שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה

טוי בוי

New member
כל היום הית בדיכאון נוראי!

בעיקר אחרי שעדי ולורן ירדו עליך בסרט וניסו לצרף אותי.... בקצור יש לך איסיקיו זה לא המקום...

קלייד רגוע מדי לדעתי

אהבתי את ג'רי אבל אני יושבת טוב מידי בשבילו והייתי קשוחה איתו אז הוא התעצבן והעיף אותי אחרי 2 סיבובים של באקינג... אני התאהבתי בטוי בוי הוא אחלה אני אוהבת את הצד העקשני שלו... יש לי תחושה שהוא עוד שניה אומר לי "דווקא דווקא" היום היה מצחיק איתו

טוי בוי

New member
"יושבת טוב מידי"?!

ג'רי לא מעיף רוכב "שיושב טוב מידי"! ג'רי טורבריד סוס מרוצים לשעבר שניקנה בחול על ידי רוכב מנוסה מאוד שהטריף אותו בקפיצות ובטיולים {בגלל זה לא קופצים או מטילים איתו...} חוץ מזה הוא סוס מרוץ לשעבר ולכן הוא עושה באקינג ופותאח לפעמים כי הוא צריך להוציא מרץ... הוא לא יעיף רוכב טוב אולי יוציא מרץ... .אבל רוכב טוב גם לא יפול ממנו בגלל שהוא רוכב "טוב מידי"... ג'רי מעיף רוכב שמציק לו ושהוא לא יכול לסבול את נוככותו... לדוגמא רוכב שרוכב עליו חזק מידי, רוכב שמנסר אותו, רוכב שקופץ לו על הגב, רוכב שמכאיב לו.... וגם עם הוא עושה באקים אז זה באק אחד או שנים ולא 2 סיבובים...אולי שני סיבובים כי לא ירדת לו מהגב... לי הוא עשה רק 3 באקים בחיים שרכבתי עליו! ואני רוכבת עליו כבר שנה!!! ובחיים לא נפלתי ממנו! ותחשבי על זה שזה סוס מרוצים וכל זה ושהוא ממש חם מזג ואני רכבתי עליו אחר שבועיים שלא רכבו עליו! וגם הוא לא שה לי באקים ולא התחיל לרוץ ולא כלום הוא נשמה!!! טוי בוי סוס הדווקא זה ידוע....חחח

אני כשוחה מידי בשבילו ולא נתתי לו

לעשות מה שרצה והוא לא העיף אותי סתם אלא בגלל שאחד הסוסים האחרים נראה לי סידני התחיל ואז הוא היה אחריו. לא אמרתי שאני רוכבת טוב וגם לא טוב מידי...

טוי בוי

New member
סתם יום סתנדרתי!

חוץ מכול הריבים שהיו בקיטנות וזה שאני היתי צריכה להיות באמע... ואני מצתערת אם פגעתי במישהו תמרה יש לך איסיקיו?! אםם הגעתי בבוקר עם שירית ב-8 וקצת ובסוף לא לקחתי שיעור עם רנה כי היא לא יכלה.. עבדתי בקיטנות וטיפלתי בסוסים וחטפתי על כל הכולם עצבים ואז נהיתי בדיכאון... ואז היתי עם הקיטנה הפנימית עד 1 וחצי שכולם הלכו.. ואחרי כל הריבים ושניסו לגרום לי להיות בצד אחד [אני עוזרת שם אני לא יכולה להיות לטובת מישהו !!!!] ואז נישארתי עד הערב... ומחר יש לי שיעור [סוף סוף תודה לאל!] אז אני יבוא לעבוד גם אבל רק מהערב... בנוסף לכול הצרות שהיו היום {בלי לפרט!} גם היתי חולה... והרגשתי ממש זוועה!

אלוש הקייטנה עיצבנה את כולם היום!

במיוחד בסרט שעדי אמרה שיש לה מידה גדולה בנעליים ואמרתי שנשים עם מידות גדולות הן הכי מפגרות ושהיא ירדה על זה שאלה במידה 39 סטומות ואמרתי שזה לא יכול ליהיות כי היא לא 39 ראית איך אביעד נקרע מהיציאה שלי??? זה היה גדול!!! וואי אבל לורן ועדי ממש עיצבנו אותי היום במיוחד בקטע של "הזוג המושלם" כשעשיתי מסאז' לאביעד... אהבתי את הקטע שהבאת לי את המים הקרים ושהעפתי הכל על עדי... זאת הייתה הנקמה היומית שלי היום קפצתי לא רע עם טוי בוי...הוא עשה באקינג ואז הפסיק ונכנס לי לגאלופ מטורף... ביום ראשון אני אולי אקח את הפונית לטיול את באה מחר???

