שרשור מבחן 08/10

newon77

New member
אם כבר מדברים על מזל!

מזל שאני מכיר את מטאליקה - wherever I may roam!

avivgr

New member
ואני מכיר טכנולוגיה של פלאפונים

Roaming - נדידה מרשת לרשת (מהארץ לחו"ל לדוגמא)...

newon77

New member
אין מה לומר...

או שיש: הפתענו את המרכז הארצי בהפוכה.

avivgr

New member
שילמדו לקח...../images/Emo123.gif

היה לי מילולי עם שני קטעי קריאה - זה יכול להיות פיילוט? היה פרק שדיבר על התנהגות ילדים כשמצווים עליהם משהו שבסופו יתנו להם פרס מול כאלה בלי פרס. מישהו זוכר? זה היה הפרק ה8 שכבר הייתי מותש...

MTKOL

New member
זהו...

גם לי היה את הפרק הזה - פרק 8, וגם אני חושב שזה פרק פיילוט, אבל אני לא בטוח

avivgr

New member
טוב שהפיילוט

הוא 8, ככה השטויות שאתה עושה מתוך עייפות לא נחשבות בציון... והקטע קריאה היה קריעה....שיא המשעמם...

Amalthea

New member
אה ואצלי זה היה מאלאדין

oh i come from a land, from a faraway place where tha caravan camels roam תגידו, שלא משתלם להיות אינפנטילית שמכירה את כל הפסקולים של דיסני בע"פ

זה חלף! זה נגמר! זה עבר!!! להלהלהלה

זהו, סוף, סוף אפשר להגיד להתראות לפסיכומטרי!!! אז בעצם לא היה קשה במיוחד, אני אישית שונאת כמותי והיו לי רק שני פרקים בכמותי למזלי הרב! הם גם לא היו קשים במיוחד, אפילו הספקתי לסיים אותם עד הסוף חוץ מאיזה שאלה או שתיים שניחשתי אבל זה כמובן לא אומר שהתשובות נכונות... הפרק האחרון באנגלית היה פשוט שטויות כולם סיימו אותו ברבע שעה ואני בטוחה שאין לי בו אף טעות, אבל משום מה יש לי תחושה שזה פיילוט... אני לא היחידה עם התחושה הזאת. איך אפשר לדעת איזה פרק היה פיילוט? זה היה פרק נורא מוזר, 12 שאלות על אוצר מילים ורק 4 ניסוחים מחדש, וגם הרמה הנמוכה שלו... במילולי בכולם הלך לי די טוב אבל שוב זה לא אומר שזה נכון, אולי זו רק הטעיה ואשליה... האמת מילים מהמילון כמעט ולא למדתי קניתי לעצמי מילון בית ספר של אבן שושן, דפדפתי בו קצת ועצרתי על מילים שנראו לי מעניינות מדי פעם ובדיוק אחת מהן הופיעה בפסיכומטרי (חטוטרת!) ושאר המלים היו ברמה נורא בסיסית. רק מישהו יודע מה זה מכות נאמנות??? לפי האנלוגיה שלי זה פחות ממכות משהו כמו שינה חטופה זה נכון? וההגיון גם היה ממש קל חוץ מאיזה שתי שאלות בכל שלושת הפרקים יחדיו. לסיכום: נקווה לטוב, נשתדל לא להתאכזב אם יהיה רע. בהצלחה לכל מי שעושה מחר (יש בכלל כאלה?) ובהצלחה בציון לכל מי שעשה היום!

אל דופא

New member
מכות נאמנות זה לא כמו שינה חטופה

להיפך. מכות נאמנות זה מכות באבוהה בוהה....

pakapaka

New member
מכות : מכות נאמנות = עני : עני מרוד

וטעיתי בזה:( אבל ככה אמרו המדריכים של הפסיכומטרי מקידום ואני הייתי בטוח שזה משהו כמו עבודה:עבודת כפיים לפחות זה טעות בודדה אני מקווה :)

avivgr

New member
גם אני בחרתי בתשובה שלך...

אתה בטוח שזו טעות? מישהו יכול לאשר?

אל דופא

New member
לא נראה לי שטעית...../images/Emo13.gif

כשאומרים "עני מרוד" מתכוונים לעני באוקטבה גבוהה- מאוד עני. וכנ"ל- מכות נאמנות, שהן למעשה מכות קשות וכואבות יותר מאשר "סתם" מכות. כך שהתשובה נראית לי נכונה. (אבל כמובן, לא ראיתי את שאר האפשרויות...)

avivgr

New member
הוא בחר

בתשובה השנייה ולא בעני:עני-מרוד. אז הוא כן טעה - גם אני.

חה חה ...אני בשנייה האחרונה תיקנתי

מעבודת כפיים לעני מרוד... חה חה...בסוף חשבתי על האפשרות שעבודת כפיים היא סוג של עבודה ולא החמרה של זה.

צביקה ו

New member
עבודת כפיים זו לא עבודה קשה

עבודת כפיים=עבודת ידיים שזו עבודה שמצריכה שימוש בכוח פיזי. לאו דווקא קשה... התשובה הנכונה הייתה עני: עני מרוד

למעלה