שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה

RoNy S

New member
אוקיי אז...

הייתי בעמק זהר שלושה ימים ורכבתי פעמיים ביום... שבאתי רכבתי על ג'וני(אלוף הצפון ב60 למי שמכיר) והוא היה ממש חמוד... הוא זורק את הרגליים וזה כל כך חמווווווווד אחרי זה בשש היה טיול ואני רכבתי על חוואג'(
) והוא פשוט מדהיםםםםםם יום אחרי רכבתי בבוקר על חוואג' והוא היה ממש חמוד...ולא קפצנו... בערב רכבתי על קוזט....היא כל כך חמודה!!! ואתמול בבוקר קפצתי עם פוצ'יני... קפצנו אוקסר של משו כמו 80 עוד אפרייט עם גדר שחורה כזאת מתחת של 80 - 90 ואיקס מסכן לחימום... והוא היה בסדר.. לא אהבתי אותו כל כך...אבל הוא קופץ ממש טוב...ובארבע וחצי יצאנו לטיול והייתי על פליקס...ומלא זמן עשינו קנטר והיה כל כך כיףףףףףףףף

השיעור שלי... פיץ.

ובכן, אני רוצה להגיד לכל השמחים- יפי!!!!
ולעצובים- be happy!!!! __________________
_______________יום שני: לאחר שעשינו סיבובי פוני לילדים של האמהות החד הוריות שבאו לירושלים עליתי לשיעור: ובכן, רכבתי על קווין, רוני עשתנה לי לונג' ועשינו וולטינג!!! היה כל כך כיף!!! עבדנו על הליכה טרוט קאנטר, שיחרור בקאנטר, תרגילי הרפיה בהלכיה, טרוט וקאנטר... היה ממש כיף!!!! ניסיתי גם לשבת הפוך אבל בטרוט קווין החליטה שלא נעים לה והיא התחילה באקינג... חחח, זה היה דווקא נוח!!!
. השיעור היה קצר, 30 דק' סך הכל.

טוי בוי

New member
יש לנו בחווה את אלופת אוסטריה

בוולטיג'! אבל לא וולטיג' של טרוט קאנטר ובלי ידים אני מדברת על תרגילם!!

הוא פשוט תותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כהיום היה לנו שיעור נחמד כאב לי הראש מאוד מאוד מאוד אשקרה כל צעד דפק לי הראש ואז נתנו לי אקמול ולאט ולאט כבר שככתי מהכאב ראש..... וקפצנו אין אן אוט ואז צעד אוקסר (כמו שלאון אוהב) וההינו תצריכים לעשות את הכול עם ידים בצדדים בלי מושכות וזאוס(שם זמני) היה פשוט תותח הו אקפץ את זה נקי ואני בלי ידים והגענו לאוקסר מטר 30 הוא אכל את זה בלי מלח..... לדרורוש לא היה משו היום אפולוש סירב לה קצת והיא נפלה...... היה לה רגע של יאוש אבל היא היתגברה על עצמה ובסוף הצליחה..... אבל זאו היה ענק!!!!!!

אממממממ כמה תיקונים..

היה לאליעד ממש טוב.. באמת הסוס קפץ ממש מדהים.. לא הסתכלתי על הישיבה שלך אבל הסוס ממש קפץ יפה... והוא הפיל לך פעם אחת והוא בהתחלה דרך לך כל פעם על הקורות... והוא לא סירב לי בכלל חוץ מפעם אחת שאחרי שנפלתי אחרי האוקסר של ה-1.30 אז הוא פחד וגם אני... ואחרי זה באתי שוב והוא קפץ את זה פצצה אני לא כל כך התאוששתי מהקפיצה כי הוא הביא ממש זינוק.. אולגה אמרה שהוא קפץ מעל לפחות 15 ס"מ.. ואיבדתי תארכובות וכזה התנדנדתי מצד שמאל לימין כמעט שוב נפלתי.. ואז חזרתי לאוכף... לא הייתי כל כך מרוצה כי עד ה-1.20 קפצתי בלי מושכות וידיים בצדדים והיה בסדר אפולו התלהב יותר מדי והתחיל לרוץ ישר אחרי.. ואז לקח לי זמן עד שעצרתי אותו אז ליאון אמר לי לבוא עם מושכות עכשיו... ואז ב-1.30 היו לי קצת בעיות גרמתי לו להפיל כי הפרעתי לו ואיבדתי את כל הקשר שלי איתו...
... התבאסתי.. אבל חפיף.. גם זה יעבור... וממש התייאשתי ובסוף עליתי ושקפצתי את האוקסר בסוף אז אמרו לי כולם שהיה ממש יפה וטוב שלא ויתרתי... ואפולו לא סירב לי אליעד!!!!!! אתה מנסה לגרום לי להראות באור יותר מדי גרוע....

