שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה

ווואלה?!? היום אני יראה אותו.. ו...

מה קרה שרכבת ביום רביעי ולא חמישי??? ייאייייי ואבישי זה שעושה שצ'אפסים אז הוא בא היום לחווה.. אני צריכה להיות שם ב-2!!! והוא מודד לי תרגללל ויעשה לי צ'אפסיםםםם

שיוו טיול מעולה!

אוקי אז הלכנו היום לחווה אחרת כדי לעשות טיול היה מעולה בהתחלה התחלנו אנחנו כל המתקדמות והעוזרות! זה היה דנה דנה שלי עמית סתיו נופר שיר לידר יעל טל (חחח אהובה של שלי!) משה(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) ומאיה (יש לה סוס מושלם!!) היה ממש כיף הייתי על הסוס הכי מהמם בארץ!!!! סוס ענקי מסיבי מפלצתי ממש! מסוג שייר!!!!!! איזה מושלם חום בהיר עם גרביים(ופווול שערות על הרגליםי) לבנות! רעמה מלכה וזנב מלא לאללה בצבא שחור עם כתם לבן לאורך המצח איזה בון בון!!! קראו לו וויסקי אני איתאהבתי בו!! הוא מושלם הוא נוח והוא ענק!!!!!! חחחחחח כולם קינאו בי ורק אני ושיר רכבנו עליו! חעחעחעחעחעחע זה היה טיול ארוך ומגניב ליוו אותנו רכבים ועשינו קאנטרים וכו..... כל פעם הוציאו לנו מהרכב לשתות ואם מישהו רצה להפסיק לרכב וכו... היה ממש נוח וכיף! ואז הגענו לחורשה וקשרנו תסוסים ושמה חיכו למנו אנשים וזה..... הכינו לנו תהה והיה לנו שם ארוחת בראנצ' (או בעיברית-בוהוריים -בוקר וצהריים יחד!) והיה אחד שרוכב שם שמנגן על גיטרה וסתיו הפיצית התחילה לשיר לנו והיה כזה מצחיק והיא כזה מתחילה לסלסל! היה מעולה ואז הוא ניגן את השיר "עיניין של זמן" וכולנו שרנו (ונזכרתי בדרורי -בידיוק מה שדיברנו אתמול!) ואז עליינו שוב ורכבנו חזרה ובדרך הבייתה היה יותר מצחיק למה שלי הזאתי מחורפנת והיא ביקשה שהנהג ישים שירים של טיף וטף (יש לה תדיסק!) והיא התחילה לשיר ועכשיו הגענו ואכלנו פלאפל שהביאו לנו היה טעים ומחר תודע לאל זה היום האחרון של הקייטנה (3 שבועות עם 25 ילדים שרק 7 מהם בערך כבר יודעים לרכב!) קיצור זה היה מטיש לאללה וטוב שזה נגמר ואני אולי כנרה אולי אולי טסה ב10 עד ל 16 לחודש וזיהו :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) אהה ואתמול היה לנו שיעור מצויין עם יניב!!! מהמעולים גם שלשום! חח

TauraMan

New member
וייסקי?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

באיזה חווה עשיתם את זה? אם את אומרת בחוות דובי אני מתעלפת.. חחחחחח וגם אני כל אתמול שרתי את עינין של זמן... אחח.. סדרת איכות(חוץ מהבגדים של אביב...)

TauraMan

New member
רכבת על אח של קאיה!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אח של קאיה!!!!!!!!! ויסקי מחוות דובי שמשמש לסוס טיולים, הוא שייר מדהים והוא אח של קאיה...

לאאאאאאאא..

משה הוא אהובה של שלי!! שלי היא אהובה של טל!! מיכאל הוא אהובה של סתיו(הקטנה)!! באקי הוא אהובה של לידר!! ו...... שכתי מישו?! אולי..... ובאממת היה כיף!! רכבתי גרוע אבל עדיין כיף.. אני רכבתי על סוס שדיי דומה לקרמבו.. באקי.. כי הוא באקסקין.. וואי אני עייפה מתה גמורההה!! לישוווווווווווווווווווווווווווווון!

