שרשור מבחן 08/10

אנשים איך היה?

האתנחתא בסוף של פרק באנגלית ברמה של כיתה ו´ לא הזיקה...
בכל מקרה, אצלי אין לי מושג איך הלך...רק בכמותי אני מאמין שאין לי טעויות

realizer007

New member
זה רק אני או ש... ?

לא היו מילים מהמילון של מילים וביטויים של קידום ואף מילה מהמילים החמות כמותי היה בכיף גם אנגליתת טעיתי ב- ROAM... עברית הפטל היה משחק אנלוגיות קשות וכך גם הבנת הנקרא הגיון חיף אבל מה הקטע עם המילים למדתי חודשיים את כולן וזה ממש לא שימש אותי מה שידעתי מהמילים היה רק מידע כללי

realizer007

New member
באנגלית מי שזוכר...

הפרק עם ה-ROAM זה אותו פרק של המשורר בראיה לאחור ?

idocool

New member
חישוב

אם היו 3 מילולי 3 אנגלית ו2 כמותי זה מחייב שהפיילוט הם 1 ממילולי ואחד מאנגלית ?

natalyp

New member
תמיהה

לפי מה שאני רואה לאנשים פה היו שאלונים שונים זה מזה - איך זה יכול להיות? או שההבדלים הם רק בין שני סוגי השאלונים באותו החדר?

צביקה ו

New member
ואללה? אחלה ../images/Emo45.gif

אכן הפרק באנגלית בסוף היה ממש כיפי
הפיילוטים שלי היו הפרק הקשה יחסית באנגלית (זה שבמספר 17 היה ניסוח-מחדש של משפט עם משורר בראייה לאחור) והפרק הקשה במתמטיקה (הראשון או השני). נכון?

newon77

New member
3-4 שבועות

למרות שבמועדים האחרונים גם חיכו 5 שבועות, אבל כנראה שאפשר לזקוף את זה לרעת החגים.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

גם כשאני עשיתי את המבחן היו לי ולחברי שאלונים שונים (כדי לצמצם כמה שיותר אפשרויות העתקה). לי למשל היו פרקי פיילוט במילולי וכמותי. ולחברי שעשה את המבחן באותו יום, היו פרקי פיילוט באנגלית ומילולי...

Amalthea

New member
הדודות שלנו אמרו שזה צריך לקחת

שבועיים שלושה. אם כי לא מתפלאת אם משהו שצריך להגיע מהמרכז תוך שבועיים אכן יגיע תוך חודש ויותר... נקווה שהם יהיו מתחשבים ויעילים הפעם. כן, בטח

newon77

New member
...

בסה"כ היה די טוב. בכמותי - טעיתי כנראה בש´ של ה- $ (היה לכולם? מה סימנתם שהייתה התשובה?). במילולי - היה טוב, אבל היו סה"כ 2-3 ש´ שתהיתי לגבי התשובה הנכונה מתוך שתי אפשרויות (מה סימנתם בש´ עם ה-דנ"א והחיידקים לגבי ה-"סתירה" או מה שזה לא היה שם? בחרתם בתשובה הראשןנה (1 - משהו עם מבנה תאים) או בשניה עם האוכל ההסבר על ה-דנ"א, שלמרות שהיא יותר נכונה היא עדיין לא הייתה משהו...). באנגלית - היה קל. סיימתי תוך 16 - 18 דקות כל פרק.

Amalthea

New member
טוב נו כאילו שלא

ידענו שמיד יתכנסו פה כל אלו ש750 בשבילם זה עלבון לאינטיליגנציה שלהם... איך שלא יהיה, אף אחד מכם לא הרגיש בסוף המבחן כמו סמרטוט של חדר האמבטיה? תשישות? סחרחורת? חוסר מיקוד בראיה? "טוב את הפרק האחרון אני אנחש"? מה לא?! ואגב אני חשבתי שאצלי הפיילוטים היו פרק 4 ו-8. שניהם היו קצת מוזרים.... (המיקום של הפיילוטים שונה בגירסאות השונות?)

למעלה