** שרשור לילה - היום ה-94 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
לא נכון, אור מאוד מפנק ומשקיע בילד שלו. משלם מזונות וגם פעיל ברמת השווה בשווה בחיי הילד. אבל לחא ספק אוהב את החיים הטובים
אור מספר פעמים בעונה סיפר כמה קשה לו לכלכל את הילד.

KAPSULA1

Well-known member
אור מספר פעמים בעונה סיפר כמה קשה לו לכלכל את הילד.
בתקופה שהוא נפל בעוקץ עם חבר. שמעתי אותו אומר שבתקופה של הקורונה שלא היו הופעות נעזר באמא שלו להשלים מזונות ולא להחסיר כלום לילד. אמר שבתקופות של עבודה ותעסוקה מלאה הוא נותן לגרושתו כל מה שהיא מבקשת לילד מעבר למזונות

willing

Well-known member
בתקופה שהוא נפל בעוקץ עם חבר. שמעתי אותו אומר שבתקופה של הקורונה שלא היו הופעות נעזר באמא שלו להשלים מזונות ולא להחסיר כלום לילד. אמר שבתקופות של עבודה ותעסוקה מלאה הוא נותן לגרושתו כל מה שהיא מבקשת לילד מעבר למזונות
סליחה אבל בגלל שהוא סותר את עצמו, אני נוטה לא לסמוך על גרסה אחת שסיפר לעומת גרסאות שלו מתפאר ביציאות וכספים.
ברור לי שאמא שלו עוזרת לו.
כל העניין עם הגרושה, צפיתי בסרטון שלה מדברת. ובאמת אני יכולה להבין למה עשו סרטון כזה עם התדמית שיצר.
אבל מילה אחת שלו שפלט על שיטת החינוך שלו, מסמנת לי אחרת מתמונה מושלמת. בטוחה שיש בו טוב.

הוא איש לא מושלם. שכנראה עושה את ההכי טוב שלו. אבל בעיני, הוא רחוק והפוך מהעדות אופי שהוא טורח להסביר למצלמות כשהוא כאילו מנהל שיחה עם הצד השני.

לא כזה יודעת מה היה סיפור העוקץ ואם היה באמת עוקץ. זה לא מעניין אותי כ"כ. אבל לכתחילה, רמת האמון שיצר אצלי מבחינת לדבר בכנות כדייר, מאוד נמוכה.
הוא די שקוף באינטרסים שלו. מתעניין בעצמו ולטובת עצמו. עריכה: וישקר על ימין ועל שמאל בשביל טובת עצמו בעונה. גם על חשבון חברים שלו

Psy Bear

Well-known member
הוא ליטרלי גר עם אמא שלו.

KAPSULA1

Well-known member
נועם והדר מצביעים על הכרטיס לגמר. שניהם חושדים שאף אחד לא הצביע להם. הדר אומרת עבר לי בראש שאני לא מספר אחד של אף אחד והמצלמה עוברת. יש לי הרגשה שיוסי נתן לה כדי לצאת טוב

willing

Well-known member
נועם והדר מצביעים על הכרטיס לגמר. שניהם חושדים שאף אחד לא הצביע להם. הדר אומרת עבר לי בראש שאני לא מספר אחד של אף אחד והמצלמה עוברת. יש לי הרגשה שיוסי נתן לה כדי לצאת טוב
יכול להיות
יוסי העורם הזה, התחיל לשתול משפטים מנותקים מאיך שדיבר נגד הדר. זיגזג ככ הרבה פעמים ועכשיו לקראת הגמר. מאז שהראו את הסרטון על פרידה והקוראת בקלפים שיש בתוכה יש רב, זיגזג לדבר בעד הדר

נערך לאחרונה ב:

גליה 1211

Well-known member
ואחר כך אין לילדים שלהם מה לאכול.

מנטליות של עוני. שעון ב-15 אלף שקל, ואוכלים פיתה לארוחת צהריים.
אני חושבת שיש לילד שלו מה לאכול אבל נראה לי שגם השיקול הכלכלי נכנס ללמה לגור עם אמא...

willing

Well-known member
אני חושבת שיש לילד שלו מה לאכול אבל נראה לי שגם השיקול הכלכלי נכנס ללמה לגור עם אמא...
אני לא מצליחה לדמיין אותו גר עם מישהי, אלא אם כן היא כמו דני בתקופה הצייתנית.
הוא הסביר פעם כשדיבר על זוגיות שהבין שהכי טוב לו לא לגור ביחד עם בת זוג אלא עם אמא שלו.
שכל אחד בנפרד.

