוני. שעון ב-15 אלף שקל, ואוכלים פיתה לארוחת צהריים.
אני לא מצליחה לדמיין אותו גר עם מישהי, אלא אם כן היא כמו דני בתקופה הצייתנית.אני חושבת שיש לילד שלו מה לאכול אבל נראה לי שגם השיקול הכלכלי נכנס ללמה לגור עם אמא...
זה אחרי הגירושים, לא היתה לו שוגיות רצינית עד ניצן. הוא היה גר עם אישתו לשעבר ועם הילד עד שהתגרשו.אני לא מצליחה לדמיין אותו גר עם מישהי, אלא אם כן היא כמו דני בתקופה הצייתנית.
הוא הסביר פעם כשדיבר על זוגיות שהבין שהכי טוב לו לא לגור ביחד עם בת זוג אלא עם אמא שלו.
שכל אחד בנפרד.
אני חושבת שיש לילד שלו מה לאכול אבל נראה לי שגם השיקול הכלכלי נכנס ללמה לגור עם אמא...
הוא לא מתנהל נכון עם כסףחברים אני כמובן מקצין עם האין לילד מה לאכול.
אני פשוט מנסה להעביר את הנקודה על מנטליות של עוני. של לקנות דברים שופוני במקום לדאוג לחיים טובים יותר, בין אם על ידי אוכל ובין אם התנהלות נכונה עם הכסף.
זה המוסר הכפול של מלאני. היא אוהבת כסף ופינוקים ונראה לי שאביב הוא בעל אמצעים. כי היא לא נראית לי מרוויחה אובר ממשחק.דני אמיתי? אמר למלאני שהיא גרה בוילה עם בריכה. אז איך היא מדברת על זה שלפעמים אין כלום בבית אז עושים אוכל פשוט.
אם ככה, למה היא עקצה את הדר על אמידות?
זה בול הסגנון של אור ודני תחרות עוני כשהחיים שלהם יותר רהבתניים מהסיפורי העוני והחובות
במקרה הזה התבלבלתי.זה
זה המוסר הכפול של מלאני. היא אוהבת כסף ופינוקים ונראה לי שאביב הוא בעל אמצעים. כי היא לא נראית לי מרוויחה אובר ממשחק.
אבל מול הדר היא מייצגת את הפרולטריון.
בגלל המוסר הכפול הזה - ירד לי ממנה.
קרה גם לשי חי חחהדר נראת לי תלושה. מצטרפת ליושבים ולאט לאט מתפזרים
והיא נשארת שם
סוויסה העלה תמונות ראשונות של עידן ואמילי נפגשים. זה היה ברור שהם יפגשו ויעשו שיחה. אולי זה קשור לעינב שהיתה אצלה ואיכשהוא גישרה שיסגרו סיפור בטוב. לא נראה לי שיהיה המשך למפגש הזה.
מעניין איך זה הגיע לסוויסה, זה נראה שהם ברכב או מול מחשב
אמילי נואשת לתשומת לב .. מנסה ליצר עניין סביבה בכוחסוויסה העלה תמונות ראשונות של עידן ואמילי נפגשים. זה היה ברור שהם יפגשו ויעשו שיחה. אולי זה קשור לעינב שהיתה אצלה ואיכשהוא גישרה שיסגרו סיפור בטוב. לא נראה לי שיהיה המשך למפגש הזה.
מעניין איך זה הגיע לסוויסה, זה נראה שהם ברכב או מול מחשב
אבל אחרי כל הראיונות האלה... לא הפסיקה לעקוץ וללכלך, עידן מצידו לא הוציא מילה מאז שיצאה. הוא סימס לה שיצאה, כנראה לחזק אותה אבל הוא לא היה בראש שלה, רק פרסום היה בראש שלה. מעניין איך התמונה הגיעה לסוויסה.אמילי נואשת לתשומת לב .. מנסה ליצר עניין סביבה בכוח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.