הרכיבה שלי היום+היום הכייפי שהיה לי

טוב אז ההורים שלי חזרו היום בבוקר מניו יורק.. והם הביאו לי הרבה מתנווותת.. כמובן שבגדים....וגם שמיכה לבנה ממש יפה לתחרויות! שממש אהבתי... והביאו לי גם מכנס רכיבה שחור ממש נוח ויפהה... והביאו לי גם כיסוי כזה לאוזניים רק שזה כזה יותר מדי ערבי! אני יצרף תמונה.... כזה יש לי רק בכחול כהה.. אז שמתי את זה על אפולו היום וזה ממש ממש יפה לו.. אבל אני מפחדת שיהייה לי פאדיחות בתחרויות שנה הבאה.. ויצחקו עליו
.. אז רכבתי עם זה רק בטרוט לראות אם זה יפריע לו... וזה לא הפריע ואז הורדתי כי גם ככה היה חם אז לא רציתי שיזיע באוזניים... והיה לי ממש כייף היום איתו! הוא עבד אקטיבי וממש טוב על המתג... גם לימדתי אותו ללכת אחורה כמו שצריך... והוא עשה את זה יפה מאוד... עבדתי איתו על אפרייט פיצקי בגובה של 50 ס"מ.. אפילו לא..זה היה על החור הראשון של העמודים.... ועבדתי על המרחק שאני יחליט מאיפה הסוס יקפוץ ובאיזה קצב.. והיה ממש טוב.. גם אם הסוס היה צריך לקפוץ מרחוק לא פספסתי את הקפיצה.... ועברתי איתו מעל קורות שהיו מפוזרות במגרש והיה ממש טוב... חחחחחח ואז שטפתי אותו ואחר כך שתיתי מים מהכוס פלסטיק שלקחתי.. אז ראיתי שהוא צמא ורציתי שהוא ישתה איתי.. אז שמתי ביד מים והוא ליקק ממני! איזה פשושששששש
!!!!! חחחחח וזה היה מים קרים אז הוא בכלל נהנה.. ואז הבאתי כוס בשבילו.. וכל פעם שפכתי קצת ליד בזמן שהוא שתה מיד ימין שלי.. חחחחחחחח.. חוץ מזה!! אבישי זה מישהו שמתעסק באוכפים ובעור ועושה צ'אפסים יפים כאלו לתחרויות.. הוא בא לחווה ומדד לי את הרגל!!1 והוא מכין לי צ'אפסים מעור, 2 שכבות עור!!!! שאפשר להתחרות איתן! והוא אמר שמחר הן כבר יהייו מוכנות והוא יביא לי אותן לחווה!! קיצר היה לי אחלללללהה של יוווום! ממש כייף!! ומחר יש לי שעור ב-5...

Shai Felton

New member
דרורייי../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

תתחדשי על הכל! אני בטוחה שזה יפה על אפולו...טחחח... זה חמוד! אפולו נשמע כזה מאמיייי

RoNy S

New member
דרור תביאי היום מצלמה

ןאני יצלם אותך... עומר רוכב איתכם היום

TauraMan

New member
היה מ-ד-ה-י-ם!!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

תשאלו את אור... חחח באנו ב7 וחצי כזה אני אור ושירלי אור הביאה לי ספר עם תמונות מה זה יפות! ואז הכנוט את הסוסים עלינו ב8 וקצת אור רצתה את דיזל, לכסח לו קצת את הצורה כדי שיעבוד נכון עם הצוואר, לדיזל יש בעיה שבלי מרטינגל גרמני או מושכות גרמניות הוא לא עובד נכון על המתג! קיצור אור עלתה הלכה איתו "מכות" במשך איזה 10 דקות אני הלכתי הצידה לעבוד עם נפו, די! הוא עדין מדי!!! אבל הוא כל כך השפתר! הוא כבר לו מכניס את האף פנימה מדי וגם לא עודב כל כך נמוך וחסר אנרגיה כמו פעם! וההליכה והעצירות השפתרו בטירוף!! שחזרתי לחלק עם האור(לא אור ינקו אלא אור, מנורות
) פתאום אני קולטת שני סוסים על המתג, קאיה ודיזל, ולא מבינה מה עובר על דיזל.. חחחחחחח אור הסבירה לי שיטה שעובדת מעולה על דיזל, הוא מרים את הראש, מכאיבים לו בפה הוא מוריד אותו עוזבים אותו ונותנים לו להשאר למטה, עליתי על דיזל וואו!!! זה לא אותו סוס!! אור פשוט מלכה!!!!!!!!!!!!! הוא היה יותר עדין מנפו ובפעם ראשונה שראיתי אותו נשאר למטה כי נוח לו!!! זה פשוט לא היה דיזל!!!