../images/Emo99.gif עניין של זמן שיר שוללט, אני

כל הזמן שומעת אותו!!! אפילו עכשיו, ואחר כך.. ומחר!!!! שיר שוללללללטטטט.. חחחחחחחחחחחחחחח על מה דיברנו? אהה הבלונדה?? חחחחחחחחחחחח היה לי קטע איתה היום.. פחחחחחחחחח.... יאאאא אולי ראיתם שם את בוסינקה שלי?!?! אני מתגעגעת אליווו!! סוס מושלם שלייייי..... ומישהי שם רכב על סוס בשם חומי??? שזה ג'אז שהיה אצלנו.. או מישהו רכב על בלק ג'ק? סוס אפור-חום כהה.. חמוד בטרווףף! שמנמן!! שלא כל כך זז.... מישהו רכב עליהם.??

דרורי ודורני!

חחח נופר אמרה לי כשהייתי על וויסקי שהיא חחושבת שזה סוס שקשור לעין המפרץ או משהו אמרתי שלא נראה לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לוזוכרת מה היא בידיוק אמרה אממ כן חומי היה שם אבל השני לא לילה (הסוסה של לידר!) הייתה ממש חמודה!!! ורמבו הזה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כל כך דומה לצ'יף של נופר! זה הרג אותי רק אין לו גרביים לבנות!

נכוווווווווווווון!!

אני לא בטוחה אם הוא מעין המפרץ.. נכון יש אץ הסוס הזה ששמתם תמונה שלו ושל דורון?? סוס אפור לבן יפיוף עם ראש גדול כזה????? שימו את התמונה שווווווב!

איככככככס ../images/Emo5.gif אמיר סוס.......

מכוערררררר בטרווווווווףף!! לא סובלת תסוס המגעיל הזה...

לא..מכרו את בלק ג'ק לחוות דובי..את

אמיר, יש איזה מישהו בחווה שרוכב סתם לכייף והוא שגריר... והוא קנה את אמיר ובחצי מהשבוע רוכבים עליו רוכבי בית ספר.... הנה תמונה של בלק ג'ק.. הוא הסוס הכי ימני בתמונה.. הוא אפור-חום כהה כזה חמוד!!

איזה כיף לך..

נשמע שממש נהנת. היה לי נורא נעים לשמוע את הסיפור כי באמת רואים שנהנת ושזה היה כזה מושלם. תמשיכי לבלות ככה כל החיים, זה מביא אושר תמידי

אני לא יכולתי וגם

אין לי עדיין קבוצה קבועה כי פירקו לנו את הקבוצה אז אני מנסה כל מיני קבוצות אבל כנראה שאני ארכב ביום שני וגם עוד איזשהו יום אני לא יודעת עוד אבל אולי זה יהיה גם יום חמישי... ראית היום את גוליבר??? הוא ענקי!!!

גאדדדדדד מה זה הגודל של.....

הפרסות של הסוס הזה?!?!?! אני עוד שנייה התעלפתי על הרצפה!!!!!!! הוא חצי שייר... ורואים עליו והוא ממש חמוד ומתוק!! אבל מה זה הגודל של הפרסות האלו!??! זה כמו 2 פרסות של אפולו ביחד!!! אבל הוא מסכן! יש לו פצע ענק ברגל!! ממש גדול.. ופטריות בכל הרגליים.. והתחילו לטפל בזה...

טוי בוי

New member
מתי רכבת על קלייד?!??!?!?!

אםם אם את חושבת שאני כועסת עליך או משהו כזה זה בכלל לא נכון... פשוט היתה לי מין הרגשה כזו שבגלל שישבתי עם עדי והשניה אז את כעסת עלי סתם הן הצחיקו אותי אבל הן כאלו....פרחות....ואני לא אוהבת את זה שהן יורדות עליך...

למעלה