KAPSULA1

Well-known member
אני לא מצליחה לדמיין אותו גר עם מישהי, אלא אם כן היא כמו דני בתקופה הצייתנית.
הוא הסביר פעם כשדיבר על זוגיות שהבין שהכי טוב לו לא לגור ביחד עם בת זוג אלא עם אמא שלו.
שכל אחד בנפרד.
זה אחרי הגירושים, לא היתה לו שוגיות רצינית עד ניצן. הוא היה גר עם אישתו לשעבר ועם הילד עד שהתגרשו.
קורל הגרושה שלו נראית אחלה בחורה. הם היו יחד מגיל 15 והתחתנו בגיל 21. לא חוו כלום עד אז

Psy Bear

Well-known member

חברים אני כמובן מקצין עם האין לילד מה לאכול.
אני פשוט מנסה להעביר את הנקודה על מנטליות של עוני. של לקנות דברים שופוני במקום לדאוג לחיים טובים יותר, בין אם על ידי אוכל ובין אם התנהלות נכונה עם הכסף.

newhere333

Active member
חברים אני כמובן מקצין עם האין לילד מה לאכול.
אני פשוט מנסה להעביר את הנקודה על מנטליות של עוני. של לקנות דברים שופוני במקום לדאוג לחיים טובים יותר, בין אם על ידי אוכל ובין אם התנהלות נכונה עם הכסף.
הוא לא מתנהל נכון עם כסף
בתקופות שיש חוגג
ולא חוסך לתקופות שאין
בתחום שלו זה חשוב

גליה 1211

Well-known member
זה
דני אמיתי? אמר למלאני שהיא גרה בוילה עם בריכה. אז איך היא מדברת על זה שלפעמים אין כלום בבית אז עושים אוכל פשוט.
אם ככה, למה היא עקצה את הדר על אמידות?
זה בול הסגנון של אור ודני תחרות עוני כשהחיים שלהם יותר רהבתניים מהסיפורי העוני והחובות
זה המוסר הכפול של מלאני. היא אוהבת כסף ופינוקים ונראה לי שאביב הוא בעל אמצעים. כי היא לא נראית לי מרוויחה אובר ממשחק.
אבל מול הדר היא מייצגת את הפרולטריון.
בגלל המוסר הכפול הזה - ירד לי ממנה.

willing

Well-known member
זה

זה המוסר הכפול של מלאני. היא אוהבת כסף ופינוקים ונראה לי שאביב הוא בעל אמצעים. כי היא לא נראית לי מרוויחה אובר ממשחק.
אבל מול הדר היא מייצגת את הפרולטריון.
בגלל המוסר הכפול הזה - ירד לי ממנה.
במקרה הזה התבלבלתי.
אני יודעת שיש לה חבר ושהוא מוציא המון. אבל לא הבנתי איך זה יכול להיות וילה עם בריכה בתל אביב. זה מוגזם..

לגבי ההערות על כסף ועוני, ההגזמות שלמות בעיני, בעיקר של הבנים בבית הופכות את זה לנלעג בעיני.
מלאני לא התמסכנה לדעתי. אבל היא יודעת לשים עין כשהיא רוצה, על מי שהיא רוצה.

וואי איך מוצאים להדר עציץ מעניין לשבת לידו? נועם הזה שוב בשיחות על עצמו ואיך הוא חמוד קטן
מבולבל. מניעים טובים. ילד טוב. בחורות
והוא יותר טוב מאחרים. שיחות תרימי לי.

היא צודקת שאין לה אנשים בבית. היא נשארה עם הגוש של אור.
אבל נועם הזה... באמת בא לי שיצעקו לה לפתח שיחה עם חפץ מעבר

KAPSULA1

Well-known member
סוויסה העלה תמונות ראשונות של עידן ואמילי נפגשים. זה היה ברור שהם יפגשו ויעשו שיחה. אולי זה קשור לעינב שהיתה אצלה ואיכשהוא גישרה שיסגרו סיפור בטוב. לא נראה לי שיהיה המשך למפגש הזה.
מעניין איך זה הגיע לסוויסה, זה נראה שהם ברכב או מול מחשב

Psy Bear

Well-known member
סוויסה העלה תמונות ראשונות של עידן ואמילי נפגשים. זה היה ברור שהם יפגשו ויעשו שיחה. אולי זה קשור לעינב שהיתה אצלה ואיכשהוא גישרה שיסגרו סיפור בטוב. לא נראה לי שיהיה המשך למפגש הזה.

חחחחחחחחחחחח איך זה הגיע לסוויסה. האנשים עצמם/היחצנים מעדכנים אותו.

רימון2024

Well-known member
אמילי נואשת לתשומת לב .. מנסה ליצר עניין סביבה בכוח

KAPSULA1

Well-known member
אמילי נואשת לתשומת לב .. מנסה ליצר עניין סביבה בכוח
אבל אחרי כל הראיונות האלה... לא הפסיקה לעקוץ וללכלך, עידן מצידו לא הוציא מילה מאז שיצאה. הוא סימס לה שיצאה, כנראה לחזק אותה אבל הוא לא היה בראש שלה, רק פרסום היה בראש שלה. מעניין איך התמונה הגיעה לסוויסה.
זה נראה שהם באמצע שיחה אבל לא מעבר. לא היה שנראה התרגשות במפגש מעבר לחיוך הדבילי של אמילי

מצב
הנושא נעול.
למעלה