שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה

TauraMan

New member
בדיוק!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

זה לא שאור הזיזה את הידם, או רמאוד מאוד מאוד יציבה עם הידים שלה ורוב העבודה שלה היתה עם הרגליים, היא שמרה על קשר קבוע אבל מאוד חזק וקצר וברגע שדיזל נתן לה שניה של ראש למטה היא שיחררה לו, הוא הרים את הראש היא חזרה לקשר קבוע חזק עד שהוא לאט לאט הבין שאם הוא עובד ארוך ונמוך יהיו עדינים איתו והרבה יותר כיף לו לעבוד ככה....

niko girl

New member
לא אמרתי שהיא מנסרת!!!!!!!!!!!!!!

אמרתי שזה כואב לסוס לנסר כי קראתי את ההודעה של רעות ורק הסכמתי עם רעות על זה שניסור כואב לסוסים!

ולי נראה שאת לא יודעת מה זה ניסור..

ניסור זה שמכאיבים לסוס בפה כדי שהוא יהיה על המתג ולא מורידים אותו אל המתג בעדינות! אז היא אמרה שהיא מכאיבה לסוס בפה............. סתומרת שהיא ניסרה!

niko girl

New member
כןןןןן...

אבל אפשר רק למשוך לסוס חזק בפה. תאמיני לי ככה אפשר להכאיב לסוס!

נראה לי שאת לא יודעת מזה ניסור!!

"ניסור זה שמכאיבים לסוס בפה.." ממש לא.. אולי זה התוצאה אבל זה לא זה!!!!!! לא כל פעם שמכאיבים לסוס בפה זה ניסור!! ובאמת.. סתמי אם את לא יודעת.. אני קצת עצבנית עכשיו אז אני ינסה להרגע קצת..... טוב בקיצור.. היא גם יכולה סתם לתת לו משיכה קטנה עם המושכות או מלא דברים.. לא חייב ניסור.. ולמה להתווכח!? היא הגיבה להודעה שלי שאי צודקת היא הייתה שם היא יודעת מה היא עשתה!! את.. לא!!

niko girl

New member
לא אמרתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמנסרים לסוס בפה אז זה כואב לו! לא אמרתי בכלל שניסור זה להכאיב לסוס בפה. אמרתי שמסנרים לסוס בפה אז זה כואב לו.ואם אל הבנתם נכון אז ככה זה היה אמור להיות!

לא אמרתי

שכל פעם שמכאיבים לסוס בפה סתומרת שמנסרים! אבל בסיטואציה של דורון סתומרת שכן! בגלל שהסוס הרים את הראש אז ישר היא הכאיבה לו כדי שירד בחזרה... ולא ניסתה לתקן אותו בלסת בעדינות........! אז היא ניסרה...!! מה כל כך קשה להבין?!

נראה לי שאת קשת הבנה או משו כזה..

יש עוד דרכים להכאיב (יותר נכון להציק) לסוס בפה חוץ מניסור!! והיא אומרת לך שהיא לא ניסרה.. אז למה להיות ***** ולהתווכח על עובדות?!!? כאילו פאק! היא לא ניסרה!! ואת אומרת שלא כל פעם שמכאיבים לסוס בפה זה ניסור אז למה נראה לך שהצורה שהיא הכאיבה לו כדי שירד בחזרה זה ניסור?! את כל כך מנוגדת לעצמך.. ובאמת.. מספיק.. היא אומרת שהיא לא ניסרה ונראה לי שהיא יותר יודעת מה היא עשתה לא?! יופי!

טוי בוי

New member
אני לא ראיתי מה היה שם אבל

רעות צודקת שכל פעם שמכאיבים לסוס בפה בצורה כול שהיא זה ניסור!!! ואני בעד רעות....

טוי בוי

New member
סליחה שכחתי...

מכאיבים לסוס כידי שירד על המתג או יעבוד בצורה מסוימת זה די ניסור...

