שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה

Shai Felton

New member
שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה../images/Emo39.gif

טוב ממליצה לכם לקרוא בלי קשר לשיעור שלי - זה בקשר לעונה הבאה גם. דיברתי היום עם נעם והייתה היום להתאחדות איזה פגישה והם החליטו מה יהיה בעונה הבאה. והוא הסביר לי בדיוק מה יהיה ואם מישהו יודע עוד משהו אני אשמח לדעת כי לא הכל ברור עדיין. קיצר אז זה ממש לא יהיה כמו העונות הקודמות.. כאילו יחלקו את העונה לשני חלקים - חלק ראשון - ליגה. כלומר - כל חודש יהיו 2 תחרויות, במשך שלושה חודשים עד אמצע העונה. זה החלק הראשון. כל התחרויות האלו יהיו ממקצה 90 ומעלה - לא יהיה איקסים,60,70,80 ופונים. זה יהיה בעצם תחרויות דירוג ובסוף ה-6 תחרויות האלו רק מי שמצליח לעלות עולה לתחרות סופית עם פרס כספי והכל. עכשיו כל חודש יהיו רק 2 תחרויות - שבוע כן שבוע לא - ולא יהיה מצב של 2 תחרויות בשני מקומות שונים. (שנה שעברה היו 36 תחרויות השנה מתוכננות רק 18 ומטה) בחלק השני זה גם יהיה כל חודש 2 תחרויות שבוע כן שבוע לא אבל זה היהי רק דירוג לאליפות הארץ - 6 תחרויות. בסוף ה-6 תחרויות תהיה את אליפות הארץ. כנראה שלא יהיו אליפות צפון ומרכז - למרות שיגור וניר דויד רוצים לעשות "אליפות צפון" רק של שתי החוות אלו
עכשיו - אפשר יהיה לעשות גם תחרויות בין התחרויות ה"גדולות" כביכול שיתקיימו. חווה יכולה לארגן תחרות ארצית רגילה - תחרות שלא מדרגת לשום דבר -היא יכולה בתנאי שאין עוד תחרות באותו שבוע. זה כביכול התחרויות ה"קטנות" והפחות חשובות. אני משערת שכל זה עוד נתון לשינויים אבל זה התוכנית הכללית. ואני אומרת שאת מה שנעם אמר לי - הוא היה בישיבה שהחליטו על זה. עכשיו השיעור שלי
אם זה מעניין מישהו. רכבתי על גיל - כרגיל עשינו איזה חצי שעה דראסז', ואז קצת קפצנו (בשורה) - יש כמה בנות שלומדות לקפוץ אז הואבלתי את השורה. הייתי צריכה לקפוץ כל פעם את האפרייט מטרוט - בלי צעד קאנטר. קיצר הגענו לגובה מטר שקפצתי מטרוט (פאק זה קשה רצח
הלכו לי הרגליים) ובגלל שגיל כל הזמן מסרב (בלי קשר להיום) נעם הראה לי איזה שיטה וזה ממש עובד! כאילו לפתוח ת'יידים קצת כשמגיעים לפני המכשול - ואז הוא לא מבין בדיוק מה אני רוצה ומדרבנים והוא קופץ. קיצר הלך מעולה -עשיתי גם שני מסלולים קטנים והוא היה ממש חמוד! ולא סירב! (נאמ...אנשים בלי תגובות על התמונה... אני מודעת לזה שהישיבה שלי נראית זוועה........
) אה ונעם רוצה שאני אתחרה במטר שנה הבאה (
חעעע אין מצב!) על גיל - כן בטח....
אולי ב-90 מחוסר ברירה..ארררררר..... והוא רוצה שאני אתחרה על גיל ולא על אוטי
אוף...

צדק8

New member
שי..ממממ...

דבר ראשון- אני עדיין לא מאמינה שקפצתי עם כפיר את ה-80 בשיעור השני שבו למדתי קפיצות
חשבתי שהוא יעשה לנו הכי הרבה 60 היום... דבר שני- באופן מוזר ביותר, אני מעדיפה לקפוץ מטרוט ולא ממטר..זה פשוט יותר נחמד..לא מלחיץ.. דבר שלישי- את אומרת שאין מצב..אבל יש לי הרגשה שהוא ישכנע אותך... דבר רביעי- אמרת שהוא מאוכזב, אה ?! מצתערת אבל לשלוח מישהו להתחרות במטר זה לא נקרא אכזבה. וזהו.

