שרשור מבחן 08/10

king kazabubu

New member
עשיתי את המבחן הארור

ואני חייב להגיד שהיה הרבה יותר טוב ממה שיכולתי לקוות. האנגלית היה ממש בדיחה. אני אתפלא אם היו לי טעויות. אני הייתי במועד של אחרי הצהרים אז לא היה לי פיילוט באנגלית. הפיילוט המילולי לא משנה לי הרבה כי במילולי הלך לי ממש טוב. ובפרק הכמותי שאני שיש לי שתי טעויות בטוחות אני גם די בטוח שזה פיילוט. חוץ מזה הכל ממש טוב. נשאר לי בכל מבחן 5 דקות לשבת לנוח. אחרי בדיקה... אין מה להגיד היה טוב וטוב שהיה!!! בהצלחה לכולכם!

קטע מוזר...

אני יודע שנורא אופנתי להגיד שהיה נורא קל ומגניב, אבל אני דווקא חושב שהיה לא פשוט בכלל, במיוחד הפרק בכמותי (זה עם הגרפים על נתוני התעסוקה..). אני לא יודע אם זה רק אצלי בכתה, אבל גם אצלכם הבוחנות קיצצו זמנים? היה מקרה שבדקה ה-24 פתאום הם אמרו "להפסיק לכתוב", ואיזה מישהו ניסה להתווכח איתם וזה לא כל כך עזר לו (זה גם די חסר טעם להתווכח בזמן הבחינה כי זה על חשבון זמן הפרק הבא). בפרק אחר, 6 דקות לפני הסיום הן הכריזו "נשארו עוד 5 דקות".. אז היתה תרעומת בכתה, ובסופו של דבר ניתן הזמן המלא. הבעיה היא שאחרי שהם עשו את ה"קיצוץ" הראשון הייתי במין חוסר ודאות לגבי הזמן של הפרק הבא, והתאמתי את עצמי מראש לזמן החדש. את סוף הפרק פתרתי בפזיזות בכדי להספיק, אבל דווקא כאן הם נתנו זמן מלא, ולפני שהספקתי לתקן את הנדרש הסתיים הזמן. מה עושים במקרה כזה? למישהו יש רעיון?

נו באמת בגלל דקה אחת?

גם אצלינו הבוחנות רצו לקצץ בזמנים. הן הודיעו שנותרו עוד 5 דקות 7 דקות לפני! אבל כולם דאגו להזכיר להן שיש עוד 7 דקות ואז כעבור שתי דקות הן הודיעו שוב. דווקא בפעם הראשונה הן הודיעו את זה בלי התוספת הרובוטית המעצבנת שנבדוק שאנחנו מסמנים את התשובות במקום הנכון ונורא הופתעתי מכך, אבל כעבור שתי דקות הן כבר טרחו להוסיף את זה. אבל באמת, אני לא בטוחה שדקה אחת מסכנה יכלה לדפוק לך פרק שלם או בכלל פרק וחצי כמו שאתה אומר... זה נשמע קצת מוגזם... בסופו של דבר דקה זו שאלה.

בטח שזה משנה

דקה אחת זה מאוד חשוב. מילא אם היו אומרים מראש שיש 24 דקות במקום 25. אבל בדיוק בלחץ של הסוף של הפרק להגיד שיש 4 דקות במקום 5 זה מאוד מלחיץ ומעצבן. ושאלה זה לא דבר כזה קטן. זה 3 אחוז מהציון שלך בפרק מסוים שזה קובע מאוד. השאלה הזאת יכולה לקבוע הרבה. אם יש לך כוח אתה יכול לנסות לפנות למרכז הארצי ולראות מה הם אומרים בהצלחה ילד חורף

Amalthea

New member
רוטנים וממשיכים הלאה? ../images/Emo73.gif

איך שלא יהיה, חבוב, אני איתך. היה לכם קל, בסדר, שמחים בשבילכם
, השתתפו במצוקתם ובצערם של אלו שלא הולכים לקבל 790. וגם אם נקבל ציון טוב, להגיד שהיה קל? נו... לא. כשיצאתי מהחדר בקושי הצלחתי למצוא את הרגל השמאלית שלי עם הסחרחורת שהיתה לי.
תנסו אתם ללכת לתפוס אוטובוס בלי לדעת היכן הרגל שלכם נמצאת, למעשה...

למעלה