שיו את אשכרה מטומטמת!

"ניסור זה שמכאיבים לסוס בפה כדי שהוא יהיה על המתג ולא מורידים אותו אל המתג בעדינות!" זה ציטוט מהודעה שכתבתי לפני. "לא אמרתי שכל פעם שמכאיבים לסוס בפה סתומרת שמנסרים! אבל בסיטואציה של דורון סתומרת שכן! בגלל שהסוס הרים את הראש אז ישר היא הכאיבה לו כדי שירד בחזרה... ולא ניסתה לתקן אותו בלסת בעדינות........!" עוד ציטוט ממה שאני כתבתי... עכשיו.. תקראי טוב טוב את מה שכתבתי לך ובמיוחד את המודגש ואז תגידי לי מי הקשת הבנה מבין שתינו אוקי??

וואל....... אם את כל כך רוצה שאני

יגיד לך אז באמת את קשת הבנה!! דורון ל-א ניסרה!! פאק באמת מה כל כך קשה להבין!?!? "לא אמרתי שכל פעם שמכאיבים לסוס בפה סתומרת שמנסרים! אבל בסיטואציה של דורון סתומרת שכן! בגלל שהסוס הרים את הראש אז ישר היא הכאיבה לו כדי שירד בחזרה... " בואי תקראי את זה שוב ותגידי לי מזה אומר אוקיי?!!? ואם עוד לא הבנת.. זה אומר שאת אומרת שבגלל שהיא הכאיבה לסוס בפה זה אומר שהיא ניסרה!! אז באמת אל תגידי לי שאת לא מנוגדת לעצמך טוף?! וזה בסדר חמודה.. את לא חייבת להדגיש לי את זה.. אני יודעת טוב מאוד מזה אומר! :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחע!

אפילו טוי בוי הבינה את זה ממך.. "רעות צודקת שכל פעם שמכאיבים לסוס בפה בצורה כול שהיא זה ניסור!!"

טוי בוי

New member
נכון שרוצים להוריד סוס על המתג

על ידי הכאבה בפה זה ניסור אם תיקראי תיראי שיצאת פה קצת אבלה כי אני הוספתי משהו ששכחתי לכתוב..כאילו כתבתי תפואנטה אבל קלטתי שלא מבינים כל כך... אבל גם סתם להציק לסוס בפה זה סוג של ניסור... בעיקר שזה כידי לגרום לו לבוא אליך..

זה לא שתיקנת את מה שכתבת!

את כולה הוספת משו.. ואם באמת היית קוראת את הכל.. היית מבינה מה הולך פה! כי רעות בעצמה כתבה אחר כך.. "לא אמרתי שכל פעם שמכאיבים לסוס בפה סתומרת שמנסרים" ואת אמרת "רעות צודקת שכל פעם שמכאיבים לסוס בפה בצורה כול שהיא זה ניסור!!!" שוב פעם.. נ-י-ג-ו-ד-י-ם-! אני חושבת שאני את שלי אמרתי.. אז.. :)

TauraMan

New member
כנסי הנה רעות..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

נראה לך שלסוס כואב להיות על המתג?

טוי בוי

New member
בידיוק ביוטי!!!

ניסיתי את גור הזה מהפאק והוא עבד איתי על טרוט ישיבה ורצה שאני יכאיב לג'רי בפפאה כל פעם שהרים את הראש ואאני ממש נגד זה! זה נגד כל הדרסאג' בדיוק מה שאני חשבתי שזה הורס אתהקשר ההרמוני! ואני עבדתי המון זמן כידי לקבל קשר הרמוני כזה עם ג'רי ואני כל כך נגד שיטת הלימוד של גור חוץ מזה הוא ניראה חולה נפש לגמרי!! ואני לא יקח איתו שיעורים בכלל!!!! מה זה להכאיב לג'רי כידי שירד על המתג!?

למעלה