Shai Felton

New member
שחר אני בחיים לא יוצאת איתו למטר!

העיקר שהוא אומר לי שגיל לא משתגע בתחרויות! יא רייט..... אני מניחה שמטר = קאנטר
אבל מטרוט הרבה יותר קשה מאשר מקאנטר. טחחחחחח..... זה 80 לא ביג דיל

אני בדכאוווווווןןןןןןן לא רוצה 18..

תחרויות בשננההה!!!! זה כלווום!! אני לא יוכל לחכות כל כך הרבה זמן!!!!!!!!!! בלאטטטטט לא פייייייררר ובכל תחרות יהייו בין ה-40 ל-50 מתחרים!! דיייי יהייה מפוצץ?!!? איפה הם ירצו שיקשרו את כל הסוסים!?!?! ייהיו יותר מדי סוסים!! שלא נדבר על זה שאין חנייייהה!!!!! וווועעעעעעעע

כתבתי את זה כבר אבל מכיוון ששי

פתחה עוד אחד ומגיבים רק לשרשור שלה אז אני אכתוב את היום הארוך שלי עוד פעם...: אז אתמול לא ישנתי בלילה כי לא הייתי עייפה כי ישנתי יום לפני 16 שעות... אז ב-6 בבוקר התחלתי להתארגן לסוע לתחנת רכבת בית יהושוע.. וב-6 וחצי ככה הגעתי לתחנה.. ואז עליתי לרכבת לבנימינה ופגשתי את נועם! ואז בתחנת רכבת בנימינה ירדנו וחיכינו לאוטובוס שיקח אותנו לצומת עופר.. ואז הגענו לצומת עופר אחרי נסיעה של איזה 15 דקות.. ואז כשהגענו לצומת עופר ידידה של נועם שעובדת אצל דניאלה באה לאסוף אותנו משם אל החווה של דניאלה.. והגענו בדיוק מתי שדניאלה התחילה לרכב על "ים"(חחח שם מוזר אני יודעת..) והיא עשתה איתו קצת חימום ואז היא התחילה טראבר והאף פאס והרבה הרבה קנטר הפוך.. וגם שולדר אין בקנטר הפוך[וואו..! לסוס הזה יש מלא שיווי משקל!]. ואז דניאלה עלתה על מברוק אחרי שהגרום שלה חיממה אותו קצת.. והיא עבדה איתו על האף פאס וטרוט מכונס וקצת פיאף וטיפטיפה הארכות... ואז לנועם היה את השיעור שלו... והוא רכב על סטלה.. והוא עבד על הרבה על הטראבר... ואז היה השיעור שלי ורכבתי על נולי והיא הייתה פשוט חמודה! אחרי קצת חימום התחלנו לעבוד על שיוני כיוון מ-turn on the forehand והיה מגניבב..! ועבדנו הרבה על הצד הארוך לעבור מעצירה לטרוט ואז לעשות מעגל של 10 מ' קוטר ואז אחרי שיוצאים מהמעגל ממשיכים קצת בטרוט ואז עושים מעבר מטרוט לעצירה ואז שינוי כיוון מ-turn on the forehand.... ועושים אותו דבר לכיוון השני.. ונולי הייתה די טובה... ואז עשינו את כל הדרך בחזרה עם האוטובוס ואז לרכבת ואז הביתה... והיה יום כזה מעולההה!! היה כל כך כיף!!

