Shai Felton
New member
שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה../images/Emo39.gif
טוב ממליצה לכם לקרוא בלי קשר לשיעור שלי - זה בקשר לעונה הבאה גם. דיברתי היום עם נעם והייתה היום להתאחדות איזה פגישה והם החליטו מה יהיה בעונה הבאה. והוא הסביר לי בדיוק מה יהיה ואם מישהו יודע עוד משהו אני אשמח לדעת כי לא הכל ברור עדיין. קיצר אז זה ממש לא יהיה כמו העונות הקודמות.. כאילו יחלקו את העונה לשני חלקים - חלק ראשון - ליגה. כלומר - כל חודש יהיו 2 תחרויות, במשך שלושה חודשים עד אמצע העונה. זה החלק הראשון. כל התחרויות האלו יהיו ממקצה 90 ומעלה - לא יהיה איקסים,60,70,80 ופונים. זה יהיה בעצם תחרויות דירוג ובסוף ה-6 תחרויות האלו רק מי שמצליח לעלות עולה לתחרות סופית עם פרס כספי והכל. עכשיו כל חודש יהיו רק 2 תחרויות - שבוע כן שבוע לא - ולא יהיה מצב של 2 תחרויות בשני מקומות שונים. (שנה שעברה היו 36 תחרויות השנה מתוכננות רק 18 ומטה) בחלק השני זה גם יהיה כל חודש 2 תחרויות שבוע כן שבוע לא אבל זה היהי רק דירוג לאליפות הארץ - 6 תחרויות. בסוף ה-6 תחרויות תהיה את אליפות הארץ. כנראה שלא יהיו אליפות צפון ומרכז - למרות שיגור וניר דויד רוצים לעשות "אליפות צפון" רק של שתי החוות אלו
עכשיו - אפשר יהיה לעשות גם תחרויות בין התחרויות ה"גדולות" כביכול שיתקיימו. חווה יכולה לארגן תחרות ארצית רגילה - תחרות שלא מדרגת לשום דבר -היא יכולה בתנאי שאין עוד תחרות באותו שבוע. זה כביכול התחרויות ה"קטנות" והפחות חשובות. אני משערת שכל זה עוד נתון לשינויים אבל זה התוכנית הכללית. ואני אומרת שאת מה שנעם אמר לי - הוא היה בישיבה שהחליטו על זה. עכשיו השיעור שלי
אם זה מעניין מישהו. רכבתי על גיל - כרגיל עשינו איזה חצי שעה דראסז', ואז קצת קפצנו (בשורה) - יש כמה בנות שלומדות לקפוץ אז הואבלתי את השורה. הייתי צריכה לקפוץ כל פעם את האפרייט מטרוט - בלי צעד קאנטר. קיצר הגענו לגובה מטר שקפצתי מטרוט (פאק זה קשה רצח
הלכו לי הרגליים) ובגלל שגיל כל הזמן מסרב (בלי קשר להיום) נעם הראה לי איזה שיטה וזה ממש עובד! כאילו לפתוח ת'יידים קצת כשמגיעים לפני המכשול - ואז הוא לא מבין בדיוק מה אני רוצה ומדרבנים והוא קופץ. קיצר הלך מעולה -עשיתי גם שני מסלולים קטנים והוא היה ממש חמוד! ולא סירב! (נאמ...אנשים בלי תגובות על התמונה... אני מודעת לזה שהישיבה שלי נראית זוועה........
) אה ונעם רוצה שאני אתחרה במטר שנה הבאה (
חעעע אין מצב!) על גיל - כן בטח....
אולי ב-90 מחוסר ברירה..ארררררר..... והוא רוצה שאני אתחרה על גיל ולא על אוטי
אוף...
טוב ממליצה לכם לקרוא בלי קשר לשיעור שלי - זה בקשר לעונה הבאה גם. דיברתי היום עם נעם והייתה היום להתאחדות איזה פגישה והם החליטו מה יהיה בעונה הבאה. והוא הסביר לי בדיוק מה יהיה ואם מישהו יודע עוד משהו אני אשמח לדעת כי לא הכל ברור עדיין. קיצר אז זה ממש לא יהיה כמו העונות הקודמות.. כאילו יחלקו את העונה לשני חלקים - חלק ראשון - ליגה. כלומר - כל חודש יהיו 2 תחרויות, במשך שלושה חודשים עד אמצע העונה. זה החלק הראשון. כל התחרויות האלו יהיו ממקצה 90 ומעלה - לא יהיה איקסים,60,70,80 ופונים. זה יהיה בעצם תחרויות דירוג ובסוף ה-6 תחרויות האלו רק מי שמצליח לעלות עולה לתחרות סופית עם פרס כספי והכל. עכשיו כל חודש יהיו רק 2 תחרויות - שבוע כן שבוע לא - ולא יהיה מצב של 2 תחרויות בשני מקומות שונים. (שנה שעברה היו 36 תחרויות השנה מתוכננות רק 18 ומטה) בחלק השני זה גם יהיה כל חודש 2 תחרויות שבוע כן שבוע לא אבל זה היהי רק דירוג לאליפות הארץ - 6 תחרויות. בסוף ה-6 תחרויות תהיה את אליפות הארץ. כנראה שלא יהיו אליפות צפון ומרכז - למרות שיגור וניר דויד רוצים לעשות "אליפות צפון" רק של שתי החוות אלו