תיקון ובקשת דעה......

כשסוס משוך אותך כשאתה מיתקרב למיכשול משו כמו 10 מטר לכיון שאתה בכלל לא רוצה ....... זה ניקרא סירוב? תגיבו ........

עזוב אין לי כוח להתווכח איתך...

אבל אתה פשוט חרא של בן אדם שאתה במקום לעודד אותי מנסה בכלל להגיד דברים לא נכונים... בכל מקרה תמשיך בינתיים לשמור על הרגליים שלך וללמוד להשתמש בדורבנות ולא לפצוע תסוס כל פעם ולהוריד לו דם...

Shai Felton

New member
10 מטר מהמכשול?../images/Emo12.gif../images/Emo39.gif

וחוצמזה אם היא אומרת שהוא לא סירב לה כנראה שהוא לא סירב לה - היא הייתה על הגב שלו - היא יודעת
ודרורי לא נורא! יש גם ימים כאלו....

Shai Felton

New member
אלונה../images/Emo39.gif

אם הפורום הזה היה מלא בהודעות וזה מילא הייתי מבינה אבל מה אכפת לך שהוא לא משרשר כל עוד נפתחת פה במקרה הטוב הודעה אחת ביום
גם ככה הפורום שומם זה לא עושה בלאגן אם תפתח הודעה חדשה...

ללמד אנשים לשרשר זה ממש לא...

בעייה.. אבל ברגע שזה מגיע לאליעד
אני אפילו לא הייתי מנסה... אוקי!? כאילו הבן אדם התחביב העיקרי שלו זה להתקרצץ על אנשים וכמובן לנסות לחרמן אותם.. *אהמ* שי *אהמ*.. וגם שתנסי להסביר לו להפסיק עם זה!! הוא בחיים לא יפסיק כי הוא לא קולט... אני חושבת שזה יהייה קשה ללמד אותו....

ללמד אנשים לשרשר זה ממש לא...

בעייה.. אבל ברגע שזה מגיע לאליעד
אני אפילו לא הייתי מנסה... אוקי!? כאילו הבן אדם התחביב העיקרי שלו זה להתקרצץ על אנשים וכמובן לנסות לחרמן אותם.. *אהמ* שי *אהמ*.. וגם שתנסי להסביר לו להפסיק עם זה!! הוא בחיים לא יפסיק כי הוא לא קולט... אני חושבת שזה יהייה קשה ללמד אותו....

טוי בוי

New member
היה לי שיעור...