mkuzi

New member
חבל...... כנסו

שני דברים:1) חבל שאני גר רחוק מכם אחרת יכולתי לראות את הסוסים היפים וכל הילדים שמתכתבים פה.(החוה שאני רוכב בה נמצאת במרחק חצי שעה נסיה מהבית שלי ואין אפשרות (מבחינה טכנית) להגיע אליה ברגל 2) חבל שאתם מכאיבים לסוסים כדי להוריד להם ת'פה יש שיטות אחרות לעשות את זה........ ובואו נקדיש לזה מחשבה- יש להם חתיכת ברזל בפה........

ORIKA

New member
תקדיש לזה מחשבה...

דיזל, ברגע שהוא מעוגל(בדרך כלל ע"י דרך מלאכותית כמו גרמניות וכו') הוא עובד מעולה עם הגוף שלו כי ככה בעצם יותר נוח לו. אבל ברגע שרוכבים איתו בלי כלום(גרמניות) הוא הופך את הראש לגמרי. ותאמין לי שניסינו כבר את כל השיטות(עדין, משוחרר, חופשי) הסוס פשוט לא מבין מה לעשות עם עצמו. אז זה לא שעליתי עליו והתחלתי להביא לו מכות בפה(חס וחלילה!) אלא פשוט עשיתי עבודה נכונה כמו שאני עושה על כל הסוס אבל רק עם יותר מתח(גם בפה ובמיוחד ברגל). אז עבדתי איתו יותר חזק מהרגיל אבל עובדה שרק ככה הוא הבין שברגע שהוא מתעגל יותר נוח לו. תהיה בטוח שיש לי מספיק ניסיון שבמידה ואני מגיעה עם סוס למאבק(וזה אף פעם לא קורה) אני מסוגלת לעשות זאת בדרך הנכונה ובסוף הסוס מבין.

זה שמנסרים לסוס את הפה זה לא נעים

לו ולא כיף לו ובכלל שלא נוח! אתן פשוט אגרסיביות עם הידיים מה שהרבה רוכבים בארץ עושים... הם פשוט מנסרים! וחבל על שתיכן שחשבתי שאתן קצת יותר חכמות מזה..! למה נראה לכם שלסוס נוח שמכאיבים לו בפה?! אז רק שתדעו זה בכלל לא נוח! ונכון, הסוס מוריד את הראש אבל זה לא בא מרצונו החופשי. ובאותו רגע שהכאבתם לסוס איבדתם את הקשר ההרמוני שהיה יכול להיווצר ביניכם אם רק הייתם יותר עדינים.

niko girl

New member
../images/Emo45.gif

זה קורה גם בווסטרן בארץ. אנשים מורידים את הראש של הסוס בניסור וזה לא הכי נעים לו. אנחנו מנסים לא לעשות את זה ואם בטעות קורה..או חייבים לעשות את הז כדי להעניש את הסוס אז פסדרר. אבל לא כל הזמן! כי זה כבר מציק. אבל אני לא אתערב זאת רק דעתי בנושא!

בנות נראה לי שלא הבנתם!!!!!!

היא לא אמרה שהיא מנסרת את הסוס!!!!!! היא אמרה שהיא מכאיבה לו בפה.. אפשר לפרש את בכמה דרכים.. לפי מה שאני מכירה את דורון ואור (לא שאני ממש מכירה אותם אבל ראיתי כמה שהם אוהבות את הסוסים שלהם..) הם לא יעשו שומדבר בשביל להכאיב לסוס!! הסוס מרים את הראש.. מקבל מכה קטנה.. וכשהוא מוריד משחררים לו!! ככה הוא לומד שכשהוא מרים את הראש זה לא נעים וכשהראש שלו למטה זה נוח!! זה נקרא ללמד סוס..

למעלה