TauraMan

New member
אני לא יודעת עם לצחוק או לבכות../images/Emo20.gif|א

זה טוב התוכנית החדשה? על זה עוד נצטרך לחשוב... אני אתמול רכבתי על דיזל, היה ממש מושלם!! בערב הלכתי למסיבה בחוף דדו בחיפה והיה מה זה מצחיק, מי שרוצה פרטים באיסיקיו.. זה לא המקום
מצרפת תמונה שלי ושל דיזל מאתמול-

טוי בוי

New member
לא היה לי שיעור בל היתי בחווה

ועזרתי בקיטנות! היה ממש נחמד וצירנו באורוות עם גירים ואז מחקנו עם מים... והכלבה של שירית אכלה לי את השוט... ודיברתי עם רנה אז אולי היה לי מחר שיעור עם זה יסתדר כי יש לה כבר שיעור אחד בבוקר ובצהריים היא נוסעת לחווה אחרת אז הניא צריכה לבדוק... ודינה מתה מקוליק אחרי ש-3 ימים רצופים סמי, פרנקי ולזלי ישבו לידה 24 שעורת וטיפלו בה עם תרופות ואתמול הרואפא אמר שיש לה 50 50 לחיות אז הרדימו אותה... וגרייט יצאה מהצליעה.. וסוף סוף קפצו עם סוס בלי מגנים והתנפחה לו הרגל עכשיו נזכרים לשים מגנים שקופצים אחרי שאמרתי 10010834573465ו74574658743765 וכתבתי לשים מגנים לסוסים שקופצים ולא לבלבל במגנים של הסוסים כי יש סוסים שצריכים את המגנים אבל אף אחד לא הקשיב לי רק שראו שקורה משהו... למרות שיש מגנים לסוסים אבל לחלק אין! יש לרמבו, טוי בוי, קלייד, ג'רי, סידני, מוגלי וגרייט אבל בידיוק באותו יום לא שמו לסידני את המגנים... לפחות היא לא צולעת... ועכשיו דיברתי עם פרנקי וג'רי פנוי מחר בבוקר....

טוי בוי

New member
היא אחלה של סוסה

רכבתי עליה פעם אחת וקפצנו והיא ממש חמודה אבל היא מכוערת... ופרנקי לא יביא עוד סוס להחלף אותה למרות שהיו לה 2 חצי פנסיון..

השיעור שלי.....

היום רכבתי על ביוטי... והיא הייתה מפוצצת אנרגיה!!! אז רבע מהשיעור היה כדי להרגיע אותה...! אז עשיתי איתה הרבה הרבה טרוט... ואז אחרי שהיא קצת נרגעה התחלנו לעשות מעגלים בקנטר ומעברים לטרוט מקנטר בלי מגע עם הפה כדי לראות שהיא מקשיבה לסימני גוף... ואז לקראת סוף השיעור התחלנו לעשות לגילדים... ויחסית לפעם שניה שהיא עושה לגילד בחיים שלה היא הייתה טובה! ניסינו לעבוד על זה שהיא לא תוביל עם הכתפיים במהלך הלגילד.. ואז עשינו טרוט על מושכות משוחררות על שני הכיוונים ואז עשיתי לה איזה רבע שעה הליכה ואז שטפתי אותה והלכתי הביתה...

Edubite

New member
השיעור שלי

בשבוע שעבר (שיעור קפיצות שלי ושל דין) החלטנו שבשבוע הבא נחליף סוסים לשיעור אז זה מה שעשינו היום דין-על אדי הדינוזאור וקרן-על אקו הקטנציק.. בהתחלה חיממנו אותם קצת ואקו היה מאוד נח אבל הוא לא נשאר לי בקצב קבוע.. אחר כך קפצנו איקס והיה ממש מוזר כי אקו קופץ עגול מאוד מעל המכשולים והמכשולים נראים "יותר גבוה" כשרוכבים עליו... אחר כך קפצנו אפרייט ואז עברנו לגריד.. היה נחמד מאוד חוץ מזה שלא היה לי שיווי משקל..חחח דין עשה את זה מושלם!!! למרות שהוא טוען שהוא הרגיש מאוד לא טוב! לדעתי הוא צריך לקנות סוס גדול שהוא יטוס להולנד!

MusTanG GT

New member
מושלם???פחחח ממש לא

היה נחמד אבל מוזר, לא הייתי רגיל... לקרן הלך ממש יפה...