העתי ב-1; 2 בערך וטיפלתי בסוים ואיכפתי אותם ואז איכפתי לעצמי את ג'רי לשיערו ולפני זה עשיתי לו קצת לונג' כי לא עבדים איתו כל כך סביר ויש לו המון מרץ... ואז עליתי עליו וגור הגיע {החולה נפש מהפארק} והתחיל להדריך אותי הוא די נחמד אבל הוא ווירדי לגמרי!!! עבדנו על הטרוט ישיבה ולג'רי עוד היה מרץ והשוט דרסאג' שלי הפחיד אותו קצת אז הוא רץ ואני ניתרתי באוכף והלך די רע ועוד גור רתה שאני יכאיב לו כל פעם שהוא מרים את הראש {כמו שכתבתי לרעות ורעות כתבה שזה הריסת כל הקשר ההרמוני לגמרי!!} ואז היה לי קצת קשה {אני ממש לא עובדת על טרטוט ישיבה ואני פשוט ניראת זוועה בטרוט ישיבה!!!} אז גור אמר לי שבטרוט ישיבה אני מורידה את הראש ואז כל הקטפיים שלי גם אבל כעיקרון הכול טוב ויפה... ואז עשינו טרוט קימה והלך לי מצוין וג'רי הלך מדהים!!! ואז גור אמר לי שהבעיה זה שבארץ שוככים את הטרוט ישיבה {די נכון} אז זה היה לי קשה אבל שכעיקרון אני רוכבת ממש בסדר {בנאדם תפרגן...חחח לא סתם באמת שהיה לי שיעור טוב אבל הטרוט ישיבה היה נוראי!!!}... אמרתי לו שאני ירכב עם רנה אז הבוא אמר לי שזה ממש טוב ושאני יכולה גם לרכב איתו {כן בטח..חחח} הוא די חושב שהוא גילה לי את אמריקה אבל זה לא נכון בכלל אני מודעת לטרוט ייבה הקושל שלי... אני צריכה ללמוד לשבת בו טיפה יותר משוחרר אבל לפחות בטרוט קימה הכול בסדר וגם רנה אמרה אתזה אז שיחשוב מה שבא לו... ביום חמישי יש לי שיעור עם רנה!!! ואולי סוף סוף סמי ידבר עם פרנקי ויגיד לי מה קורה ואם אני יכולה לרכב על שוקי שיעבוד... סמי ממש נמתך עם שחות לפני שבוע הוא אמר לי שהוא רוצה שאני ירכב על שוקי ואני אמרתי לו לשאול אתתפרנקי ועד עכשיו הוא לא שאל!

טוי בוי

New member
ארר!

לפעמים שירית כל כך מעצבנת!!!! היתי אמורה היום לעבוד בקיטנה בבוקר והגעתי אליה הביתה כידי שתאסוף אותי והיא אומרת לי שהאותו מלא! אני כל כך התעצבנתי על שירית עכשיו!!!, אני אמורה לעבוד היום ומה פתאום היא אומרת לי שבן וגאי באים. זה היום עבודה שלי!! הם 2 שמקבלים כל אחד מה שאני מקבלת בידיוק על אותו יום עבודה ואני תמיד בימים הקשים שצריך 2 עובדים! והם ביום שאני יכולה לעבוד בו בלי יד אחת! כאילו ששני עובדים עושים את העבודה שעובד אחת אמור לעשות ועוד גונבים את זה ממנו! אבל שירית אומרת שלא היתקשרתי לאשר שאני מגיעה! טוב מה לעשות שלא היתי בבית כל היום!! אם היא התיה מתקשרת אז זה היה פוטר את כל הבעיה חוץ מזה אם אני לא מתקשרת היא אמורה לטלפן אלי ואני יודעת שאני ממש לא בסדר! אבל לפחות שתברר לפני שהיא עושה משהו כי אני כן היתי אמורה לבוא! וזה העבודה שלי בכלל ואני גם רוצה לקבל עליה את השיעורים שמגעים לי! והכי מעצבן זה שעוד ביום חמישי היא אמרה לי לא לאחר כי אבא שלי עשה קצת בעיות בבבוקר אז איחרתי והיום עוד הגעתי לפניה היא אמרה לי לא לבוא! אני מבינה אותה אבל היא ממש זילזלה היום! זה מעצבן! כל כך מעצבן שבן וגאי גונבים לי את ימי העבודה ועוד דווקא את הימים הקלים!! אני עובדת שם שצריך 2 עובדים והם שלא צריך עוזרים בכלל אפילו! והם 2! זה לא שאני שונאת אותם או משהו הם ממש נחמדים אבל זה כל כך מעצבן! היתי יכולה עוד לישון חזרתי אתמול ב-2 בלילה הביתה והיום התעוררתי ב-6 כידי לבוא והיא גירשה אותי! ובן וגיא עוד חושבים שאני מאניקית! אררררגגגגגגג!!!!!!!!! מחר אני לא יודעת אם לבוא...אחרי היום ויום חמישי ויום רביעי!

GrEeNwOmAn

New member
מקפיצה+++../images/Emo175.gif

אוקיי אני הולכת לחווה היום... נחכה ונראה מה יהיה...

למעלה