היה סיוט...
אוקי נתחיל מזה שאני נכנס לכיתה אני רואה שאין שולחנות ומקבל ום אני מבין שנדפקתי לעשות תמבחן על כסא, אחר כך אני צריך להקשיב להוראות המטומטמות של המדריכים של איך כותבים לפחות זה העלה גיחוך על פניי.מכאן מתחיל הסיוט של אחרי הפרק השני פסיכולוגית מרוב השאלות על פיפי התחיל ליהיות לי לחץ לפיפי, בניתי על לצאת באחד מפרקי האנגלית אבל כל שניה מישהו אחר יצא אז וויתרתי והייתי צריך להתאפק במשך שעות. הכמותי היה סיוט מעצבן וזה כנראה כי לא התכוננתי, כל הזמן תהיתי מה פיילוט ומה לא אני חושב שהפיילוט שוב היה הקטע עם ה$ ובמילולי הפיילוט היה אחד משני הפרקים שלא שמו בהם פטל ארי שסיימתי את המבחן והייתי צריך לעשות את המסע הארוך מאוניברסיטת ת"א מודיעין הרחוקה מצאתי את עצמי עולה על קוואוטובוס שמוביל ליזה תחנת רכבת נידחת בצפון תל אביב במקום למסוף 2000 לאחר מכן עליתי על קוו שהגיע לתחנה מרכזית כעבור שעה בערך ואחר כך תפסתי אוטובוס למודיעין בנסיעה ל עוד כחצי שעה. אני לאמ בין איך אנשים פה יכולים לדעת במה הם צדקו ומה הם לא אפילו את השאלון אין לכם אז טכנית אי אפשר לדעת מכלום. איך אומרים הערבים שיטרונספרו מפה:"כולו מינאללה" וזה כל מה שיש לי להגיד על המבחן הזה.