שרשור מבחן 08/10

avivgr

New member
הייתה לי משגיחה

עיראקית עם מבטא שיא הכבד...התפוצצתי מצחוק כשהיא מנסה לקרוא כמו רובוט מהחוברת שחילקו להם וטועה בהגייה של מילים פשוטות....

erezk

New member
היינו כנראה באותו חדר...

בר אילן, בניין 202, חדר 301?

avivgr

New member
כנראה שהיו

הרבה עיראקיות....
בר אילן 405 חדר 204.

erezk

New member
405 זה המדרשה לבנות?

אם כן, יש לי שני חברים שהיו איתך שם

avivgr

New member
סימנתי משהו

עם שתיים בחזקת n, זה נכון? הצבתי 2 ו3 אחרי פישוטים יצא
$(3)=2*$(2)​
כלומר התבנית המתבקשת היא:
$(x)=2^x​
יצא לכם משהו כזה?

dynamike

New member
זה היה משהו בסגנון רקורסיה

נדמה לי בגלל זה הקפתי את החזקה והמשכתי... (אני חסר תקווה :))

חה חה...גם אני חשבתי על דבר אינסופי

ואז חזקה היא ההיגיונית היחידית....אבל מה נתקעתי מלא זמן בשאלה הזאת... נו טוב, זמנים זאת לא הבעייה שלי..לענות נכון זאת הבעייה.

pakapaka

New member
התשובה לשאלה עם ה$ ופיילוטים?

זה תשובה 4 - ככה זה היה אצלי בדיוק מה שכתבת שזה שווה ל2 בחזקת X הפרק ברמה של גן חובה באנגלית היה פיילוט? והפרק המילולי עם שני קטעי קריאה? גם פיילוט? מישהו יודע?

Amalthea

New member
רקורסיה. גם אני

חשבתי על המילה הזאת, וזה החזיר אותי לימי סוף י"א העליזים. כמובן שניחשתי ועברתי הלאה... אבל אם אני לא טועה זו התשובה שניחשתי, כך שבהצלחה לשנינו

אני עשיתי ב14:30

ככה שאצלי החלקים הנוספים היו מילולי וכמותי (בכמותי יש לי השערה מלומדת איזה מהם היה הפיילוט...) ואני בשלבי איתור של איזה חלקים היו הפיילוטיפ

לביא1

New member
בכמותי זה או ההוא עם האגברה ממוצאת

או ההוא שהם פשוט שו דף אחד עם הוראות והשאר ריק ודף א הבא את השאלות שזה היה מוזר. הממ במילולי אני חושב שזה איפה שהם שמו את המלא שאלות אוצר מילים ויחסי מילים

לביא1

New member
בכמותי זה או ההוא עם האלגברה ממוצאת

או ההוא שהם פשוט שו דף אחד עם הוראות והשאר ריק ודף א הבא את השאלות שזה היה מוזר. הממ במילולי אני חושב שזה איפה שהם שמו את המלא שאלות אוצר מילים ויחסי מילים

MTKOL

New member
לי הלך...

ככה ככה....אני מקווה לטוב, אני עשיתי קורס בקידום ולדעתי השאלות היו קצת יותר קלות (של הפסיכומטרי מאשר שבקורס), היו לי 3 פרקי מתמטיקה, 3 פרקים מילוליים ושניים אנגלית...הפרק האחרון היה של המילולי ואני כמעט בטוח שהוא היה הפיילוט (היו בו שני קראי קריאה-וזה היה ממש מתבקש לדעתי....למרות שלא מחייב), בכל אופן אני מקווה שלכל השאר הלך חלק ושהצליחו...

erezk

New member
קשה....

דווקא הפרק היחידי שהייתי בטוח ב100 אחוז שאין לי בו טעויות, הסתבר לי שהוא פיילוט... (פרק כמותי - הגרף שבו מדובר על שלוש צפרדעים שעושות מירוץ)

erezk

New member
מזל שאני מכיר שירים אמריקאים ישנים

באחד מה"סנטנס קומפלישן" היה משפט שדיבר על חיות וארבע תשובות - שלא ידעתי אף אחת מהן... למזלי, ישנו שיר טקסני ישן שאני מכיר (ואל תשאלו איך..) שהולך כך: Oh, Give me a Home Where the Buffalo Roam... אז השלמתי Roam (למרות שאין לי מושג מה זה)... לפחות 203 יש לי

למעלה