זה חלף! זה נגמר! זה עבר!!! להלהלהלה
זהו, סוף, סוף אפשר להגיד להתראות לפסיכומטרי!!! אז בעצם לא היה קשה במיוחד, אני אישית שונאת כמותי והיו לי רק שני פרקים בכמותי למזלי הרב! הם גם לא היו קשים במיוחד, אפילו הספקתי לסיים אותם עד הסוף חוץ מאיזה שאלה או שתיים שניחשתי אבל זה כמובן לא אומר שהתשובות נכונות... הפרק האחרון באנגלית היה פשוט שטויות כולם סיימו אותו ברבע שעה ואני בטוחה שאין לי בו אף טעות, אבל משום מה יש לי תחושה שזה פיילוט... אני לא היחידה עם התחושה הזאת. איך אפשר לדעת איזה פרק היה פיילוט? זה היה פרק נורא מוזר, 12 שאלות על אוצר מילים ורק 4 ניסוחים מחדש, וגם הרמה הנמוכה שלו... במילולי בכולם הלך לי די טוב אבל שוב זה לא אומר שזה נכון, אולי זו רק הטעיה ואשליה... האמת מילים מהמילון כמעט ולא למדתי קניתי לעצמי מילון בית ספר של אבן שושן, דפדפתי בו קצת ועצרתי על מילים שנראו לי מעניינות מדי פעם ובדיוק אחת מהן הופיעה בפסיכומטרי (חטוטרת!) ושאר המלים היו ברמה נורא בסיסית. רק מישהו יודע מה זה מכות נאמנות??? לפי האנלוגיה שלי זה פחות ממכות משהו כמו שינה חטופה זה נכון? וההגיון גם היה ממש קל חוץ מאיזה שתי שאלות בכל שלושת הפרקים יחדיו. לסיכום: נקווה לטוב, נשתדל לא להתאכזב אם יהיה רע. בהצלחה לכל מי שעושה מחר (יש בכלל כאלה?) ובהצלחה בציון לכל מי שעשה היום!