שרשור מסנג'ר/תמונות וזה.

UrBaN Man

New member
שרשור מסנג'ר/תמונות וזה.

בוקר טוב לכם. הממ, אני מעוניין בכך שכל אחד יכתוב כמה דברים על עצמו, כגון: שם: גיל: איזור בארץ: להקה אהובה: שיר אהוב של נייטוויש: מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: מסנג'ר: תוכנת מסרים אחרת: מייל (?) : ותמונה... הוסיפו תמונות, באמכם!

Itay Simons

New member
נו טוב ../images/Emo3.gif

שם: איתי/מחלב/מחלבוס/שליין גיל: 17 ו-9 איזור בארץ: רמת גן להקה אהובה: יש כמה....נייטוויש אני מניח האהובה כרגע שיר אהוב של נייטוויש: Planet Hell מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: אמממ...לא ממש.. מסנג'ר: [email protected] אתם מוזמנים להוסיף ד"א, אני לא נושך...מנסה לפחות
תוכנת מסרים אחרת: 249088550 מייל (?) : כמו המסן.. ותמונה... הוסיפו תמונות, באמכם! תמונה חרושה אבל שיהיה...אין לי הרבה

עוד שירשור היכרות?../images/Emo3.gif

שם:קארין גיל:עוד מעט 18 איזור בארץ:קריות
להקה אהובה:בליינד גארדיאן
שיר אהוב של נייטוויש:Wishmaster מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה:כן,מנגנת על העצבים
...סתם,אם זה נחשב אז בילדותי ניגנתי בחלילית>< מסנג'ר:[email protected] תוכנת מסרים אחרת:אייסיקיו-337069211 מייל (?) :כמו המסנג'ר
תמונה-וול,אחת ישנה שבמקרה מצאתי על המחשב

blacknwhite

New member
נו טוב... שיהיה../images/Emo3.gif

שם: ענבר גיל: 14 איזור בארץ: ת"א להקה אהובה: אמממ... כרגע? אתם בפורום בנכון
שיר אהוב של נייטוויש: די! זה קשה! לא רוצה. מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: ניגנתי איזה 5 שנים על פסנתר (רק קלאסי) ואני מנגנת שנה על גיטרה (כלומר- אני יודעת לחבר כמה אקורדים ברצף
) מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: לא... מייל (?) : ותמונה: אחת מלפני שנתיים. מאז הארכתי שיער, הסתפרתיXלא זוכרת כמה פעמים, התרחצתי (זה אמצע המסלול בטיו"ש
) והורדתי יותר מ-5 קילו. אל תבהלו יותר מדי.

Super Alonit

New member
../images/Emo210.gifשוב? אוקיי../images/Emo9.gif

שם: אלונה. גיל: 16. איזור בארץ: נס ציונה וירושלים (הורים גרושים וזה, שני בתים)
להקה אהובה: נייטוויש
שיר אהוב של נייטוויש: דאמיט. זה קשה. לא, אני לא מסוגלת לבגוד באף שיר, ויש לפחות איזה 20.
מנגן\ת על משהו? נוופ. פעם ניגנתי על אורגן אבל זה היה לונג לונג טיים אגו. מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: ICQ- 323570069 מייל: [email protected] תמונה:

למעלה