Juli kleo rullz

New member
השיעור הפצצתי שלי! ../images/Emo15.gif

טוב אז ככה: היום רכבתי על סוסה בשם נובה... עכשיו היא יחסית צעירה והיא עובדת מעט מאוד זמן מסודר... בדרך כלל היו סתם עושים עליה הליכה ומשחריים אותה לכל היום במרעה... עכשיו היא הגיעה אלינו והיא הייתה ממש תולעת! היא פשוט לא ידעה ללכת בקו ישר חחחח אז בקיצור עבדו עליה ולאט לאט הא משתפרת... טוב אז היום רכבתי עליה... בקיצור המדריכה שלי אמרה לי שהיום רק נעבוד על תרגילים במגרש כלומר לא על להוריד את הסוסה על המתג או להרגיע אותה (כי היא לחוצה בטירוף וממש קשה להוריד אותה על המתג...) אז בקיצור התחלנו לעבוד על מעגלים ושינויי כיוון ועקלתונים וקווים שבורים וכל מני דברים כאלה... בקיצור היא הייתה ממש פצצה!!! אבל ממש היא הייתה מדהימה היא בכלל לא התפתלה והיא הייתה ממש מאמי... הקשיבה לתנועות גוף ולהכל! כל כך נהניתי.... רק חבל שעד שהיא נהיית מאמי ואחלה לרכיבה אני מפסיקה לרכב על סוסי ביצפר... חחחח

TauraMan

New member
השיעור שלייי!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

סופסוף קופצים גבהים נורמלים!! התחלנו באיזה 10 דקות עבודת קרקע, עבדתי בעיקר על להיות רכה ביד, שמעון רוצה שאני אנסה את דיזל עם הקאמור אבל אני חייבת להיות יותר עדינה ביד לפני שאני רוכבת עם משהו כל כך חזק. קיצור עשינו קצת טרוט, דיזל בפוזה הערבית האופיינית, ראש למעלה זנב למעלה ורוכב מקפצץ על הגב
אחרכך שמעון רצה שנעשה איזה 5 דקות קנטר מסביב למגרש, כל אחד היה צריך לעשות אחר, אני למשל הייתי צריכה לעשות בישיבה קלה כי היתי "תקועה" מדי באוכף בהתחלה.. ואז נכנסו לאיקס בטרוט, היתה קורת קרקע לפני וקורת קרקע אחרי והינו צריכים לסדר את הצעדים ולצאת תמיד על הרגל הנכונה, אז על מושכה ימין היה מעולה ובפעם הראשונה על מושכה שמאל יצאתי שוב על ימין אבל בפעם השניה גם היה נחמד. דיזל המופרע תקע קפיצות והעיף אותי חבל"ז!! כמעט פתחתי את הסנטר.. אבל על זה נדבר בהמשך
אחר כך שמעון העלה את האפרייט לאיזה 80 וקירב את הקורת קרקע שבמקום 2 וחצי לפני ואז צריך לקפוץ את הקורה פנימה ו"החוצה"(מעל המכשול ושוב לקפוץ את הקורה אחר כך, עכשיו היה לנו מטר וחצי לפני, קורה. זאת אומרת הינו חייבים להכנס הכי לאט שיכלנו ולגרות לסוס לקפוץ ממש עמוק, דיזל לא קפץ אף קפיצה לפני הקורה, אחר כך העלנו את האפרייט ל110 והחזרנו את הקורה למקום הרגיל ועשינו מיני מסלול, את האפרייט נכנסים על מושכה ימין יוצאים על שמאל אל החומה הקטנה של 110. היה מדהים!!! אם אנחנו יוצאים לתחרות ביגור זה או ב30 או ב31 אז אני כבר מתרגשתתתת!!!!

Shai Felton

New member
איזה כיייףףףףף../images/Emo39.gif

אני גם רוצה תחרות פנימיייייתתתתת

TauraMan

New member
זה עוד לא בטוח.. ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אבל הלוואי!! נ.ב-שי אני נכנסת לאיסיקיו אני רוצה לדבר איתך..

איזה שיעור שווה!!! כולם להיכנס...

אוקיי אז ככה... אתמול רכבתי והייתי על קלייד הוא ממש מאמי אבל לא קפצנו בגלל שיש את הקיטנה בבוקר אז כל הסוסי ביצ'פר לא קופצים איזה באסה
הקיצור עשינו המון קנטר והיה ממש כיף וגם האריכו לנו את השיעור...

אהה והגיע גם סוס ביצ'פר חדש לחווה..

הגיע סוס חדש מזה מאמי וקוראים לו גוליבר...

למעלה